מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוימבולבלת18/02/2012
אנחנו עובדים יחד. זה התחיל מחברות . והפך לרומן . הוא תמיד הבהיר לי שהוא לא מעוניין לפרק את משפחתו. התאהבנו מאוד . מדברים בכל הזדמנות בטל' ,מכתבים , מפגשים אהבה אמיתית שאנחנו באותו החדר יש אש ביננו.
בכל פעם מדמיינים איך זה היה אם היינו גרים יחד חיים יחד.
ואז אני מאמינה שזה יקרה ושוב הוא מבהיר לי שהוא לא יפרק את משפחתו.
מה אני עושה איך אני מתמודדת עם קשר שאני לא יכולה איתו ולא בלעדיו.
בעלי אוהב אותי הגעתי למצב שקשה לי לשכב איתו ואני כל הזמן מתרצת תירוצים . הילדים בגיל ההתבגרות.
למאהב ילדים קטנים יותר.
מה אני עושה אני פשוט לא יודעת מה לעשות .
אם המאהב היה רוצה הייתי עוזבת את בעלי עבורו. אבל הוא לא רוצה בלאגנים . רוצה שנמשיך ככה . ואני ממשיכה כי אני לא יכולה לחיות בלעדיו. הוא מעניק לי המון . והוא כנה איתי לא מרמה . ואמר שאם אני אפרק את המשפחה שלי הוא יקח צעד לאחור מה אני עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי שם לפני כמה חודשים...
ירדן18/02/2012מניסיון מר, אני יכולה לומר לך שיודעים איך נכנסים לסיפור כזה, לא יודעים איך יוצאים ממנו.
אם המאהב היה רוצה הייתי עוזבת את בעלי עבורו ---- למה?? מה כ"כ רע לך בבית? אמרת שבעלך אוהב אותך, האם את גם אוהבת אותו? האם הנישואין שלכם בסדר/טובים??
אוכל רק לומר לך שבסרט הזה הייתי (יותר מפעם אחת).
ובמקום עבודה--ויש אש! ואהבה מטורפת! וסקס מדהים! ואת מרגישה הכי בעננים שאפשר....אבל, ויש אבל גדול...את בדרך של הרס משפחה, ואת לא מבינה כמה שזה קשה. עכשיו את לא רואה את זה, כי את מאוהבת עד מעל הראש, והפרומנים שלך משתוללים --- הייתי בסרט הזה, מכירה אותו...
תחשבי קדימה: המאהב שנמצא איתך בעבודה יחליט יום אחד שזה גדול עליו, או לחילופין אשתו תגלה (והרי הוא לא רוצה לפרק את הבית), מה תעשה?? הוא יודיע לך שזה נגמר!! את תהיה שבורה, איך תצליחי להגיע לעבודה ופתאום לעבוד אותו "רגיל" שלום שלום, יחסי עבודה קורקטים, תהיה מסוגלת לזה?
ומה יקרה לך בבית, המאהב סגר את הדלת---ותזכרי תמיד שאצל האהב הכל יותר ורוד, יפה נוצץ ןמרגש (כי זה לא החיים האמיתיים), ונשארת עם בעלך שגם מחליט שלא מתאים לי להיות אם אשה נואפת (במידה והוא יגלה) ואם הוא לא יגלה את תהיא כ"כ שבורה ממה שקרה שלא תוכלי להסתיר זאת...
עצה לי אליך: תפרקי את הבית שלך כי הוא גרוע/ולא טוב וכי בעלך לא מתייחס אליך או לא טוב אליך, או כי רע לך איתו.
אל תפרקי בית כי את כרגע "מאוהבת" ולא בשביל מישהו אלא בגלל!!! בגלל הסיבות שנקבתי קודם.
אני עכשיו אחרי מקרה דומה לשלך, מנסה לשקם את הבית, וזה קשה! כי את מאבדת את עצמך...את חיה עבור המאהב...עבור החוויות, ושוכחת את עצמך---את הילדים, את המשפחה שלך ואת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
mosha19/02/2012תקשיבי גם את בעלך אהבת מאוד בתחילת הנשואים...והיום ? את כבר רגילה אליו..וכך יהיה גם עם המאהב...אז זה טוב לשנה שנתיים וחולף....גם לנו הגברים זה קורה רוצים לגוון להחליף אבל האבא ואמא של הילדים זה המשפחה הקרובה..ולא מאהב כזה או אחר.....בהצלחה ובזהירות..אה ע משהוא לא לספר לאפ אחד את הרומן שלך תיזהרי.... ציצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאהב
דני19/02/2012שלום רב לך,
לרומן יש כללים ברורים, לנשים לעיתים קשה לעמוד בכללים ואז הכל מתחיל להסתבך..רומן צריך לספק לשני הצדדים בדיוק את החסר להם בזוגיות בבית,את המתחים,את הריגושים,את מימוש הפנטזיות, כל אחד צריך לקחת בדיוק את מה שחסר לו ולממש את זה ברומן.המאהב שלך עם רגליים על הקרקע,הוא אוהב את אישתו ולא יפרק את התא המישפחתי שלו בשביל רומן מזדמן כזה או אחר! ראוי כי תכירי במציאות,את משלבת רגשות ברומן שזה דבר אסור,אמנם קשה לשלוט ברגשות אבל לפחות תהיי ראלית ותישמרי אותן ברמה שלא תיתפרקי לגורמים כאשר הרומן יסתיים,והוא יסתיים.עד הרומן הבא! לצערי אני לא יכול לעודד אותך,לרומנים יש חוקים משלהם,מדובר בכרוניקה ידועה מראש,יש תמיד צד אחד שייפגע,קחי את זה בחשבון ותצנני מהר את הרגשות שעוטפים אותך.שום דבר לא שווה לפרק זוגיות ומשפחה.האמיני לי אם היו לי את התובנות שיש לי היום גם אצלי הרבה דברים היו ניראים אחרת.לשימחתך יש לך מי שיכול לייעץ לך לפני שאת עושה טעות קריטית שתיתחרטי עליה בבוא היום.
מקווה שעזרתי במשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חכם כבעל ניסיון..
חני28/03/2012רואים שאתה מבין וואי מפחיד להיכנס לרומן... אני בהתחלה ואני פוחדת להגיע חלילה למצב הזה. אלוהים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוי - תגובה
דליה שוורץ19/02/2012מבולבלת יקרה,
אני קוראת את דברייך והם לא נראים לי כל כך מלבלים, להיפך, הכל מאוד ברור. המאהב שלך מעוניין בקשר איתך אבל רק עד המקום שהקשר נמצא היום. כל מה שמעבר לזה לא מתאים לו! אני חושבת שזה נאמר בצורה מאוד ברורה ואת הבנת את זה בדיוק כמו שזה. הוא מעוניין להשאיר את משפחתו שלמה.
אני גם מבינה שאת מרגישה שאת לא יכולה בלעדיו ולכן את לא ממש צריכה לוותר עליו.
את צריכה לעשות את החשבון שלך מה את מעדיפה, להגמל מהקשר הזה (זה יהיה קשה בהתחלה ממש כמו גמילה) אבל אחרכך תיהיי משוחררת או להמשיך בקשר הזה כשאת יודעת שזה המקסימום שתוכלי להגיע. כלומר, לא יהיו חיים משותפים.
אם בחרת באפשרות השנייה את מוכרחה ללמוד לשים את ההפרדה בין הבית שלך לבינו. את צריכה להמשיך להתנהג בבית כאילו הכל כרגיל וכשאת איתו להנות מהרגעים שיש לכם יחד ולנצל אותם עד תום.
ההחלטה לא פשוטה אבל את צריכה לבחון עם עצמך מה יותר קשה לך....
להשאר במצב הקיים או לעבור את התקופה הקשה של הפרידה ולחזור לחיות עם בעלך חיים שלווים.
בהצלחה,
אני מקווה שתבחרי את הטוב ביותר עבורך
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חלי15/03/2012שימי לב לדבריו ואל תחיי באשליות.מצב זה מתאים וטעים לו .הוא לא משלה אותך וכל הכבוד לו.את זו שמסוחררת יתר על המידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים גנובים ימתקו
oz15/03/2012כל עוד המים הגנובים ימתקו תהני לך ,אין יותר גרוע לגבר לחיות עם המאהבת שלו ,התחושה שבגדה בבעלה ,לא ימנע מעצמה לבגוד גם במאהב ,מאחר והשלהבת אהבה לעיתים דועכת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים גנובים ימתקו
oz15/03/2012כל עוד המים הגנובים ימתקו תהני לך ,אין יותר גרוע לגבר לחיות עם המאהבת שלו ,התחושה שבגדה בבעלה ,לא ימנע מעצמה לבגוד גם במאהב ,מאחר והשלהבת אהבה לעיתים דועכת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהorenlavi
orenlavi29/04/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אוהב אותך. הוא זבל של בן אדם
רונית דניאל15/03/2012המאהב שלך לא אוהב אותך. לא איכפת לו שאת שוכבת עם בעלך. הוא אוהב את אישתו והסקס שלהם טוב יותר בזכות הסקס שיש לו איתך. חבל שאת לא קולטת. גבר שמנהל רומן עם אשה נשואה אין לו מוסר ואין לו אלוהים. גבר אמיתי לעולם לא יתעסק עם אשה נשואה. רונית דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה בתוך השאלה
פניני30/03/2012מצטער התשובה בתוך השאלה את יודעת שהוא לא יפרק את המשפחה שלו בשבילך אזי גם את לא צריכה לפרק אלה לאחד את המשפחה תורידי את המינון של הפגישות עם המאהב ויותר להיות בבית ולהוביל לאיחוד נוסף בניכם אפילו להכנס להיריון נוסף זה רק יגביר את השותפות ויכניס אותך לנורמליות לחיים ולניתוק הקשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נשואה ומנהלת רומן עם גבר נשוי - תגובה
יששכר רוטרי03/04/2012שלום לך,
אכן את נתונה בדילמה קשה, בין מימוש ההתאהבות שלך....לבין השמירה על המסגרת המשפחתית, הסטטיסטיקה מראה שברוב המקרים לאחר פירוק המשפחה, על מנת לממש את הקשר עם המאהב/ת...בסופו של דבר מפסידים גם את המאהב/ת וגם את הזוגיות המשפחתית. כלומר הדילמה היא האם ללכת עם הלב, או עם השכל.
הצעתי לך היא כזו: המשיכי את הקשר כפי שהוא מבלי לפגוע בבעלך...אם הקשר הזה יחזיק מעמד לעוד שנה, או אז תלכי עם ליבך..
בהצלחה,
רוטרי- מטפל זוגי וסקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?