מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מפרידהעדי03/02/2008
לאחר 14 שנים של זוגיות מלאה הכוללת מגורים משותפים אני נמצאת בסיומה של מערכת היחסים .
בפועל למעט שינה משותפת אין כמעט קשר . ברור לי שאין ברירה אחרת אולם אני מרגישה חרדה לקראת הניתוק הסופי אשר מלווה בכעסים רבים ומושכת את הזמן ללא כל תועלת . איך ממשיכים מכאן .
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מפרידה
אילה אריאלי04/02/2008החרדה שלך הגיונית ומאד מציאותית.
את צריכה לזכור שהפרידה תביא אותך לבחון אופציות חדשות. כל סוף הינו התחלה של משהו חדש.
בפרידה קיימת הזדמנות להתפתחות אישית בשל ההכרח לשנות את נקודת המבט על החיים ועל התכניות לעתיד ולפתח דפוסים חדשים, יהיו לך אפשרויות לבחור בחירות שונות.
את עוברת תקופה קשה אך היא תעבור.
אריאלי אילה
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
תומר07/02/2008
"ההרגל מתחיל כחוט משי והופך מהר לכבל של פלדה "
לאחר 14 שנה אני מניח שיש כאן בנוסף לרגשות גם את עיניין ההרגל לחיות עם בן אדם 14 שנה
לאכול איתו \ לישון איתו \ לקום איתו \ לתקשר איתו במהלך היום \ עצם היותו אבא לילדייך ,
דברים העומדים אל מולך\ יושבים על ליבך בכל רגע והופכים את הדילמה לכואבת ומתסכלת בכל
יום בין אם שאת איתו ובין את בלעדיו, משום שזוהי לא אהבה , זהו הרגל , אורח חיים שהתרגלנו
לחיות בו ולאו דווקא אורח חיים שמתאים לנו ושהיינו רוצים לעצמינו ( לא איחלנו לעצמנו חיים של
דילמות , חיים של עצב עצמי , חיים של נישואין וגידול ילדים בזוגיות שאבא ואמא לא באמת אוהבים
אחד השני ,זה לא מה שבאמת ראינו לנגד עינינו כשבחרנו באותו בן זוג בין אם זה היה מזמן ובין אם
לפני תקופה קצרה ... )
משהו בפנים " בוכה ומנדנד לך " שתתעוררי מהאדם הזה
וכשאת שואלת את עצמיך בלב בכנות " אם הייתי יכולה לעשות קסם מיוחד שיעיר אותי מחר בבוקר
לחיים חדשים וטובים בלעדיו , מאושרת ושמחה כמו שאני רוצה להיות בלעדיו , האם הייתי בוחרת
באפשרות הזאת ? " , והתשובה לכך היא " כן "
היות וזו לא האהבה שמחזקת את שניכם יחד אלא אינטרסים הדדיים משותפים אך אינטרסים !!!
כשבין היתר גם " ביטחון עצמי " שבן זוג נותן לנו רק מעצם היותנו לא לבד כשאנו איתו , הינו אינטרס
לדוגמא , גם אינטרסים רגשיים הינם אינטרסים אך אין זה הופך אותן לרגשות!
במצב שכזה ללא כל חשיבות למה הסיבות שהביאו למצב ואיך זה קרה , כשמישהו נמצא במצב הזה
הוא עובר משבר עצמי ותקופה מאוד לא קלה מאוד מבולבלת , נוקשה , וכואבת מאוד
ומי כמוני יודע , אומנם אני לא נשוי עם זאת כשזה נוגע "לרגשות " הן בד"כ נמצאים
הרבה לפני " הטבעת " ואני לגמרי מבין את העוצמות של הבלבול והסבל שבמצבים כאלה
ואם תרצי לדבר, לשפוך , לשמוע מישהו שמרגיש די כמוך
האימייל שלי הוא [email protected]
~ת~
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?