להילחם או להרפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילחם או להרפות
    בר
    30/11/2011

אני מאוהבת במישהו שהייתי חברה שלו ואני מכירה אותו מגיל שש עשרה וחצי היום אני כבר בת תשע עשרה אני לא מצליחה לשכוח אני תמיד מתגעגעת ונזכרת כמה טוב היה לנו אפילו שזה לא היה תמיד טוב אני מאד יפה לפחות בעיניו וגם חכמה יש לי הרבה סיבות לגרום לו לרצות אותי אבל לא פה הבעיה הבעיה היא שהוא בחור מאד קשה מבחינת האופי שלא הוא קנאי חד משמעי לא מיתפשר אני לא יודעת אם להילחם ולגרום לו להיתנהג אחרתתוך שיתוף פעולה בינינו ושיחות או להרים ידיים אני יודעת את התשובה אבל אני לא מוצאת מישהו אחר שאני ירצה אותו כמו שאני רוצה את הגבר המדובר...והוא לא כזה מיוחד ממש לא אבל אף אחד חוץ ממנו לא מוצא חן בעיני איכשהו בתחילת הדרך ובמקרה הטוב באמצע הדרך אני מוצאת פסול בכל אחד איך אני יוצאת מיזה ומה אם כן שווה לי להשקיע בקשר איתו כי באיזשהוא מקום אני מרגישה שיש עם מי לעבוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להילחם או להרפות

הוספת תגובה

• להילחם או להרפות - תגובה

סיגלית גלאי
    01/12/2011

שלום בר,

בדרך כלל קשה לשכוח את האהבה הראשונה שלנו, כי יש בה ראשוניות של הרבה דברים שעושים אותה קסומה ונעימה, תוסיפי עליה את תחושת הנוסטלגיה ויחד הכל קצת מבלבל.
    מדברייך נשמע שאת לא ממש רוצה אותו אלא את הפנטזיה של מה שהיה ביניכם פעם, או בגלל שאת לא מוצאת כרגע אף אחד את מוכנה להתפשר, בנוסף לכך את מציינת שהוא קשה וקנאי ויש בך רצון לשנות אותו, זאת לא התחלה טובה לקשר רציני. עלייך להחליט האם את מוכנה לקבל אותו כפי שהוא כולל ה"מגרעות" שציינת. או להרפות ממנו לחלוטין כדי לאפשר למישהו חדש להיכנס לחייך, תחשבי מה את באמת רוצה תסתכלי סביבך וקצת סבלנות זה יקרה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו