מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי פרידהמיה21/02/2012
כבר כתבתי לכם פעם
בת 49 גרושה אחרי פרידה כשבועיים מבן זוג גרוש בגיל שלי . קשר של 6 שנים אחרי פרידות מצידי באה פרידה מצידו.יתכן שישנה אישה אחרת היה לי קשה בהתחלה וכעס וכו..אך בהמשך באו געגועים ורצון להיות איתו.
ניסיתי ליצור איתו קשר אך לא ענה בסוף ענה לי אמרתי שקשה לי ומודה שאיני מסוגלת לחשוב שגבר אחר יגע בי ואמרתי שאין לי קשר כרגע .
אז הוא ענה שהוא מוכן להיפגש איתי פעם בשבוע וגם להיות בקשר הנוסף והיא לא צריכה לדעת על כך כך אמר.כרגע זה נשמע לי שזה סידור טוב בשבילי שגם יכול לספק אותי בשלב זה.
אך צריך לעשות איזה שינוי במחשבה ולהבין לציין שזה נאמר היום.לדעתי הוא לא עושה לי טובה מודה שאני זקוקה לו אך במקביל שהוא ינהל קשר גם איתה זה נשמע גם לא טוב . אולי הסיפור נשמע רע ,לדעתי אין לי מה להפסיד גם . תודה מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
mosha22/02/2012הוא מכוון שלהיות איתך במיטה פעם בשבוע וזה יספק אותך ואותו...לזה את מוכנה? אים כן תקרבי אותו אלייך ותמשיכו להיות זוג לכל דבר וענין
ניראה לי הוא מעונין לחיות ב 2 עולמות...
אז גם לך מותר תפסי גבר צוקי מוקי ותהני לך... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי הלא מלומדת
מישהי23/02/2012אם את אוהבת אותו, תקבלי את ההצעה, יחד עם זאת אל תהיי מובנת מאליו. תתנהלי כאילו אתם לא יחד. תצאי, תרכשי לך חברות חדשות, תמצאי עיסוקים חדשים. תעברי את כל השלבים של פרידה מבן זוג אהוב. במקביל תפגשי איתו, אבל תשתדלי לעשות זאת ממקום של כח, לפחות כלפי חוץ ועם הזמן, אולי גם תרגישי את הכח.
זה כמו לחייך, תחילה בכח, ואחר כך זה בא מבפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?