מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהדנית30/11/2011
אני בת 50 נשואה 21 שנה +3 ילדים בוגרים לפני כמה חודשים גיליתי שבעלי בוגד בי עם נשואה + 3 צעירה ממנו ב20 שנה כשהרומן בינהם מתנהל כבר שנה גירשתי כמה פעמיים וחזר ואני לא הרפתי על סמך הוכחות שראיתי שהוא ממשיך בקשר לאחרונה נודע לבעלה דבר הבגידה שלה והם התגרשו היא רצתה את זה מאוד ובעלי המשיך בקשר איתה למרות כל ההכחשות שלו והמריבות בינינו החריפו מאוד ושוב סילקתי אותו מהבית והוא בקשר איתה פעם אחרונה התחננתי אליו להשאר ולא רצה ובחודש האחרון אף החל לישון אצלה בבית ואני רואה את זה . וכואב לי נורא אני התחלתי בתביעות בבית דין משפחה אבל ממשיכה להציק לו ולא מרפה הוא לא רוצה שום קשר איתי ודוחה אותי ואני מאוד כאובה ובוכה כל הזמן למה לא פעלתי אחרת והוא היה נשאר אבל לא נראה לי מכוון שלי נראה שהוא התאהב בה וויתר עלינו מהר מידי עדיין כואב לי נורא ומאחר והיא גרושה הוא בטח לא יחזור לעולם אולי יעבור לגור איתה ...
מה עושים איך מתמודדים אני מתגעגעת אליו ורוצה אותו
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
סיגלית גלאי01/12/2011שלום דנית,
הכאב שלך עובר בין המילים ואין ספק שפרידה אחרי 21 שנה היא לא דבר קל, חשוב לי לומר לך שאת צריכה לנקות את עצמך מתחושת האשמה עצמית כי נראה שבעלך עשה את הבחירות שלו בלי קשר למה שאת אמרת או עשית, הוא זה שניהל רומן ארוך זמן וניהל מערכת יחסים כפולה. מבלי להתמודד אם בכלל היה צורך, על הצרכים החסרים לו בבית. לכן יכולת ההשפעה שלך עליו אז או היום מועטה. עם כל הקושי שבדבר, אולי אם תרפי והוא יבין מה המשמעות של חיים אמיתיים יומיומיים עם אם צעירה + 3 ילדים שאינם שלו, הוא יתעשת. ואם זה לא יקרה, תצטרכי לחשוב איך את משפרת את איכות חייך בלעדיו.
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?