איך עוברים אותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עוברים אותו
    אני
    27/12/2011

עוד אחד מאותם ימים קשים,היום לפני...
    ושוב זה מכה וחוסר ההבנה איך יכולנו לאהוב כ"כ ומי העלה על הדעת
    שנפרד ועוד בכזה כאב והרס עצום
    כמעט 11 חודשים שלא ביחד ,כבר למעלה מחצי שנה שלא החלפנו מילה
    חוץ מדאגה שלי לשלומו.פעמיים במצבי קיצון.

ויש לי חיים אבל אין לי אהבה ובדיעבד הרבה מהביחד היה בגלל תחושת הביטחון
    שחסרה לי מאנשים אחרים.
    אני כן מנסה לצאת אבל לא מכירה כי אני בתחושה שזה לא שווה כי זה תמיד נגמר
    זה תמיד כואב ,אבל כן יש את הקול שאני כן רוצה זוגיות טובה
    וגם יש בחור שאנחנו בקשר אבל וירטואלי,כיביכול הקשר הזה עונה על כל הצרכים שלי הנפשיים ואולי הוא גם מוגן כי הוא לא גולש לחיי היום-יום לעדיפויות ואיך הזוגיות באה בחיים האמיתיים..מאוד היינו רוצים להיות ביחד אבל ידוע לי שזה לא יהיה בזמן הנראה לעין...האם להמשיך את הקשר שזו התאהבות מטורפת אבל אולי היא מונעת ממני להכיר באמת...והאם בכלל שווה להכיר אחרי הכאב הזה?

אני גם חווה תחושת תסכול חברתית לא מעט ...ואולי בן-זוג הוא פלסטר לדברים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך עוברים אותו

הוספת תגובה

• איך עוברים אותו - תגובה

דליה שוורץ
    01/01/2012

שלום לך,

אני קוראת את תחושותייך ויש בהם המון המון כאב ובעיקר פחד להכנס לתוך מערכת יחסים. את חווית פרידה, קשר שהיה טוב נגמר ואת פוחודת להתאהב שמא זה ייגמר שוב ותפגעי. זה נכון שכשחושפים את הרגשות ומתאהבים אפשר להפגע אבל אם לא תאפשרי לעצמך לאהוב תחיי כל הזמן בתוחושת פספוס. בן הזוג שאת בוחרת לעצמך צריך להיות אדם שתאהבי באמת ושתרגישי שהוא מחזיר לך אהבה. לא כתבת בת כמה את ויש לי הרגשה שאת די צעירה ולכן חשוב להגיד לך שבחירה של בן זוג צריכה להיות מתוך אהבה אמיתית לאותו אדם. בן זוג צריך להיות אדם שמעניין אותך שאת רוצה את הזמן איתו ושיש לכם רצון הדדי להיות אחד עם השני. אם את נמצאת עם מישהו רק מפניש כך את מרגישה שאת רצויה אז את מהר מאוד תתעייפי מהזוגיות הזו.
    פחד זה רגש טבעי וזה נורמאלי לפחד להפגע אבל אל תתני לפחד לנהל אותך ולגרום לך להשאר לבד.
    אם פגשת מישהו שבאמת מוצא חן בעייניך - תני לעצמך את הזכות לאהוב. זה נכון יש סיכון להפגע אבל גם יש סיכוי להיות מאושרת אמיתית באהבה גדולה וטובה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו