מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה האקס רוצה ??מיטל22/02/2012
שלום
לפני יותר משנה חוויתי פרידה שאת רוב תיסכוליי פרקתי בפורום זה , חוויתי פרידה קשה מאוד שהשפיעה עליי ועל סביבתי מאוד.
אני מוכרחה לומר שזה מאוחריי - יש לי בן זוג חדש ואנחנו חיים יחד
למה אחרי כל כך הרבה זמן ואחרי שהאקס פגע בי כל כך - מה הוא רוצה עכשיו ?
הוא שולח לי הודעות ושואל לשלומי כל הזמן ואומר שהוא ראה אותי לפני חודש ושהוא רוצה שניפגש לקפה ללבן דברים
אציין שאני סרבתי בתוקף ואמרתי לו בצורה מכובדת ויפה שאני מסרבת ואין לי עניין להיפגש וללבן דברים . מה שהיה היה וזה מאוחריי ואינני מעוניינת להעיר את המתים מחדש וגם הזכרתי לו שיש לי בן זוג ושלא יפריע לי.
הוא כמובן אמר שהוא עדיין מצפה לפגישה ושבכל זמן שארצה אוגיד לו מתי
ושגם לו יש בת זוג ושאף אחד אינו אמור לדעת
אני ממש לא מעוניינת להיפגש וזה בכלל לא חסר לי
אבל מאיפה לעזעזל החוצפה? מה הוא בדיוק רוצה עכשיו ? שאקפוץ משמחה כשהוא רוצה להיפגש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז אל תפגשי
מישהי23/02/2012אם את לא מעוניינת, אז אל תפגשי. אלא שאם את שואלת כאן בפורום, וזה מעסיק אותך, כנראה שאת כן חושבת על זה עדיין.
את צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה. תדמייני את כל התרחישים האפשריים- הוא רוצה להשאר ידידים, הוא רוצה לחזור, הוא רוצה לבדוק האם נשאר לו משהו וכו'...
לגבי כל תרחיש כזה, תנסי לברר עם עצמך מה את מרגישה, ותלכי עם הלב, רק בזהירות.תזכרי שחיים פעם אחת ומי שלא מעיז, לא מגשים את חלומותיו, כך שאת צריכה להבין עם עצמך מה הלב שלך רוצה.
משם כבר תדעי את התשובות לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקס
דני26/02/2012היי,
X משמעו מת! מי שזרק אותך פעם אחת יזרוק אותך שוב,הוא בסך הכל רוצה להשכיב אותך ולנהל רומן איתך תוך כדי כך שהוא משחק ברגשות שלך..
אל תיכנסי לזה ותגידי לו חד משמעית שהוא מטריד אותך ואת לא מעוניינת שיפנה אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?