מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי בוגד בי - מבקשת עיצה ותמיכהאסתר05/12/2011
אנו נשואים 22 שנים, בעלי עם עיניים גדולות בחוץ, אוהב נשים מושבע
כל הזמן הוא בעיסוק תמידי של גלישה במחשב, מחיקת הודעות, העלמויות לכשעתיים פה ושם. הוא עצמאי ויש לו זמן רב פנוי.
כשאני מעירה לו , אומר שאני מדמיינת.
האינטואיציה שלי לא מטעה - הוא טרוד כל הזמן - ואולי נהנה ממים גנובים ימתקו.
בבית , הוא מתפקד , קונה דברים, ופחות או יותר בסדר.
מה עושים לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
mosha06/12/2011תדאגי לעצמך בדרך שלך כל הגברים כאלה ....תתעלמי אל תעירי לו זה מסבך את הזוגיות ...נכון זה לא מוסרי . זה לא פרררר אבל הגברים יש להם יצר מיני חזק....תני לא לזרום בגיל 50+ זה יעלם לו.....אני לא רוצה להמליצ לך מה לעשות ..תפנקי את עצמך אישהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בוגד בי - מבקשת עיצה ותמיכה - תגובה
מיכל פאטל07/12/2011שלום אילנית,
מה שאני מציעה לך במקום להעיר לו- דבר אשר נתפס כביקורת- תזמיני את בעלך לשיחה אמיתית וכנה ביניכם.תנסי להבין ממנו/ לקבל ממנו הסברים להתנהגות שאותה את מתארת שאכן מעורר תהיות:מדוע יש לו צורך למחוק הודעות אם הכל תקין? לאן הוא נעלם? אלו שאלות לגיטימיות כאישתו, וזכותך לקבל תשובות כנות,. עם זאת עשי זאת ללא האשמות, או הביקורתיות או זלזול, אלא תדגישי שאת מעוניית בשקיפות כפי שהיית עונה לו על שאלות כגון אלו אם היית מתבקשת , הלא כן?
יתכן כי תקבלי הסבר אשר יניח את דעתך,אך תקפידו על דיאלוג פתוח באופן קבוע לא רק בעת חשש/ד.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל מפלרטט
דני12/12/2011שלום רב,בעלך פלרטטן שצריך חיזוקים לאגו שלו בחיזור אחרי נשים.מניסיון אני כותב לך שלצערך זה ממש לא הולך לעבור לו בקרוב אם בכלל.צריך לקרות משהו חזק ביותר שיפעיל אצלו מנגנון שימנע את המשך מעשיו כמו תובנה שהוא יאבד אותך ואת משפחתו במידה וימשיך במעשיו.את לא טיפשה ואם שמת לב לדברים והאינטואיציה שלך מובילה למסקנה שהוא בוגד בך יש לך שתי ברירות,האחת להשלים עם אופיו הבעייתי של בעלך, והשניה להעמיד אותו על מקומו בהוכחה ניצחת ואת זה ממש לא קשה לעשות ,פעם אחת ולתמיד! אם זה יעבוד ,הרווחת ,אם לא תיאלצי להסיק מסקנות קשות,באם להמשיך בחיי הנישואין,אולי לאמץ לעצמך מאהב(מה שנראה לפחות כרגע כרחוק ממך שנות אור), או החמור מכל לפרק את החבילה.לצערי ,ואני אומר את זה כגבר שחווה לא מעט בחיים אבל הגיע לתובנה אולי מאוחר מדי כי אמינות ונאמנות זה הדבר בחיי זוגיות מכאן מתחיל ונגמר הכל,אני אומר לך כי קשה לי לראות את בעלך משתנה,אחוז הבוגדים והבוגדות הוא נושק ל-90% ------------------------------------------------אז תיסתכלי טוב טוב סביבך ותקבלי את ההחלטה הכי נכונה בשבילך! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאה אלי
yoni15/12/2011עם הוא בוגד בך תבגדי חזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?