מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היכן הודעתי הראשונה?לשעבר28/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טוב..אז אכתוב שוב
לשעבר01/03/2012נשוי+3, נראה טוב, חמוד..חייכן..בדרן והכל.
אשתי כבר מזמן לא ממש מענינת אותי..טוב, כמעט ולא. וזה נראה לי הדדי בהחלט.
מין כמעט ולא קיים..נמאס לי שעושים לי טובה...פעם בחודש. את "ההפרש" אני משיג לא רע אבל זה לא זה.
חסר לי הפינוק, החיבוק, האהבה, הפירגון, מין כמו שהיה פעם (אין לי גבולות ועכבות במין).
גילי 51 אבל ממש ממש לא נראה (אם זה קשור).
הלב אומר..לך לדרכך.
השכל אומר: מה אתה צריך עכשיו את הגירושין/פרידה הזאת?
מה עושים?
טיפול לא מענין אותי כי אני לא מאמין בהוספת עצים למדורה כאשר היא דועכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
שמוליק01/03/2012לא מובן כאילו 2אנשים גרים תחת גג אחד ואם במיקרה נפגשים ליד המקרר אז מדברים או שוכבים מה אתם עושים ביחד??? לכו להמשיך את שאר חייכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב..אז אכתוב שוב - תגובה
דליה שוורץ03/03/2012לשעבר,
קראתי את דבריך ואני לא בדיוק מצליחה להבין אם יש כאן שאלה... מה עושים???
אתה יודע מה עושים רק שלא כל כך מתחשק לך להכנס לסטטוס של גרוש ולבד.
אף אחד חוץ ממך לא יכול להחליט מה יותר חשוב לך.. לצאת לדרכך או להשאר בתוך המוכר והידוע.. נכון זה לא מושלם אבל יש בית מסודר והכל שיגרתי ורגיל. להיות פנוי זה אומר לעיתים גם להיות לבד...
היחיד שיוכל להגיד לך במה לבחור ומה יותר חשוב זה אתה עצמך.... ואני חושבת שאתה יודע בדיוק מה לעשות אבל קצת מפחד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה קבור הכלב..אוו
לשעבר05/03/2012נכון, מצד אחד הכל שגרתי כמו שציינת, אין משיכה יותר והכל מסודר ושיגרתי.
אם הייתי יודע מה לעשות לא הייתי שואל..אמממממממ אני מנסה להפריד בין הראש ללב אבל זה לא ממש מצליח לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?