מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוגדת ואוהבתנטלי04/02/2012
אני בוגדת בבעלי שנים ללא ידיעה בגלל חוסר בתצומת לב בעלי אוהב מאוד את עצמו אוהב להיות לבד לי נמאס היה לקרקר כל הזמן סביבו ולהיות הילדה שמסתובבת לקבל אהבה בכוח, עד שיום אחד דיברתי איתו שאני זקוקה לצומי הזה לחיבוק להרדם איתו אבל זה היה רק ליום יומיים ונגמר,ושוב חוזר על עצמו, בעלי קנה לי מחשב,בכדי שאוכל לעזוב אותו בשקט וכאן הרגשתי עוד יותר מרוחקת ממנו,ותאמת פגועה וזנוחה. הייתי צריכה לקרוא לו למיטה ,זה עצוב הייתי זועקת מבפנים רק הקירות היו שומעים הייתי מתביישת בוכה עד כמה מר לי אבל לא הייתה לי ברירה הייתי רוצה אותו לידי והוא תמיד בסלון, אני עייפתי כי אין עם מי לדבר הדיבור עוזר רק לימים ספורים בעלי בן אדם עקשן אחד שאוהב רק את המילה שלו ורק הוא צודק ואני כאילו הלא מבינה ,בעלי אומר לי שאני המלאך שלו ושהוא אוהב אותי ושאני האישה של חיו ,הוא בעל טוב שעוזר אבל עד לקטע של המיטה,חשוב לציין שאני בחורה נקיה מאוד ויפה מאוד. בצער רב אני אומרת את זה, כי בחיים לא הייתי יכולה לחשוב על דבר כזה רק כשהגעתי למצב שילדיי גדלו ושהתחלתי להשתעמם שהכרתי גבר מקסים שאפילו רוצה להתחתן איתי ולעשות אותי מאושרת קשה לי עם זה אנחנו נפגשים פעם בשבוע נהנים אוכלים שותים מדברים וחוזרים לשיגרת הבית המשעמם ל 4 הקירות המשעממים כואב לי על בעלי שהוא לא מבין אותי כואב לי שאם חלילה ידע שאני בסיפור אחר הוא לא יאמין לי אבל אין לי ברירה החבר שלי נותן לי יותר מה שהוא נותן לעצמו בפעמיים בשבוע,הוא רוצה להתחתן ואני דואגת לילדים שלי שלא יפגעו וגם יש לי רגש לבעלי כמובן הוא לא בעל רע פשוט אין לו כוח בשבילי אני צעירה ממנו בעשור היום אני קרועה בין שניהם הבעל היבש והמאהב שנותן לי את חיו מכל הבחינות מצומי עד עזרה, אני מרגישה שאני כבר לא יכולה בלי החבר וכמובן גם בלי הבעל, יש לי ילדים, ואני אוהבת אותם מאוד פוחדת שלא יפגעו חלילה אם יתגלה משהו, אני עם החבר כבר מספר שנים של אהבה מהסרטים הוא דואג לי כמו אבא, וקנאי ומפנק והוא הכל בשבילי, מצפוני מעיק עלי כי אני מבית טוב והחיים גרמו לי להגיע למצב הזה אך מתמודדים ככה אני אמשיך עד יום מותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור שלך עצוב
גדי04/02/2012וכל כך נפוץ. וזה שאת בוגדת לא קשור לזה שאת מבית טוב. זה קורה בכל מקום ובכל שכבות האוכלוסיה. כולנו זקוקים לחום ולאהבה. נשים וגברים כאחד.
כמו שזה נשמע לצערי נראה הפכת לעציץ בעיני בעלך. אתם זקוקים לטיפול זוגי ובעלך במיוחד זקוק לניעור רציני.
השאלה שנשאלת מה יקרה אם בעלך באמת יעבור טילטול ויתעורר. האם תוותאי על המאהב שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת ואוהבת - תגובה
דליה שוורץ05/02/2012נטלי שלום,
אני קוראת בדברייך תסכול רב כל כך על כך שיש לך בעל שהוא בסך הכל פוטנציאל מצויין שאת מרגישה שהתפספס.. וזה באמת כואב ומתסכל. את זקוקה לתשומת לב ואינך מקבלת אותה בבית ולכן מטבע הדברים הלכת למקום בו את מקבלת את תשומת הלב לה את זקוקה ואת האהבה שמתבטאת לא רק במילים.
את כותבת שהחיים גרמו לך להגיע למצב הזה, אבל אני אומרת שזה בעצם בידייך.יש לך את האפשרות להתגרש וללכת לחיים שיהיו לך טובים יותר. זה נכון שיש ילדים וזה לא פשוט אבל אחרי שתעברי את הקושי הראשון את תיהיה מאושרת יותר. יש לך גם את האפשרות להנות פעם או פעמיים בשבוע מהחבר שלך שנותן לך את כל מה שאת צריכה ולהתענג על השעות האלה איתו מבלי לפרק את המשפחה אבל זה דורש ממך להפסיק לבכות על מר גורלך על כך שיש לך בעל שלא נותן "צומי". את בעצם רוצה הכל גם להשאר נשואה לבעל שלך גם להיות עם המאהב שלך וגם להיות מתוסכלת על מר גורלך. תבחרי מה את רוצה מבין האופציות ותהני מהבחירה שלך. תהני מהזמן עם המאהב שמעניק ובבית תהני מהחופש שלך. ותמיד יש לך את האפשרות לבחור להפרד מבעלך...
אם את מחליטה להשאר עם בעלך אני ממליצה בחום על ייעוץ זוגי שיתן לכם כלים להתמודד עם הצרכים הלא ממושים שלך ועם הצרכים של בעלך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
רחל05/02/2012יש כאן שני דברים שלא התייחסת אליהם והם בעיניי חשובים מאוד: הראשון הוא העובדה שאת מסתכנת בגילוי הבגידה .דבר שיכול לגרום לך להרבה בלאגאן.אולי עכשיו את מרגישה שבעלך אדיש אך כשיגלה את מעשה הבגידה אין ספק שיצא משלוותו ומה שהכי גרוע זה שהוא יפגע בך דרך הילדים ואת זה אמרת שאת ממש רוצה למנוע אז לדעתי את ממש מסכנת. הדבר השני הוא הבחור שמחכה לך ומפתח ציפיות וככל שהזמן עובר המחוייבות שלך כלפיו גדלה(לפחות בעיניו)והוא עלול מאוד להפגע אם תחליטי פתאום שאת "חוזרת למוטב".יש מצבים בהם צריך להגיע להחלטה ,ברור שזה קשה אך ככל שהזמן עובר זה רק הולך ונהיה קשה יותר.מסיפורים כאלה אי אפשר לצאת ללא נפגעים-תמיד מישהו יפגע-את או בעלך או הילדים או אהובך אך במקרה של גילוי הבגידה בפיצוץ כולם נפגעים ואת זה אני אומרת לך מתוך ניסיון.הלוואי שאני הייתי חכמה אז כמו שאני היום הלוואי שמישהו היה מזהיר אותי-הרבה כאב היה יכול להמנע מהקרובים לי והאהוב הוא לא פחות חשוב-זה מאוד כואב להפגע אך כיפליים זה כואב-לפגוע.אז קחי נשימה עמוקה, תחשבי טוב טוב מה כדאי לך ולסובבים אותך,החליטי את החלטותייך ותפעלי לפיהן לפני שיהיה מאוחר לך מידי.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
שמוליק09/02/2012נטלי . אני כבר המון זמן נימצא בפורום זה וקורא את כל "היעוץ" של החברים בפורום ודעתם לא משתנת ולא משנה מי הכותב או מה הוא מרגיש , אני חושב שאת צריכה לעשות רגע חושבים ואל תחשבי על אף אחד לא המשפחה שבאת ממנה רק על חייך
אני אספר לך סיפור אני נשוי אב לארבעה ילדים {18+} ואהובתי נשואה גם עם שלושה ילדים {18+} והאהבה פרחה ביננו {בחדרי חדרים} עד שהכל התפוצץ אהובתי עזבה את הבית ובעלה אמר לה שאם היא לא תחזור היא לא תיראה את חתונתם של ילדה {למרות שהוא סילק אותה} אהובתי חזרה לבית בריצה אבל הרומן בייננו לא ניפסק ועוד פעם התפוצץ בעלה לקח את הילדים לטיול לחו"ל "ו ה ר ע י ל" אותם על האימא והם באו ואמרו לאימם שאם יהיה לה קשר עם אהובה הם לא יכירו בה כאם אני בנתיים עזבתי את ביתי למרות הרבה הבטחות מצידה שנהיה ביחד אני יודע שהיא אוהבת {מתה וחולה עלי} אותי ואני חולה ומת ואוהב ומאוהב עליה היא חיה בביתה אבל לא"חיה" לא מאושרת לא אוהבת יש אימא הודיה בפורום זה שכתבה "א מ א ט ו ב ה ה י א א מ א מ א ו ש ר ת"
הילדים גדלים ופורשים להם לעיסוקהם ואנחנו נשארים חיים אבל לא מאושרים
על כן נטלי היקרה קיראי את כל כתבהם של "היועצים" וחשבי
אנו צריכים לחיות מאושרים ולא לחיות מתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שווה
יעל09/02/2012תסלח חל אם אהיה בוטה אך אחת שהבטיחה לך הבטחות ובסוף ברחה כמו שפן לא ראויה לא לך ולא לאמון שלך-תחזור הביתה לאישתך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי!!!!!!
נכס13/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל . דני
נכס13/02/2012ליעל אני בטוח שהיא אהבה ואוהבת אותו אבל אם היא תשקול את אהובה לעומת ילדיה זה ברור.
לדני אתה לא צודק האימא לא אוהבת את האבא יותר הוא היה צריך לשחררה לחייה המאושרים {אולי} ולא לדרבן את ילדיו נגד אימם
שמוליק כתב משהו יפה שמאד קסם לי " אנו צרכים לחיות מאושרים ולא לחיות מתים "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלח לי שמוליק אבל
גדי11/02/2012מי שהרעיל את המשפחה שלהם זה לא הוא. זה אתה. והמאהבת שלך. הוא בסך הכל סיפר להם את האמת על אמא שלהם.
אני מבין את מה שעובר עליך ועליה. אני מכיר את הריקנות שבחוסר אהבה. אבל אני מציע שתדע את מקומך בכל הסיפור לפני שאתה משמיץ אותו.ומקומך כמו מקומם של כל הנואפים לא טוב בכל הסיפור של פגיעה במשפחות.
ד"א לא שאני צדיק גדול אבל אם אני רע אני מודה בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
mosha09/02/2012אני ממש מבין אותך תני לחיים ליזרום ....ותהני לך בדיסקרטיות בכיפפפפפפ....רק לא להיות חזירי ולנסות להיפגש יותר פעמים ולקחת סיכונים ......והמלצה אחי חשובה לא לספר לאפ אחד.....בהצלחה (אני מכיר את זה מהצד השני שלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטב להיות אופטימי...
קצה הקרחון10/02/2012...כדי שיהיה עבור מה לקום בבוקר...אני אישית מכיר טוב מאד את המצב הזה ונוכחתי לדעת אחרי שנים של נסיון כי קל להיות נחמד אל מישהו/מישהי שלא צריך לחיות אתם - אחרי שחיים עם מישהו יוצאים כל השדים מהבקבוק ומתגלות כל השריטות - ואז את אומרת לעצמך הי,רגע - בסרט הזה הייתי כבר... חוץ מזה גרושין זה עסק יקר ומכוער והצד שרוצה יותר הוא גם הצד שמפסיד יותר. רבים הספרים שנכתבו על הנושא ורבות העצות שניתנות באופן שכלתני...אני חושב שאסור לתת ללב להכנע לשכל אבל צריך לעשות את זה עם שכל... מוטב להפגש עם אדם אהוב פעם בשבוע בטעם של ''עוד''(רגעים מתוקים) מאשר לחיות איתו ולגלות ש''כל הגברים אותו דבר''...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא שאת סופר רגישה ושהלב שלך
גיא10/02/2012חייב להשאר פתוח.
בחיים יש כמה וכמה מישורים בהם אנחנו יכולים לגעת בדברים.
אנחנו יכולים שכלית - עם שיפוט - כמו שעשית בכמה מהמשפטים של הסיפור שלך (שנגע לי ללב !)
אנחנו יכולים רגשית - מה שהוביל אותך ואת מה שכתבת בצורה עיקרית
אנחנו יכולים רוחנית - המצב כפתח להתפתחות אישית ותיקון עצמי, כלומר לזהות מה אצלנו פועל באוטומט ועושה לנו רע ולתקן.
אני יכול להמליץ לך על משהו שיכול להיות המהלך הקשה ביותר והמשמעותי ביותר שתעשי כל החיים שלך - לפתוח את הלב. להמשיך את החיים כמו שאת ממשיכה עם זעקה שבורה כלואה לך בתוך הבטן - זה מתכון לכאב מתמיד ויש אומרים לסרטן בעתיד. זה פשוט לא שווה את זה. חיים כפולים הופכים מהר מאוד לחצי חיים, כמו שאת בטח יודעת, שהרי את חווה את זה על בשרך.
אם את רוצה לשמוע ממני מה אני עברתי כשעמדתי על סף גירושים, תעני לי כאן. הסיפור שלך נגע לי בלב ואשמח לחלוק כאן את הסיפור שלי והתובנות שלי, אם זה יעזור.
שבת שלום ורק אושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי תקופה של חיים כפולים
ירדן12/02/2012וזה דפק אותי לגמרה. חייתי במשך שנתיים עם מאהב גרוש מהצד ועם בעל שכל חודשיים היינו בדרך לרבנות. ויש ילדים קטנים באמצע...
בזמן הבגידה אנחנו מוצפי אדרנלין מטורף...אח"כ אנחנו מבינים מה עשנו וזה נורא!
אשמח לשתף אותך ואחרים בסיפור שלי, לשמוע סיפורים לראות איך יצאו מהתסבוכת הזו?
עדיין שבורה ממה שקרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?