מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמעט גרושיםמישהי22/02/2012
נפרדנו מיוזמתו לאחר 6 שנות זוגיות, מחציתם נשואים. לאחר מספר חודשים אני יזמתי חזרה.
יודעת שזה לא נכון. הרי אם הוא עזב, לא היתי אמורה לסלוח, לשכוח, ובטח לא ליזום. אם הוא רוצה, שיבוא ויבקש ואם לא, אז שלום וביי. אבל... אלה הנישואים שלי ובעלי שעדיין אוהבת, לכן החלטתי את מה שהחלטתי.
הוא אמר שלא משוגל לחזור מעכשיו לעכשיו, אבל מוכן להתחיל ולהיפגש ומשם נראה איך מתקדם. אמר שבשלב זה הרגשות שלו אלי בתחתית, עם כל המריבות שלפני, הפרידה עצמה והחודשים בחוץ הרגו את כל מה שהיה.
השאלה, האם אני לא עושה טעות, האם זה לא אבוד מראש, כי הרי ללא הרגשות על איזה נישואים אנו מדברים בדיוק?
מצד שני, מאמינה שאם לא היה סיכוי, לא היה נכנס לנסיון הזה לחזור וכנראה גם לו הנישואים האלה עדיין חשובים.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות?
מישהי27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפן אחר
אני27/02/2012אולי ככה צריך ,עוד יותר כשזה נישואין, לנסות הכל כולל הכל
וכן מניסיון אם את מרגישה שאת רוצה לחזור לנסות בכל- זאת
אצלי זה השאיר טעם מר ורע כי נגמר עוד יותר בעייתי אבל לפחות זה סוגר את השאלות של מה היה יכול להיות....כי יודעים שזה פשוט נגמר סופית
אני ממליצהבחום לכולם על הספר "נפרדנו טראח" תאמרו למשפחה וחברים שיקנו לכם! ספר מעולה וקולע על פרידות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
נכס28/02/2012החלטה שלך הייתה נכונה אהבתך אליו לא יכולה להגמר בהנף יד גם אהבתו אליך לא יכולה להגמר במהירות זוגות שנשואים עשרים ושלושים שנה הם כבר לא אוהבים {כמעט} הם רגילים אחד לשניה
אבל מצד שני בעלך לא רוצה לחזור אליך ויכול להיות שהרגשות ירדו לו השאלה למה ירדו לו ?????? חישבי על כך ושחררי אותו לעצמאותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט גרושים - תגובה
סיגלית גלאי01/03/2012שלום לך
אני לא בעד "לשחק משחקים" כשמדובר בזוגיות, ולכן אני חושבת שנהגת נכון ופעלת עפ"י הרגשות והאינטואיציה שלך, אם יש לשניכם רצון לשיקום הקשר הייתי ממליצה שתפנו לייעוץ זוגי, אין ספק שעליכם לבדוק מה הוביל לכך שתיפרדו כדי שלא תחזרו על אותן טעויות, ולפעמים זקוקים לאדם מקצועי שיאיר לכם את הדברים שאתם לא מסוגלים לראות מפני שאתם בתוך הסיטואציה ומעורבים רגשית.
לא משנה מה תהיה התוצאה בסופו של דבר שניכם תרוויחו מכך.
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון והתייעצות
מישהי03/03/2012כפי שרשמתי, הצעתי לנסות ולבדוק את האפשרות לחזור. מאז נפגשנו מספר פעמים, ובין לבין משוחחים בטלפון. אני לא יודעת האם מה שקורה הוא סביר: אנחנו לא מדברים כל יום בטלפון, אלא מדי פעם, פעם ביומיים בערך. אני משתדלת שלא להתקשר, אבל לא יודעת אם זה הגיוני שאנחנו לא מדברים או מתראים כל יום. בכל זאת, אומנם אנחנו בהתחלה, אבל אנחנו לא זוג בתחילת הדרך, אלא נשואים/מתגרשים.הוא ביקש שזה יהיה בקצב איטי, ואני לא יודעת אם זה סביר. ברור לי שאני צריכה לדעת בעצמי ורק אני יכולה לענות לעצמי, אבל בכל זאת אשמח לשמוע לדעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
מישהי04/03/2012שכחתי לציין, שאת הפגישות הוא יוזם והוא זה שמתקשר אחרי ואומר שהיה כיף, כמו פעם, וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?