בעלי מכור לסקס בתשלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מכור לסקס בתשלום
    קרן
    26/01/2012

שהכרתי את בעלי הוא ספר לי שנהג ללכת לנערות לווי מאז שזוכר את עצמו גם שהיה במערכות יחסים. הוא הביע רצון להשתנות ואני האמנתי לו. אחרי תקופה ארוכה בה הצליח להסתיר שהוא ממשיך בהרגלו הישן?גיליתי זאת שאנחנו בעיצומו של טיפול זוגי ואני בהריון. אני הסכמתי להמשיך בתנאי שיטפל בהתמכרות הזו. התחלתי תקופה קשה בה אני צריכה לאזור המון סבלנות ולאפשר לו לטפל בעצמו תוך ידיעה שהדבר לא יקרה ביום. אני מרגישה בעצמי כעוברת טיפול של גמילה בכך שאני מנסה להרפות ולא לבדוק מה הוא עושה בכל רגע נתון. בשביל להקל על עצמי חשבתי לחפש קבוצת תמיכה של נשים במצב שלי. האם מישהו מכיר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי מכור לסקס בתשלום

הוספת תגובה

• בעלי מכור לסקס בתשלום - תגובה

דליה שוורץ
    29/01/2012

קרן שלום,

התמכרות מכל סוג דורשת גמילה ורצוי בצורה מסודרת עם אנשי מקצוע מתאימים.
    גם את כבת זוגו בעצם עוברת לצידו את הגמילה שלך והחיפוש אחרי ההוכחות וכל מה שכרוך בכך.
    זוהי אכן דרך ארוכה שדורשת המון סבלנות ואהבה לצד השני כדי שניתן יהיה לעבור את התקופה הזו ולהמשיך הלאה.

אם את מוצאת קבוצת תמיכה מתאימה, נשמח אם תשתפי אותנו כי אני בטוחה שיש אנשים נוספים שזקוקים לזה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו