מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בקבלת החלטהמורגן05/12/2011
שלום,
אנחנו בני 40, נשואים 10 שנים ויש לנו תאומים בני 5. מאז ומעולם אני הייתי טיפוס שלא שומר על בלעדיות מינית, בגדתי בבנות זוגי ואף הצהרתי באוזני אישתי לפני החתונה שהיא לא תהיה האישה האחרונה שאשכב איתה. במשך השנים אכן בגדתי בה כמה פעמים- וסיפרתי לה על כך. היא קיבלה את זה והבליגה. בשנים האחרונות אני חש חוסר משיכה חזק מאוד כלפי אישתי. הליבידו שלי עובד שעות נוספות ואני מוצא את עצמי הרבה מול סרטי סקס ובשיחות זימה בצ'אטים. אישתי לא מושכת אותי כלל. אפילו להיפך. כרגע אנחנו ניצבים בפני החלטה קשה של האם לפרק את החבילה או להישאר יחד. היחסים בינינו הפכו ליחסים של שותפים לדירה. הסיבה העיקרית שאנחנו ביחד היא כמובן הילדים וחוסר הרצון שלנו להזיק להם. האווירה בבית לא נעימה, יש ויכוחים וריבים, הרבה חוסר תקשורת. בעבר היינו בייעוץ זוגי אבל תחושתי הייתה שאנחנו נמצאים שם רק כדי לקבל אישור מהיועצת על התנהגותנו ולנגח את השני. החשש מפרידה הוא כמובן גם כלכלי. מזה 5 שנים שאינני עובד (אישתי אשת קריירה בחברה גדולה) כשהילדים נולדו החלטנו יחד שאני אהיה עם הילדים בבית וכך "נגררתי" מרצון להישארות בבית על תקן עקר בית למופת. כך שהחשש שלי הוא אמיתי כי אם ניפרד אני ממש חוזר אחורה לשנים של אחרי האוניברסיטה (רק עם ילדים). אודה לכם על תגובה כלשהי שאולי תעזור לי לכוון את ההחלטות... תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורגן
mosha06/12/2011אתה מציין שאישתך מפרנסת ועסוקה...זה טוב
אתה תהנה לך בשקט בלי להיתרברב וגם לא ל לספר זה פוגע בה....תפנק אותה בטיולים בתי קפה תשקיע מעט ניראה לי תפסיד הרבה אם תפרק המשפחה
ואתה לא לבד גם אני 25 שנות נשואים משעמם הסקס לא בשמיים אבל מדלגים לוקחים את הטוב שבחיים כלכלית/ חברתית /משפחה /ילדים...תחשוב מה כתבתי בהצלחה איש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה מקצועית בבקשה?
מורגן07/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקבלת החלטה - תגובה
מיכל פאטל07/12/2011שלום לך מורגן,
כאשר אתם מהווים יחידה משפחתית הסוגייה רק של נושא המשיכה המינית אינו היחיד שעומד לבדיקה.כפי שציינת, ישנם השלכות רבות כאשר ניפרדים:כלכלית, חינוכית,וכד'.
אתה צריך לשאול את עצמך האם יהיה לך יותר טוב ללא אישתך? יש להעריך את השינוי שיחול בחייך כמיכלול לאחר הפרידה. האם באשכול השלם של השינויים יהיה בסה"כ שיפור/הפסד?!!! תבדוק מהם הרווחים של השארותך יחד לעומת הפסדיך?
אגב, טיפול זוגי אינו מהווה מטה קסמים - צריך לרצות, להתאמץ ולהתגייס כדי שהמהלך הטיפולי יצליח...
בהצלחה,
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקר בית
דני18/12/2011שלום רב,
אני קורא את מה שאתה כותב וחייב לומר לך שאני בז לך כגבר,
שלא יהיה לך ספק גם אישתך מנהלת רומן ארוך שנים ואתה ממש לא מעניין אותה,למה אתה חושב שיש באפשרותך להתייחס אליה כמובן מאליו ולהשפיל אותה וזה יעבור ללא תגובה מצידה? איך היית מסוגל לומר לה ולספר לה על בגידותיך? אני מאוד מקווה שבזמן הקרוב תקבל בעיטה בתחת ותשלם תשלום מר על מעשיו.בחרת לחיות על חשבונה של רעייתך כי היה נוח לך גם לזיין מהצד וגם לא לעבוד,יום התשלום יגיע שלא יהיה לך ספק בזה,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקבלת החלטה - תגובה
סיגלית גלאי21/12/2011שלום לך,
נראה שכל כך העסקת את עצמך בחוץ, עד כדי שהפסקת להרגיש כלפי אשתך משהו. וזה כשלעצמו מחיר כבד, עליך לקבל החלטה אם אתה מפנה עכשיו את כל המחשבה והאנרגיות שלך ל"התאהב" מחדש באישתך, כלומר ליצור מצבים של הכרות מחודשת, חוויות משותפות, שיחות, תחשוב מה אהבת בה פעם והאם זה עדיין קיים, תלמד להעריך אותה כי אין לי ספק שיש על מה.. ואולי כדאי שתחשוב גם על חיפוש עיסוק עבור עצמך, תהיה יותר שותף בפרנסת הבית ובפיתוח מקצועי עבורך ופחות בחיפוש ריגוש צדדי. נראה שיש לך הרבה שיעורי בית לעשות ויפה שעה אחת קודם.
אם כל זה לא יצליח - תצטרך להתחיל את חייך מחדש, כן כמו סטודנט שרק סיים, כי שם נעצרת! לא למדת לקחת אחריות על חייך האישיים, המקצועיים והזוגיים, תחשוב אם זה הזמן הנכון שלך להתחיל לקחת אחריות שפירושה מחוייבות.
בהצלחה,
גלאי סיגלית יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?