שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נטע
    05/02/2012

שלום אני יובל בת 23
    לפני שבוע בערך רשמתי לכם פה שהחבר שלי בארבע השנים האחרונות רצה להיפרד כי בא לו להיות לבד ולהכיר בחורות
    לאחר יומיים של פרידה התקשרתי אליו וחזרנו
    לאחר כמה ימים היה לנו ריב שדרך אגב נבע ממנו והוא החליט שהוא רוצה הפסקה של חודש בינינו שאוולי כך הוא טוען " אני יתן לעצמי להתאהב במישהו אחר "
    אני לא חושבת שאני חודש אפשר להתאהב במישהו אחר אבל בסדר זרמתי איתו
    אמרתי לו בשביל שירגיש מה שאני מרגישה
    שאין לי בעיה וגם לי הקשר הזה עושה לא טוב ואני מוכנה לחודש הפסקה
    יותר מאוחר בערב הוא שלח הודעה " שהוא מצטער על ההתנהגות שלו ושיהיה לי לילה טוב " עניתי לו בחזרה " לילה טוב "

עכשיו אני לא מבינה מה קורה פה
    אנחנו ביחד כבר ארבע וחצי שנים אחרי מגורים משותפים באילת שנה לא מזמן חזרנו כל אחד להורים שלו
    אני מאד אוהבת אותו וקשה לי שהוא מתנהג ככה
    אני מאד מבולבלת
    יכול להיות שהוא לא אוהב אותי ?
    או שהוא לא מיצא מספיק כמו שהוא טוען ?
    או שיש לו מישהי אחרת ? והוא פשוט רוצה לנסות איתה
    הוא התקשר עוד חודש ? הוא בכלל ירצה לחזור ?

אני חייבת תשובה
    תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

סיגלית גלאי
    07/02/2012

שלום יובל

נראה שחברך משתדל מאוד לא לפגוע בך, ואין ספק שאת חשובה לו. אך יחד עם זאת כנראה שקשה לו להתחייב בשלב זה בחייו רק אלייך ולכן הוא מבקש מרחב וזמן להיות עם עצמו ולהתנסות גם עם אחרות, אחרת הוא לא היה משכנע אותך להתאהב באחר.
    לצערי לא ניתן לנבא את העתיד, ייתכן והפסקה ביניכם תעשה לכם טוב, ותחזרו אחד לשניה בידיעה שנועדתם זה לזו. אך קיימת גם האפשרות השנייה של פרידה סופית. קשה עצוב ומבלבל אך לעתים אין דרך אחרת ללמוד ולדעת.
    המלצתי שתדברו על הדברים בכנות מבלי לנסות לגונן, כי לפעמים מסרים מבלבלים כואבים יותר.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יובל

אילה
    23/02/2012

בעיקר רציתי לשתף אותך ולהזדהות איתך כי אחת הסיבות שאנחנו פה (לפחות אני) היא לפגוש אנשים שעברו חוויות דומות לשלנו...
    אני חוויתי פרידה באווירה דומה לשלך - חבר שהיה לי במשך 3.5 שנים הודיע לי בפתאומיות כי הוא לא בטוח שמוכן להתמסד וחייב לעצמו את האפשרות לצאת מהקשר ולנסות דברים אחרים...
    אצלינו הפרידה היתה מוחלטת, היו נסיונות קלושים לשמור על קשר, אבל לי היה קשה לדבר מבלי לחבק, לנשק ללטף.. כמו שהיה כשהיינו יחד. עברו מאז כבר 5 חודשים וכעת אנחנו כבר בכלל לא בקשר. כמובן שעדין מאוד מאוד כואב לי- הוא היה אהבתי הראשונה והיתה לנו אהבה מאוד מאוד גדולה...
    אני רוצה להסביר לך משהו שאני בערך הבנתי מאז הפרידה: אהובך לא בשל לקשר מחייב והצורך הזה לצאת ולהכיר לא יעבור לו עד שיממש אותו... אם יוותר עליו לשנה הקרובה, בעוד שנה זה יעלה שוב... אז מוטב להפרד עכשיו כשאת עוד צעירה כי לפרידה בגיל מבוגר יותר יש גם השלכות מעבר לגעגועים ולריק. זה מאוד כואב וקשה, אבל את צריכה להניח לו ללכת ואם באמת נועדתם להיות- אתם תחזרו. אני כמובן ממליצה לך לא לבנות על זה ולנצל את ההזדמנות הזו בשבילך לצאת ולהכיר ולהתנסות בחוויות עם גברים אחרים.
    תהי חזקה! גם את תהי בשלה יותר ומפוכחת בקשר הבא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו