מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שטויות
דתיה04/12/2011כבר אמרתי שאתה מעצבן??
אז כל הכבוד לך שאתה יודע מה קורה בעולם החרדי, נו אזמה. אז אל תהיה חרדי, תהיה דתי נורמטיבי. אל תהיה צבוע ותלך כמו הרבה חרדים לזונות, זו ממש בושה.
איפה כתוב בתורה שאסור מין אוראלי ואנאלי??????????????????
חוץ מזה מין אנאלי זה דבר מאוד עדין וצריך לדעת איך לעשותו עם הרבה סיכוך וכמובן שהאישה (אשתך) תהיה רגועה. אמרתי לך כבר- תתנהג יפה לאשתך והיא תתן לך כרצונך. דבר אליה יפה, תכבד אותה ותחמיא לה, תגלו אחד את השניה שוב, זה ייקח קצת זמן אבל סבלנות-זה שווה. חוץ מזה תחסוך את הכסף במקום לזרוק אותו על זונות ועל פורנו ועל מאהבות- גם מאהבת רוצה יחס בדרך כלל, אתה יודע הן גם בנות אנוש.
ואתה כן תינוק וזה כלל לא קשור לגיל, ישנם גברים רבים בני 50+ שעדיין לא התבגרו.
תפסיק לחשוב רק על עצמך והסיפוקים שלך. במקום לאזור אומץ וללכת לזונות ושרמוטות תאזור אומץ ותצא ממגורים במאה שערים, חרדים בעיניי הם לא דתיים זה רק תחפושת. דרך אגב אפשר לנהל בית דתי לחלוטין כולל נידה (אגב זו המצאה גאונית) וגם להנות מסקס מדהים.
אתה לא קולט כי אתה עדיין לא שםן= אמרתי כברף כשהזוגיות טובה הסקס מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
דתיה04/12/2011התגובה מיועדת לדתי 19 ולא אליך, אבל מומלץ שתקרא את השרשור שלי איתו, זה מתאים גם לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלה בלה בלה
דתיה04/12/2011לא מעניין!
אז כל הכבוד שאתה לא צריך ללכת לזונות. כנראה שאתה באמת בעל זבל, מסכנה אישתך, לטובתה תעזוב אותה ותן למישהו אחר לגרום לה להיות מאושרת. אתה אגואיסט שמרוכז בעצמו. לקחת את הטפל ולא את העיקר ממה שהשקעתי מאמץ וכתבתי לך. התכוונתי לא רק לזונות שמשלמים להן אלא לבחורות זונות-בלי תשלום - הבנת אדוני "הבוגר".
בחברה שאני משתייכת אליה ואני כן דתיה, הפרשנות של הפסוק שזרקת לי כנראה לא מוכר. תצא קצת מהחממה שלך. מין אנאלי זה לא כ"כ הכרחי. מין אוראלי - בלה בלה בלה. תעשו את זה עם אור עמום....
יש לך ילדים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דתי29, נשוי, בדומה להגשמת פנטזיותדתי2929/11/2011
אשכנזי, דתי נשוי בן 29 מהמרכז. מחפש נשואה, דומה להגשמת פנטזיות הדדית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה????
דתיה30/11/2011מה כ"כ רע לך בבית שאתה צריך לחפש זבל בחוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי ככה זה
אנונימי04/12/2011בתור חרדי לשעבר אני יודע למה.חיי המין מאוד מוגבלים והפנטזיות מודחקות מכייוון שאין פתיחות לחלוק עם הפרטנר (החרדי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת, תתבגר קצת!!
דתיה04/12/2011אם אתה בן 19 באמת סביר להניח שאתה ילדון שהולך אחרי "המצפן" שלו! אתה מדבר שטויות!
גם לדתיים ותתפלא לדתיות יש פנטזיות מיניות ואני בטוחה שפעם כשהתחתנת לא חשבת לבגוד באשתך. הפאק פו הוא שלך חמודי! קודם כל אתה בכלל לא אוהב את אשתך אם כך אתה מדבר. דבר שני, אתה צריך למצוא דרך להגיע אל אשתך ולגרום לה סיפוק מיני ותתפלא, אם תהיה מספיק פתוח איתה היא תעשה כל מה שתרצה במיטה...
אתה צריך לא להיות מרוכז בעצמך ולומר לה -"את חייבת לי"- אז תקבל סקס מכאני וזהו! - זאת לא אהבה! אתה צריך להתנהל איתה ביום יום בצורה תקינה ולתת לה ה-מ-ו-ן מחמאות כך שהיא תרגיש טוב עם עצמה, מה לעשות אישה רוצה יחס מבעלה.
אם אתה לא מסופק מינית תאמין לי שגם היא לא! מתי בפעם האחרונה אישתך הגיעה לאורגזמה (ולא זייפה אחת ואמרה לך "כן, היית מצוין ןכן')- לדעתי היחא אף פעם לא. אישה לא מסופקת מינית היא אישה לא מאושרת והחיים בבית יכולים להיות איומים. אני חוזרת ואומרת כי אם אשתך תרגיש טוב עם עצה ובזכותך - לא תצטרך לבקש ממנה כלום, היא תעשה זאת בעצמה ותשאל אותך מקסימום מה אתה מעדיף.
לבגוד זאת לא התשובה, סתם להביא מחלות הביתה-קונדום לא מונע את כל מחלות המין - תאמין לי אני מתחום הרפואה. איזה פתרון זה ייתן לך?! ממליצה מאוד לשמוע הרצאות של הרב פנגר מערוץ ההידברות- בנושא זוגיות - אני שמעתי ומאוד נהנתי.
זוגיות זו השקעה וזה נעשה קשה יותר אחרי החתונה ויותר קשה אחרי שבאים הילדים. לפרק חבילה זה הכי קל, החכמה היא איך להשאיר את החבילה שלימה!
להזכירך גם אני דתיה. אני לא מעוניינת לפרט אבל בעקבות כל מיני דברים שקורים לאנשים בחיים צריך להתעורר ולומר תודה על מה שיש- בחוץ יש הרבה זבל ומי שסובלים בסוף אלו הילדים.
אפשר לעשות סקס מדהים אפילו עם בן/בת הזוג הקיימים והוא יכול להשתבח עם השנים.
באמת הרגזת אותי, תינוק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה
אנונימי04/12/2011ברור שגם לחרדיות יש פנטזיות מיניות.אבל רובן נשארות בתחום הפנטזחה.תסכימי איתי שאצת הדתיים אסור אנאלי ואפילו מין אוראלי.ועוד הרבהה תנאים,מוגבלויות ואיסורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות
דתיה04/12/2011כבר אמרתי שאתה מעצבן??
אז כל הכבוד לך שאתה יודע מה קורה בעולם החרדי, נו אזמה. אז אל תהיה חרדי, תהיה דתי נורמטיבי. אל תהיה צבוע ותלך כמו הרבה חרדים לזונות, זו ממש בושה.
איפה כתוב בתורה שאסור מין אוראלי ואנאלי??????????????????
חוץ מזה מין אנאלי זה דבר מאוד עדין וצריך לדעת איך לעשותו עם הרבה סיכוך וכמובן שהאישה (אשתך) תהיה רגועה. אמרתי לך כבר- תתנהג יפה לאשתך והיא תתן לך כרצונך. דבר אליה יפה, תכבד אותה ותחמיא לה, תגלו אחד את השניה שוב, זה ייקח קצת זמן אבל סבלנות-זה שווה. חוץ מזה תחסוך את הכסף במקום לזרוק אותו על זונות ועל פורנו ועל מאהבות- גם מאהבת רוצה יחס בדרך כלל, אתה יודע הן גם בנות אנוש.
ואתה כן תינוק וזה כלל לא קשור לגיל, ישנם גברים רבים בני 50+ שעדיין לא התבגרו.
תפסיק לחשוב רק על עצמך והסיפוקים שלך. במקום לאזור אומץ וללכת לזונות ושרמוטות תאזור אומץ ותצא ממגורים במאה שערים, חרדים בעיניי הם לא דתיים זה רק תחפושת. דרך אגב אפשר לנהל בית דתי לחלוטין כולל נידה (אגב זו המצאה גאונית) וגם להנות מסקס מדהים.
אתה לא קולט כי אתה עדיין לא שםן= אמרתי כברף כשהזוגיות טובה הסקס מעולה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואו
אנונימי04/12/2011חחחח זונות???? את חיה בסרט נשמה שלי.לא יודע חמה אני מצטייר לך כבחור שצריך לשלם בשביל סקס.אני לא ארחיב בזה כי אם היית מכירה אותי אישית,היית מבינה.
ולגבי אנאלי וארוראלי,אני יודע איך עושים את זה.אבל יש איסור מהתורה "בל תשקצוו את נפשותיכם" וחכמים קבעו שזה תופס עם הנ"ל.אפילו לראות את האיבר מין של בן/בת הזוג זה אסור! וזה אומר לך בחור שיודע.זו הלכה מפורשת.אם את באמת דתייה זה בסיס לדיני בעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלה בלה
דתיה04/12/2011לא מעניין!
אז כל הכבוד שאתה לא צריך ללכת לזונות. כנראה שאתה באמת בעל זבל, מסכנה אישתך, לטובתה תעזוב אותה ותן למישהו אחר לגרום לה להיות מאושרת. אתה אגואיסט שמרוכז בעצמו. לקחת את הטפל ולא את העיקר ממה שהשקעתי מאמץ וכתבתי לך. התכוונתי לא רק לזונות שמשלמים להן אלא לבחורות זונות-בלי תשלום - הבנת אדוני "הבוגר".
בחברה שאני משתייכת אליה ואני כן דתיה, הפרשנות של הפסוק שזרקת לי כנראה לא מוכר. תצא קצת מהחממה שלך. מין אנאלי זה לא כ"כ הכרחי. מין אוראלי - בלה בלה בלה. תעשו את זה עם אור עמום....
יש לך ילדים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי התינוק
אנונימי04/12/2011תינוק אני לא.את עוד בראש של גיל משחק.העניין בבגרות תאמיני לי שיש לי ניסיון מעבר לרוב בני גילי.וגם בגיל 15 הבנתי מה הולך במגזר החרדי.לא יודע מה איתי כני בא ממאה שערים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדתי29, נשוי, בדומה להגשמת פנטזיות - תגובה
סיגלית גלאי01/12/2011דתי יקר,
אולי תנסה להגשים את הפנטזיות עם אשתך, אתה עוד עשוי להיות מופתע עד כמה זה עשוי לקרב ביניכם. האם חשבת לרגע כיצד קשר מהצד עשוי להשפיע עליך? על הנישואים שלך? לפעמים נדמה לנו שאנחנו חזקים ורק לאחר מעשה אנחנו מגלים שה"פנטזיה" ניפצה לנו את החיים המציאותיים, חבל!
בגלל שציינת שאתה דתי יש בכל זאת ציפייה (אולי מוטעית) שתשמור על קדושת המשפחה.. האם היית מסכים שגם אשתך תפרסם מודעה דומה?
בקיצור המלצתי "סוף מעשה במחשבה תחילה"
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם כל מילה
דתיה04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?