מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתת מזונותשי22/01/2012
שלום רב,
אני גרוש מזה שנה וחצי ואב לילד בן 4.
לפני חצי שנה עברתי תאונת דרכים ובעקבות כך אני מאושפז מאז בבית חולים שיקומי.
מאחר ובזמן התאונה הייתי עצמאי, לצערי אין לי כל הכנסה מלבד סכום חד פעמי נמוך מאוד שקבלתי מביטוח לאומי על 3 החודשים הראשונים מאז התאונה.
הגשתי לפני חודש וחצי בקשה להפחתת מזונות בבית דין לענייני משפחה, בבקשה פירטתי את השינוי הנסיבתי וכן צירפתי מסמכים רפואיים המעידים על כך. גרושתי הגיבה והוחלט ע"י השופטת לזמן אותנו לדיון.
אין ביכולתי לממן עו"ד שייצג אותי בדיון (גם את הבקשה הגשתי עצמאית), למיטב ידיעתי גרושתי תיוצג על ידי עו"ד.
יש לי 2 שאלות:
1. האם העובדה שאני אגיע לדיון בלי עו"ד תפגע בי ?
2. מה עליי להכין לדיון שכזה מלבד המסמכים הרפואיים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת מזונות - תגובה
דליה שוורץ22/01/2012שי שלום,
לצערי לא אוכל לתת לך תשובה לשאלתך מאחר והיא מתאימה לפורום של עורכי דין לענייני משפחה.
אני מציעה לך לברר את הדברים עם לשכת הרווחה בעירייה או לחפש תשובה בפורום רולוונטי.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?