האם הוא אמין??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הוא אמין??
    שרון
    05/12/2011

שלום לכולם אשמח לקבל את דעתכם..
    אני וחבר שלי יחד כבר שנתיים וקצת. לאחרונה תפסתי אותו משקר לי פעמיים או יותר נכון לא מספר לי את האמת. בפעמיים האלו הוא יצא לבלות בלעדיי פעם עם חבר שלו ופעם אחרי שיצאנו הוא החזיר אותי הביתה(כי אני מיציתי את היציאה) וחזר לבלות בלעדיי. בפעם הראשונה הוא פשוט הסתיר שהוא יצא וכשעליתי עליו ענה בתגובה "מה , לא סיפרתי לך?" ובפעם השנייה הוא אמר שנכון הוא יצא ולטענתו לא חייב לי דין וחשבון על כל דבר שהוא עושה. בדר"כ כלל אין לי בעיה שיצא לבד עם חברים אלא אם מדובר במקום מסויים שהוא מאוד מפוקפק בעיניי כיוון שזה מקום שנורא קל להשיג שם....וגם אף פעם לא אמרתי לו שאסור לו ללכת לשם לבד הוא פשוט יודע שזה לא ימצא חן בעיניי ולמקום הזה הוא יצא בפעם השנייה. אני לא רוצה לקשור אותו בחבל אני יודעת שזה לא בריא. אבל האם עליי לקבל זאת בהבנה? או שמא אני תמימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הוא אמין??

הוספת תגובה

• האם הוא אמין?? - תגובה

מיכל פאטל
    07/12/2011

שלום שרון,

האינטואיציה הטיבעית שלך בכיוון הנכון. זה לא העיניין באמת של לקשור אותו בחבל ,אך במערכת יחסים בריאה ותקינה יש תקשורת פתוחה שבה משתפים , לא מסתירים גם אם יודעים שלא ימצא חן דבר מה, ואם יש צורך מנהלים משא ומתן עד שמגיעים להבנה והסכמה.למשל כפי שציינת אין בעיה שיצא עם חבריו .אתם צריכים להסכים ולהגיע להבנה מה מקובל על שניכם תוך שמירת חופש האישי של כל אחד מכם, אך עם סוג של מחוייבות לבן הזוג.וכאשר מערכת היחסים היא בת שנתיים ,אז התייחסות מסוג זה שחברך מציג אינה מעוררת כבוד ואמון...

מיכל פאטל.
    יועצת זוגית ןמשפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו