אחרי פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי פרידה
    מיה
    21/02/2012

כבר כתבתי לכם פעם
    בת 49 גרושה אחרי פרידה כשבועיים מבן זוג גרוש בגיל שלי . קשר של 6 שנים אחרי פרידות מצידי באה פרידה מצידו.יתכן שישנה אישה אחרת היה לי קשה בהתחלה וכעס וכו..אך בהמשך באו געגועים ורצון להיות איתו.
    ניסיתי ליצור איתו קשר אך לא ענה בסוף ענה לי אמרתי שקשה לי ומודה שאיני מסוגלת לחשוב שגבר אחר יגע בי ואמרתי שאין לי קשר כרגע .
    אז הוא ענה שהוא מוכן להיפגש איתי פעם בשבוע וגם להיות בקשר הנוסף והיא לא צריכה לדעת על כך כך אמר.כרגע זה נשמע לי שזה סידור טוב בשבילי שגם יכול לספק אותי בשלב זה.
    אך צריך לעשות איזה שינוי במחשבה ולהבין לציין שזה נאמר היום.לדעתי הוא לא עושה לי טובה מודה שאני זקוקה לו אך במקביל שהוא ינהל קשר גם איתה זה נשמע גם לא טוב . אולי הסיפור נשמע רע ,לדעתי אין לי מה להפסיד גם . תודה מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי פרידה

הוספת תגובה

• מיה

mosha
    22/02/2012

הוא מכוון שלהיות איתך במיטה פעם בשבוע וזה יספק אותך ואותו...לזה את מוכנה? אים כן תקרבי אותו אלייך ותמשיכו להיות זוג לכל דבר וענין
    ניראה לי הוא מעונין לחיות ב 2 עולמות...
    אז גם לך מותר תפסי גבר צוקי מוקי ותהני לך... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי הלא מלומדת

מישהי
    23/02/2012

אם את אוהבת אותו, תקבלי את ההצעה, יחד עם זאת אל תהיי מובנת מאליו. תתנהלי כאילו אתם לא יחד. תצאי, תרכשי לך חברות חדשות, תמצאי עיסוקים חדשים. תעברי את כל השלבים של פרידה מבן זוג אהוב. במקביל תפגשי איתו, אבל תשתדלי לעשות זאת ממקום של כח, לפחות כלפי חוץ ועם הזמן, אולי גם תרגישי את הכח.
    זה כמו לחייך, תחילה בכח, ואחר כך זה בא מבפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו