ספק בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספק בגידה
    טלי
    04/12/2011

שלום,
    בעלי מתרחק ממני מאוד בחודש האחרון. במקביל הוא מוחק שיחות והודעות בסלולארי. איך אוכל לדעת האם הוא בוגד בי? הוא כמעט לא מתקשר איתי. הוא משקיע מאוד בדיאטות וספורט לפתע. מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספק בגידה

הוספת תגובה

• ספק בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    04/12/2011

טלי שלום.
    בעלך מתנהג באופן שונה ממה שאת רגילה בדרך כלל וזה מעורר את חשדך.
    יכול להיות שאת צודקת אבל גם יכול שלא ולכן אני מציעה לך במקום להכנס לספקולציות ולטפח את החשדות שלך, נסי לדבר איתו. תחמיאי לו על הדיאטה תחמיאי על ההשקעה בספורט. תתענייני בשינוי שחל פתאום. אולי תגלי שאם את משוחחת איתו אז יש הענות מהצד השני.
    אולי תגלי שכשאת מתעניינת בו זה גורם לו לתקשר ולהמשך אלייך.
    זוגיות מורכבת משני אנשים ותמיד צריך לזכור לבדוק גם את עצמך ולא רק את הצד השני. לעיתים שינוי שתעשי בדפוסי ההתנהגות שלך יביא שינוי גם בדפוסים שלו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להראות מידי אהבה

אור
    01/04/2012

שלום. ברצוני לדעת האם זה טוב ונכון להראות לבעלי יותר מידי אהבה כלפיו או כמה אני אוהבת אותו? כי לפעמים זה נראה לי כאילו זה נמאס לו או שצריך לשמור קצת לאחר כך. למרות שזה קשה לי משוםשאני באמת אוהבת אותו חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

mosha
    05/12/2011

לדעתי תתעלמי ..למה לדעת ?אם תגלי שבוגד ..תתגרשי זה יעיב על הזוגיות תנסי להיתעלם ..תעשי גם את דיאטה תלכי לחדר כושר תהני מהדברים הקטנים שעושים טוב...
    יהיה יותר קל לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו