מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת ריגושיםאלינה22/11/2011
היי לכולם,
נשואה +1. באופן תמידי מחפשת ריגושים. מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד חיפשתי תשומת לב והערכה מאנשים. כשהגעתי לגיל 14 בערך, ראיתי איזו השפעה יש לי על גברים.אם אני רוצה מישהו אני משיגה אותו, הבעייה שכבר לאחר חצי שנה של מערכת יחסים אני מאבדת את הריגוש והתשוקה מהקשר. כל מערכת יחסים רצינית שהיתה לי, תמיד בשלב כלשהו זה שעמם אותי וחיפשתי ריגושים מהצד...היו כמה פעמים שה"ריגוש" התאהב בי ורצה יותר וזה התחיל לאיים על מערכת יחסים זוגית עם הבן זוג. בחבר האחרום שהוא גם בעלי לא בגדתי 5 שנים, למרות שפה ושם היו פלירטוטים תמיד. לפני כשנה נשברתי. פגשתי גבר נשוי, מבוגר ממני ב20 שנה. מהרגע הראשון שראיתי אותו החלטתי שהוא חייב להיות שלי... וכך פעלתי, היה סקס מדהים עם ניצוצות באוויר (פעמיים תוך שנה). עכשיו אני מרגישה שהוא כמו שם בשבילי. לא עובר יום שאנו לא מדברים, על הכל...אני מרגישה שהוא התאהב בי ורק מחקה שאגיד לו שאני מוכנה לעזוב את הכל ולהיות איתו. אבל אני מכירה את עצמי, גם אם אעזוב את משפחתי הרי שוב אשתעמם ואחפש ריגושים גם איתו.... אני רוצה שזה יפסיק, רוצה להפסיק להיות כזאת. אני אוהבת את בעלי, אבל השגרה הורגת את הריגושים שאני חייבת כנראה בגלל חוסר בטחון עצמי או אני כבר לא יודעת למה אני כזאת. אבל זה משגע, במיוחד רגשות האשם וגם כי זה לא פייר כלפי הגבר השני, מכיוון שאין בכוונתי להיות איתו.
איך ניתן לתקן את האופי הדפוק שלי?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשואה בו
mosha22/11/2011חשבתי זה קיים רק אצל גברים...תנסי למתן את הצורך בחבר תמצאי עיסוק אחר כמו חדר כושר הליכות למידה (קורס מסוים) זה יעסיק אותך אני חושב.......אשמח ל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינה
mosha22/11/2011התגובה אלייך למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכן בעלך
סחבק28/11/2011מי שנופל על אחת כמוך הוא מסכן, אני מרחם על בעלך המסכן - אם יש לך טיפת רחמים ספרי לבעלך על כמה שאת לא יודעת לשלוט ביצרים שלך ותני לו להחליט מה לעשות עם החיים שלו כי לדעתי מה שאת עושה זה כמו לחטוף מישהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת ריגושים - תגובה
סיגלית גלאי01/12/2011שלום אלינה,
אני מציעה לך להבין את התנהגותך ולברר מה הצורך האמיתי שלך באמצעות טיפול פסיכולוגי. החיפוש אחר הריגוש נראה לי כסימפטום ולא כשורש הבעיה.
ובכל זאת אם אתייחס לקושי שציינת לחיות בשיגרה "בשעמום", אפשר לחפש את הפיתרון באתגרים אישיים כמו: לימודים, חוגים, עבודה וכד' או באתגרים זוגיים באמצעות הגברת העשייה המשותפת ותחומי עניין.
לגבי הקשר שאת מנהלת עם גבר נשוי, אומרים ש"מים גנובים יימתקו" ולכן אני לא מאמינה בקשרים כאלה כפיתרון. זהו סיכון גבוה מידי שעשוי בסופו של דבר להרוס את את הנישואים שלך.
בהצלחה,
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
dlv04/12/2011במידה ותרגשי צורך בחוית מין אמיתית תיכתבי לי לאימל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?