משבר בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר בזוגיות
    eti
    09/02/2012

שלום אני גרושה 10 שנים ובזוגיות 7 שנים כל אחד גר בבית שלו נפגשים רק בסופי שבוע לבילויים כגון ריקודים וכו. מזה כשנה נדבק אלינו מישהו מהסביבה שאנו מכירים וקובע לבן הזוג שלי היכן לבלות בשישי את מי לאסוף בדרך ומתי חוזרים הביתה(שזה כמובן לפנות בוקר).וזה מכייון שאין לו כסף לדלק לנסוע לבד. וכך גם האינטימיות שהיתה לנו תוך כדי נסיעה נעלמה ואני כועסת על כל החבורות שמצטרפות והנסיעות המיותרות הרחוקות.שוחחתי לפני כמה חודשים עם בן זוגי שאני רוצה לבלות איתו נטו וזה לא עזר כי החבר שולט בו. ואם אנו מצליחים להבריז פעם -בן זוגי חושש שזה יתגלה לחבר כי החבר יכעס "שהתבודדנו". הוא גורם לנו לסיכסוכים ואני חושבת שהוא מנצל אותו גם בכספים. השבוע שוב הבהרתי לו שני לא מצטרפת יותר לבלויים אם הוא יהיה נוכח. והיתי נחרצת ומזה הוא הבין שאו הוא או אני למרות שלא אמרתי זאת. השאלה היא אם נהגתי נכון באולטימום ואם יש דרך נוספת לטפל בזה.
    תודה אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בזוגיות

הוספת תגובה

• eti-

בני
    15/02/2012

היי
    לדעתי עדיף לא להגיע למצב שצריך להעמיד אולטימטומים למינהם...
    אבל את בהחלט צודקת בהרגשה שלך מכיוון שכל דבר שמפריע לזוגיות שלכם וגורם לך להרגיש לא להיות בראש סדר העדיפויות שלו מהווה בעיה להמשך הקשר,
    ייתכן והוא יבין כעת שהוא הגזים וייתכן גם שהוא ימשוך זמן כדי לבדוק עד כמה את רצינית, לפעמים מה שלא עושים מייד בתחילת הקשר מתפספס והצד השני רואה בזה רק איום,
    לטובת הקשר תצטרכו ללבן את העיניניים בשעה שבו אתם נינוחים ורגועים והכי חשוב פנויים להקשיב, תיזמי זמן איכות שכזה ותדברי איתו על כל מה שאת צריכה ורוצה שיהיה מעתה ואילך ותנסו לבנות מחדש את הכללים שיתנו לכל אחד מכם הן את המקום שלו והן הזוגיות מבלי לפגוע זה בזה,
    בהצלחה ויאלה חתונה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות

נכס
    17/02/2012

שלום אל תעמידי את חברך במצב של החלטה {או או} אפשר לסרב לחברו של אהובך ולומר "אנו מוזמנים לאחותי" ולהסביר לחברך בצורה הנחרצת קימעה שאת רוצה אותו לבד!!!! אם לא ילך אל תצאי מהבית בלו בבית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר בזוגיות - תגובה

סיגלית גלאי
    16/02/2012

שלום לך,
    אני מבינה שאת כועסת על כל שהוא לא מבין כמוך שהחבר הזה פוגע ביחסים שלכם, חוסר האונים ואי ההסכמה שלכם בנושא זה גורם לך להכריח אותו לנהוג אחרת על ידי אולטימטום, אך אני לגמרי לא בטוחה שזאת הדרך הנכונה, מכיוון שאת למעשה מענישה גם את עצמך פעמיים, גם לא תיפגשי איתו וגם לא תבלי ותהני ו"הדווקא" עשוי להמשיך ולהקצין. האם את מוכנה להפסיד את בן זוגך בגלל החבר??
    נסי להבין מדוע זה כל כך חשוב לו? ואם מדובר רק באי נעימות תציעי לו שאת תנהלי את השיחה עם החבר ברגישות.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו