למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה?
    ס
    08/02/2012

למה פרידות זה דבר כל כך מפחיד וקשה?
    ולמה אנחנו מתקשות להמשיך הלאה הרבה יותר מהם...?
    לפני שבוע וחצי נפרדתי מהאקס שלי כי היתי במשבר נפשי והוא טען שהיו לו דברים חשובים יותר לעשות. אז יכול להיות שהוא אמר את זה כי הוא היה עצבני על המריבה שהיתה לנו לילה לפני, אבל עדיין התחננתי והסברתי שאני במצב קשה והוא לא בא. אבל זה לא משנה. מה שמשנה זה שנפרדתי ממנו וזו הפעם השניה שאנחנו נפרדים ואני חושבת שהפעם זה לתמיד. מה שאני רוצה לדעת ופה אני באמת אשמח לעזרה מכם, זה איך לעזאזל ממשיכים הלאה ולמה תמיד זה קשה? תמיד יש את הפחד הזה שאני לא אמצא בחור יותר טוב ממנו... ולא סתם אומרים שמקשר לקשר מוצאים מישהו יותר טוב מהקודם. ואולי בגלל זה בעצם נובע הפחד? שאולי הוא היה ה-כ-י טוב? מצד שני אם הוא היה הכי טוב אז כנראה שמישהו למעלה ייעד אותנו אחד לשני ואז הוא גם לא יתן לזה להתפוגג? לא משנה בכל מקרה אני רוצה להישאר ריאלית ולבקש את עזרתכם מה עושים? האם זה חכם לצאת עם בחורים חדשים כשאני עדיין במצב רגיש? ומה אני עושה עכשיו עם העובדה שאני עלולה להיתקל באקס בלימודים כי אנחנו לומדים ביחד את אותו תואר?
    תודה רבה לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי!

ס
    09/02/2012

בבקשה תעזרו לי חבר'ה אני ממש מיואשת אני חושבת עליו כל לילה ובוכה ולא מצליחה להירדם לפחות לפני 4 לפנות בוקר :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי קצת:

גיא
    10/02/2012

למרות שזה גבר :).
    אני לא מכיר אבל בטח יש גם סיפורים של נשים אחרות יכול לעזור לך אם תקראי ותחווי רגשות עזים ותנקי אותם. להוציא מהבטן ולהוולד מחדש. ככה אני עושה. עושה לי טוב.
    מקווה שזה יעזור אפילו קצת קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אנחנו

אני
    17/02/2012

כי אנחנו מדמיינות את איך הכל צריך היה להיות
    וכבר תיכננו את ה50 שנים הקרובות עם המניאק
    וכשהכל מתנפץ אנחנו לא זוכרות שהוא רק אחד מתוך מיליונים
    ושהיו בו ים דברים רעים אלא נזכרות רק במה היה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אני
    18/02/2012

יקירה, אני בתחילת קשר חדש, אני כבר שנה אחרי קשר של שלוש שנים והבחור חצי שנה אחרי קשר של 4 שנים...המסכן אוכל סיפורים מפה עד הודעה חדשה, וכשאמרתי לו בדיוק מה שאת אמרת, שלהם הרבה יותר פשוט להמשיך הלאה הוא אמר שהם לא מדברים על זה כמונו דווקא בגלל שזה כ"כ כואב ...זה שנראה שהבחור המשיך הלאה זה ממש לא תמיד נכון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה? - תגובה

דליה שוורץ
    19/02/2012

שלום לך.

פרידה זה דבר קשה וכואב. זה סוג של אובדן, וכמו בכל אובדן אנחנו צריכים לעבור את תקופת האבל כדי להרים את הראש ולהמשיך הלאה. פרידה היא דבר מפחיד כי אנחנו עומדים בפני תקופה חדשה בלי האדם שחשוב לנו כל כך ואחנו לא יודעים איך זה יהיה. פתאום אנחנו עוברים ממקום שבו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה (גם אם זה לא טוב זה מוכר וידוע) ונכנסים לתקופה חדשה שבה אין לנו כל כך מושג איך יהיה. אם נכיר מישהו אחר, אם נצליח להתגבר על העצב. מעבר מתקופה של זוגיות לתקופה שה רווקות.
    במקרים שיש בהם אהבה גדולה הקושי הגדול הוא באמת להתחיל לחיות בלי האהבה שלנו לצידנו אבל במקרים בהם יש ריבים וויכוחים בלתי פוסקים הקושי הוא בעיקר מהלא נודע שעומד לפנינו. לרוב הלא נודע לוקח אותנו למקום טוב וכדאי פשוט להסתכל על העתיד כמשהו שמביא איתו דברים טובים.
    אני חושבת שכדאי לך לצאת עם חברות וחברים ולבלות כמה שיותר וברגע שהכאב יפחת תוכלי גם להתחיל להכיר בחורים חדשים.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אנחנו תמיד מתקשות להמשיך הלאה? - תגובה

דליה שוורץ
    19/02/2012

שלום לך.

פרידה זה דבר קשה וכואב. זה סוג של אובדן, וכמו בכל אובדן אנחנו צריכים לעבור את תקופת האבל כדי להרים את הראש ולהמשיך הלאה. פרידה היא דבר מפחיד כי אנחנו עומדים בפני תקופה חדשה בלי האדם שחשוב לנו כל כך ואחנו לא יודעים איך זה יהיה. פתאום אנחנו עוברים ממקום שבו אנחנו יודעים בדיוק מה קורה (גם אם זה לא טוב זה מוכר וידוע) ונכנסים לתקופה חדשה שבה אין לנו כל כך מושג איך יהיה. אם נכיר מישהו אחר, אם נצליח להתגבר על העצב. מעבר מתקופה של זוגיות לתקופה שה רווקות.
    במקרים שיש בהם אהבה גדולה הקושי הגדול הוא באמת להתחיל לחיות בלי האהבה שלנו לצידנו אבל במקרים בהם יש ריבים וויכוחים בלתי פוסקים הקושי הוא בעיקר מהלא נודע שעומד לפנינו. לרוב הלא נודע לוקח אותנו למקום טוב וכדאי פשוט להסתכל על העתיד כמשהו שמביא איתו דברים טובים.
    אני חושבת שכדאי לך לצאת עם חברות וחברים ולבלות כמה שיותר וברגע שהכאב יפחת תוכלי גם להתחיל להכיר בחורים חדשים.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו