מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכל מי שעבר את זהברגרינה21/02/2012
ובכל זאת נשאר בבית או לכל מי שעדיין מתלבט -רוצה לספר שלמרות שההחלטה כה קשה ולמרות סימני השאלה שנשארו באויר ולמרות חוסר השלמות שבהחלטה וההתלבטויות היומיומיות של אולי הייתי צריכה להחליט אחרת- יש את הדברים הקטנים אך הכל כך גדולים שצובעים את ההחלטה בצבעים בהירים ,כמו למשל כשהבן חוזר מהצבא בשבתות לבית שלו בלי המחשבות איפה לעשות את השבת אצל אבא או אמא? או כשהיה ברגילה והיתה לי את האפשרות לפנק אותו כמו שצריך וכמו שרק אני יכולה ויודעת אחרי טירונות כל כך קשה. כמו "לדמיין" את חיוכיו של הנכד של האהוב לשעבר ולדעת שסבא הגאה שלו שלו תמיד שם בשבילו - אלה הדברים החשובים כל כך בחיים והכל כך מציאותיים והם נמצאים במקום הראשון לפני האושר האישי. לכל מי שעדיין מתלבט אני אומרת- תחזרו הביתה לפני שיהיה מאוחר מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגרינה
נכס21/02/2012ברגרינה אני קורא שוב ושוב את הודעתך והבנתי שנשארת בביתך לאחר רומן אסור והיה לך רגע אם להתגרש או לא
תסלחי לי אם אהיה קצת אגרסיבי ילדיך ישארו ילדיך גם אם תתגרשי מאביהם
ואתם לא הזוג הראשון שמתגרש וגם את תהיי סבתא לנכדים גם אם לא תהיי אשת הסבא
כתבתי בפורום זה וסיפרתי את סיפורי למרות שהיום אני לא בבית אני אבא לילדים שלי וסבא לנכד מדהים . אצל אהובתי {לא מבין מזה לשעבר} הבעיה אחרת הבעל לקח את ילדיו {18+] ושטף את מוחם אני לא מצליח ליצור קשר איתה אני מאד אוהב אותה
ברגרינה {שם יפה} אם את חושבת שכך צריכים להתנהל חייך???
אני חוזר על המשפט של שמוליק "צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים" {להסביר??}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגרינה
שמוליק22/02/2012ברגרינה נכס צודק ותודה לו הייתי מוסיף גם פ ח ד נראה לי שאת פוחדת מאישך
אישך לא הצליח להחזיר את אהבתך אליו {רומנטי} והוא פוגע בך
ברגרינה טוב להיות ח י ה מ א ו ש ר ת מאשר להיות חיה מתה אני אוהב מאד את נשמתי ולא הייתי רוצה שתחייה בצורה כזאת
ולנכס יקירי תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגרינה !! תגובה יש?
נכס27/02/2012מה כיאלו את לא מגיבה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ברגרינה27/02/2012לא מגיבה-כי אין לי כל כך מה לומר-בכל אשר אחליט ובכל אשר אפנה התוצאה תהיה אותה תוצאה עגומה- נכון -היום (כדברי שמוליק )אני "חיה מתה" אך גם אם הייתי מחליטה ההיפך והולכת אחרי הלב הייתי "חיה מתה "כי הייתי מפרקת את המשפחה היקרה שלי .אני פחדנית , לא היה לי ולא יהיה לי אומץ ללכת אחרי הלב ולכן אני שותקת,בורחת ומסתגרת.הכי אני מפחדת לפגוע שוב ביקרים לי וזה כולל גם את האחד שהיה לי .כל שנותר לי הוא להיות אמא - ברוך השם את זה אף אחד לא יכול לקחת ממני- השאר כבר נלקח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברגרינה
נכס27/02/2012ברגרינה בחיי אני מבין אותך אני גם בצד שלך רק שאני לא חי בבית ילדי מבנים אותי ובאים אלי "אישתי" הייתה קשה בזמן האחרון {לאחר מות אביה} התרככה ומוכנה להיתפשר בעניין הגירושים גם אני הייתי מת חי בהתחלת עזבתי אבל כעת יותר טוב אומרים שהזמן מרפא לא אצלי אני יותר אוהב את אהובתי אני קורא לה נשמתי ורוצה מידי פעם לשמוע את קולה {להרגע}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט יפה
נכס27/02/2012משפט יפה צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנכס
ברגרינה28/02/2012כשהייתי בתוך הסיפור חשבתי שרק לי זה קורה ורק אני מתמודדת עם התוצאות של מעשי אך ככל שאני קוראת פה בפורום אני מבינה שמה שקרה לי קורה להרבה . כל אחד והסיפור שלו וברמות ובעוצמות שונות אך ההתלבטויות קיימות אצל כולם.עצוב לשמוע שעזבת את הבית אך מעודד שילדיך לא הפנו לך עורף.לדעתי- אם אשתך התרככה כנראה שאתה גרמת לכך ונראה לי שזה פותח בפניך דלת חזרה הביתה. תפוס את ההזדמנות בשתי ידיים.אשתך היא המציאות, השאר -חלומות באספמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפוך
נכס28/02/2012ברגרינה כנראה שלא הסברתי נכון והבנת ככה אז לשמחתי "אישתי" התרככה בענין הגירושים בהתחלה היא לא הייתה מוכנה לוותר על כלום "אתה בחוץ ואני פה" אבל היום אנחנו מדברים "מה אני לוקחת ומה אתה" ועל כך אני שמח
אני מקווה שהבהרתי את הודעתי הקודמת
ולך יקירתי הילדים שלך גם יבינו שהאמא שלהם {בגללם} מתה מבפנים
צריך לחיות מאושרים ולא לחיות מתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגרינה
נכס28/02/2012מה דעתך { אפשר תגובה}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברגרינה ולנכס
שמרית29/02/2012רגרינה היקרה,
אני מחזקת את ידך. את עושה \עשית את המעשה הנכון . נשארת עם משפחתך ,נשארת עם ילדייך ובעלך.
כמו שכתבת החיים האמיתיים והנכונים זה עם המשפחה . כל השאר תעתועים ,דמיונות ,שקרים.
אני מאמינה שאם כל זה שאת מוותרת כביכול על עצמך למען ילדייך. את למעשה הצלת את עצמך מהחיים האומללים שהיית גוזרת על עצמך לו היית עוזבת. לא היית יכולה לחיות עם עצמך. מן הסתם גם המאהב שהיה הופך להיות בעל הופך לשיגרה - היה נראה פתאום לא כל כך קסום מלהיב מתעתע אחרי כמה שנים. איך אפשר לבנות בית חדש כאשר הורסים בית אחר ? זה לא יכול בשום אופן להחזיק.
תמשיכי להשקיע בילדים בזוגיות שלך - מתוך בחירה, מתוך שמחה, מתוך ידיעה שזה המעשה הנכון,הראוי והטוב. תמשיכיל לעשות ,לבנות ,לייצר - כי אחרי המעשים נמשכים הלבבות ולאט לאט תרגישי שינוי גם אצלך בפנים . לאט לאט הדמיונות יעלמו וישארו כזכרון רחוק.
ולך נכס , מעניין אותי לדעת עם כל הדיבורים היפים והאידיאליים והמפתים שלך אל ברגרינה
"צריך לחיות מאושרים ולא להיות מתים"- איפה אתה נמצא? אתה מאושר? חיי עם המאהבת שלך, טוב לך ? היא עזבה את בעלה - אתם סוף סוף חיים ביחד ? או שאתם ממשיכים להפגש במסתור - לשעות ספורות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגריטה
mosha29/02/2012ואני בהפוך על הפוך טוען תחיי לצד בעלך והילדים .....ותהני מהעולם הניסתר בדיסקרטיות ותעשי כל שעולה בדמיונך תהני מהכל ..וכך תחיי את חייך כאישה חיה נושמת ובועטת....דעתי בלבד (בטוח יכעסו עלי כאן ) ייחודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ברגרינה29/02/2012לך שימרית על החיזוקים. את בוודאי צודקת ברוב הדברים שכתבת ואם הייתי קוראת את הדברים לפני אתמול בטח עם הרוב לא הייתי מסכימה כי אני מלאת געגועים והחמצות.
אך אתמול (במקרה) יצא לי לראות את הבן אדם -ממש במקרה ואחרי 4 חודשים שלא היה לנו קשר בכלל בכלל הוא טרח לומר לי ש-השמנתי ש-לא מתאים לי איך שהסתפרתי ואם היתה לנו אפשרות לדבר(כי אני כולי במתח ופחד שלא יראו אותנו)מי יודע מה עוד הייתי שומעת .ואז הבנתי דבר אחד- מי שלא אומר לי בחיים שהשמנתי זה בעלי ומי שהחמיא לי על איך שהסתפרתי זה בעלי ומי שאין לו פנטזיות עלי ומקבל אותי כמו שאני זה בעלי.
אחרי כל כך הרבה שנים ביחד זה כנראה באמת הישג גדול-חבל שלא הצלחתי לראות את זה קודם וכל כך הסתנוורתי.אני מקווה שאצליח לתקן ושוב לראות את האור.
עכשיו אני יותר שלמה עם הבחירות וההחלטות שלי וכך זה ישאר- אני גמרתי לחלום.
תודה על החיזוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו הו הו
נכס29/02/2012ברגרינה יקירתי לדעתי ההפך הוא הנכון בואי ננתח את מה שכתבת .כתבת שראיתאת הבן אדם אחרי ארבעה חודשים את לא חושבת שהתגעגע אלייך ודמיין אותך כמו שנפרדתם בפעם האחרונה יכול להיות שהתספורת שלך הקודמת מצעירה אותך ההההמון !!! בעלך לא צריך לפנטז עלייך את נימצאת לידו ו"הבן אדם" אמר לך שהוא מפנטז עלייך לדעתי זה הסימן שהוא חשב עלייך המון אני מכיר מישהו שאמר ב"טעות" לאישתו "גם זקנה וגם משומשת" או שהיה בנסיעה מחוץ לבית והיה אומר לאישתו "תכיני את ה מנועים "
אני חושב שלא ראית את אהובך נכון לדעתי אהובך {לדברייך}התגעגע אלייך המון וזה שהוא אמר שהוא הרבה מפנטז עלייך לדעתי זוהי מחמאה גדולה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
נכס29/02/2012ברגרינה אני מאמין שבמשך ארבעה חודשים גם את היית בפנטזיות על ה"בן אדם" אני הייתי מקבל זאת כמחמאה ענקית {אולי את פוחדת המון }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברגרינה ונכס
שמרית01/03/2012לברגרינה,
את כבר מתחילה לראות את האור ואת הטוב .
"עכשיו אני יותר שלמה עם הבחירות וההחלטות שלי וכך זה ישאר- אני גמרתי לחלום"
אכן הסתנוורת . בסינוור הזה - לא ניתן לראות את האור . אומנם חושבים שזה האור,התגלמות הטוב. אבל הכל בעצם תעתועים ,שקר אחד גדול.
ממשיכה לחזק אותך ואל תתני לאנשים כמו נכס או דומיו להמשיך ולתעתע בך
את ניתחת מאוד יפה את המפגש בניכם - המאהב לשעבר - גילה את פרצופו האמיתי
פנטזיות - אנשים יקרים - זו לא המציאות כשמה כן היא. . תפסיקו לחלום. תרדו לקרקע למציאות היומיומית. אני מבטיחה לכם שכל אחד שבוגד שהמאהבת\מאהב שלו נראים הכי מושלמים ,הכי עילאיים ברגע שחיים ביחד הרבה זמן - השיגרה,השחיקה מחלחלים בכולם
ופתאום המאהב המאהבת נראים בדיוק או אפילו יותר גרוע כמו עוד בעל\אישה על הראש. אז תפסיקו לשקר לעצמכם . ובמקום לנסות לחדש לייצר לרגש מידי פעם - בתוך הבית בתוך הזוגיות . אנשים מחפשים בחוץ ומשקרים ובוגדים והורסים.
לך נכס, לא ענית לי על התשובות של ך. איך אתה מסוגל לייעץ לברגרינה ולומר לה דעתך, לפני שדיברת על עצמך. נו תגיד, תהיה אמיץ ? אתה מאושר עם המאהבת שלך? היא עזבה את בעלה? חיים טוב ביחד מבין ההריסות ? או שאתה סתם אחד שמדבר על אהבה שממית , על חיים אמיתייים ? על דמיונות שווא!!!!
איך כתבת עדיף לחיות מאושר מאשר להיות מת ? איך אתה חיי ?
אתה בחרת את הבחירות שלך בחיים . וזה בעיה שלך . אני מאמינה שאתה לא חיי טוב עם עצמך.
קשה לי מאוד לקרוא את מה שאתה מגיב לברגרינה - היא בחרה לתקן את מה שעשתה להשאיר ולהשאר את משפחתה . ואתה בא ופשוט מרפה את ידיה לא מפסיק? פיקרת את המשפחה שלך (ובטח תגיב שהוא כבר היה הרוס).אל תנסה לפרק עוד בית .
אני מציעה לך להחליף את השם מנכס לנאחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימרית-תגובה
נכס01/03/2012שימרית באמת שלא רציתי לענות לך אבל יש בדברייך הכפשה לכן קיראי את כל ההודעות בפורום
אני אוהב ומאוהב באישה נשואה והיא אוהבת אותי הייתה לנו תקופה ביחד {לשעות ספורות ביום} מהממת וכל העניין התגלה אהובתי עזבה את הבית וחשבנו לגור ביחד וההבטחות עפו לכל כיוון אהובתי חזרה לבית לאחר איום של בעלה שלא תיראה את חתונתם של ילדיה ולמרות כל זה המשכנו להיפגש ולפנטז על הביחד אני עזבתי את הבית והתחלתי בהליכי גירושים .
לכן שימרית יש הרבה ניסתר מהגלוי מכוון שאת אשה אבין את עמדתך שאומרת אין לפרק משפחה ויהי מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיתי
אמיתי01/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיתי
אמיתי01/03/2012ברגרינה כל הכבוד את צודקת הבן האדם לא החמיא לך אמר לך שמנה והתספורת שלך לא משהו
אבל... מצד שני זה לא נשמע אמיתי מוזר שאחרי 4 חודשים את פוגשת אותו "במקרה" והוא לא אומר לך "אני אוהב אותך" סתם כזה ישר משמיץ ? ולא אומר לך שהוא מתגעגע אלייך רק אמר לך שהוא בפנטזיות עלייך וחושב עלייך המון ? מעניין!!! ואת כותבת שניפגשתם לכמה דקות ואת פחדת פחד מוות וכבר שרפת חלומות
קראתי גם את היעוץ של נכס ויש משהו בכתביו . אישך לא מפנטז עלייך יש לו אותך ורק מגרדת לו ........את איתו ואם אישך לא אמר לך ש-השמנת אולי הוא רוצה בכך ? וגם הסית את ילדייך עלייך
לכן ברגרינה יקירתי מכתבייך הבנתי שאת אוהבת את הבן אדם ואני גם מבין את אהובך שאמר לך את מה שאמר הוא הרגיש שהוא קרוב אלייך הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חובה
שמוליק01/03/2012ברגרינה ניראה לי שצריך תגובה לכל התכתובת של נכס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?