על סף ייאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף ייאוש
    צילי
    14/12/2011

אני נשואה 13 שנה + 3 ילדים בגילאי 9-12. אף פעם לא היתה מצידי אהבה גדולה. בעלי טיפוס די עצבני והתגובות שלו מאיימות וגורמות לי להימנע מחיכוכים עימו ולויתורים אינסופיים (למרות שהוא לא מרים עלי ידיים). יחד עם זאת אני יודעת שבעלי אוהב אותי מאוד, הוא עובד קשה ומאפשר לי גם ללמוד אבל תמיד חשתי תחושת פספוס גדולה בגלל אהבה ישנה שהיתה לי. בשנה האחרונה נוצר קשר ביני לבין האקס שחי בחו"ל אמנם רק קשר טלפוני אבל זה מערער אותי והיום אני יודעת שאני נמצאת בזוגיות לא טובה. אני יודעת שיש בי רגשות שחשבתי שמתו מזמן. אני רוצה להתגרש אבל חוששת ומרגישה חוסר אונים מוחלט מצד אחד מרחמת על בעלי אני יודעת שיהיה לו קשה לקבל את זה וגם חוששת מהתגובה שלו ומההשלכות הכלכליות כלפי וכלפי ילדיי מאחר ואין לי עוגן כלכלי אך מצד שני רוצה שלווה ומרגוע לנפשי. מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף ייאוש

הוספת תגובה

• צילי

mosha
    15/12/2011

מה נהיה איתך תחיי עם בעלך בסבלנות וסובלנות מה גם שבנק לא עוזבים...תפנקי את עצמך בכל דרך שתמצאי לנכון.....שהבחור יגיע מחו"ל תהני לך בקרבתו ותמיד חיזרי הבייתה לילדים ולמשפחה החמה ....בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף ייאוש - תגובה

מיכל פאטל
    15/12/2011

שלום לך צילי,

מתוך דברייך ניתן להרגיש כי את לא מרוצה מחיי הזוגיות שלך כפי שהם באים לידי ביטוי
    כיום.ביחסים ביניכם את פאסיבית, אינך מביעה /מביאה דעתך /רגשותייך/עמדתך כפי שהיית רוצה, ובעלך מתאפיין בסיגנון תגובה אגרסיבי.כך יוצא שאת חשה על ציר הזמן מתוסכלת ןממורמרת וחסרת סיפוק. חשוב שתלמדי -באמצעות יועצת/איש מיקצוע- כיצד לבטא עצמך בזוגיות באופן אסרטיבי, תרגישי שאת נישמעת, שמקשיבים לך, מבינים אותך.מה שאני מנסה לומר לך שלפני שאת רוצה לסיים מערכת זוגית זו , תנסו טיפול זוגי , תנסו להתמודד עם הבעיות( שהרי יש לכם 3 ילדים - ולו רק בשביל זה שווה מנכון?)שקיימות, תלמדו לתקשר באופן יותר נעים, להתמודד עם אי ההסכמות.זאת, מתוך הידיעה (המעוגנת בספרות המיקצועית) כי אם ישנן בעיות שאנו תורמים לזוגיות שלנו כמו גם בן זוגנו, ולא למדנו כיצד לתקן עצמנו , הן יופיעו גם במערכת הזוגית הבאה.
    במידה ולאחר שתעשו טיפול עדיין לא לא יחול שיפור, יתכן כי פרידה תהיה אופציהץ

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו