בעיה לקיים יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לקיים יחסי מין
    יוסף
    11/02/2012

חוסר בתצומת לב של אישתי שאוהבת מאוד את עצמה ואוהבת להיות לבד ונמאס לי לקרקר כל הזמן סביבה ולהיות הילד שמסתובב לקבל אהבה וחיבוק בכוח לקיים יחסי מין,למרות שכל יום אני מדבר איתה שאני זקוק לצומי הזה ולחיבוק להרדם איתה אבל זה היה רק ליום יומיים ונגמר,ושוב חוזר על עצמו,אני צריך לקרוא לה כל הזמן למיטה ,וזה הפך אותי לעצוב וזועק מבפנים רק הקירות שומעים אותי ולא הייתה לי ברירה הייתי רוצה אותה לידי והיא תמיד בסלון מול הטלוויזייה,ואני אין עם מי לדבר כי הדיבור עוזר רק לימים ספורים אישתי עקשנית שאוהבת רק את המילה שלה ורק היא צודקת,והיא טוענת שהיא אוהבת אותי ושאני האיש של החיים שלה !!!את האמת היא בעלת לב טוב שעוזרת אבל עד לקטע של המיטה היא לא מספקת אותי מינית ואני ממשיך להרגיש שאני עדיין זקוק לה וקנראה שזה הגבול המיני שלה!!!! אז בסופו של דבר נאלצתי לבגוד בה עם כמה בחורות שאוהבות סקס ומספקות אותי מינית כמו שצריך ולפעמים פעמיים ביום וחשווב לציין שגם הן במצב דומה ,ובצער רב אני אומר את זה אבל אין לי ברירה, כי הגעתי למצב שהתחלתי להשתעמם ממצבה של אישתי הלא משתפר אז נאלצתי לבגוד באישתי ולחפש מה שאני מאוד זקוק וחסר לי בבחורה שתומכת ונותנת מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• בעיה לקיים יחסי מין - תגובה

דליה שוורץ
    12/02/2012

יוסף שלום,
    אתה מתאר בעיה שאכן יוצרת תיסכול מאוד גדול ובעיקר בילבול, איך יכול להיות שהיא אוהבת אותי ואומרת שאני הגבר של החיים שלה אבל מצד שני לא רוצה לקיים יחסי מין.
    אתה מצאת לך את הפתרון בכך שמצאת נשים אחרות שרוצות סקס כמוך וזה פתרון שעובד טוב בדרך כלל רק עד שהאישה מגלה את זה ואז מתחיל משבר.
    פתרון נוסף הוא לנהל שיחה מאוד ברורה בעניין ולהסביר שאלה הם הצרכים שלך ובלעדיהם קשה לך מאוד להמשיך בזוגיות רגילה. היא צריכה להבין שהיא מונעת ממך את אחד הצרכים החשובים לך ויש לזה מחיר. אם לא תסביר מה המחיר (המחיר יכול להיות נשים אחרות וגם יכול להיות פרידה) היא אולי תבין את גודל הנזק שהיא גורמת בכך שנמנעת מקיום יחסי מין או שגורמת לך להתחנן שוב ושוב.
    מאוד יכול להיות שאישתך כועסת עליך או שהשיגרה גרמה לה לחוסר עניין וניתן לטפל בדברים האלה באמצעות טיפול זוגי.
    אני ממליצה בחום לגשת לטפל בעניין לפני שזה יהיה בלתי הפיך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו