אולי לא הפורום הנכון כי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי לא הפורום הנכון כי
    דניאל
    15/12/2011

לא באתי לפרוק תסכול, באתי להתייעץ עם הנשים שעברו כבר את הגירושים...אני מתלבטת מה לעשות עם הכסף? האם כדאי להשקיע אותו בחסכונות לילדים או לסגור אותו באיזה פיקדון, אני רוצה משהו בטוח ולא להסתכן
    בעלי היה אחראי על התחום הזה, ואני לא יודעת מה כדאי מה עדיף? ועם מי כדאי להתייעץ? אשמח לתשובות או שתפנו אותי לפורום הנכון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי לא הפורום הנכון כי

הוספת תגובה

• אולי לא הפורום הנכון כי - תגובה

דליה שוורץ
    17/12/2011

אלית שלום,
    בפורום הזה תוכלי אולי לקבל תשובות מאנשים שעברו גירושים ויש להם עצות טובות עבורך. אנחנו כצוות יועצים לא נוכל לתת לך תשובה מקצועית בעניין ולכן נשאיר זאת לגולשים כאן.

בכל מקרה מאחלת לך שתמצאי את התשובות ותעשי את הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלית

mosha
    18/12/2011

היי ק כול תקנה דירה זה החשוב קורת גג לעתיד טוב יותר אם ישאר כספ רק לא בבורסה לני"ע בהצלחה אישה..צי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלית

מעיין
    22/12/2011

אני אישית חושבת שכדאי להשקיע את הכסף בחסכון לילדים,זה גם מה שאנחנו עשינו, פתחנו פקדון עתיד לילד בבנק שלנו (מזרחי).
    כפי שאת רואה המצב בארץ לא מזהיר, וכדאי להשקיע את הכסף ולעזור להם להתחיל את החיים שלהם בצורה קלה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דניאל
    26/12/2011

תודה מעיין, ייחודי ודליה! אין לי יותר מדי כסף לשים בצד כל חודש. כמה זה מצריך ממני? ואיפה מבררים דברים כאלה? אני באמת בורה בכל מה שקשור לזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו