מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רב קואודי סיאה29/02/2012
הבחור איתו אני מתרועעת נתן לי לחזור באוטובוס אחרי ש"ישנתי" אצלו. הטמפרטורה היום היתה 5 מעלות צלסיוס והעמדות הכלכליות שלי קפיטליסטיות. לא היה עלי כסף וגם לא עליו אז הוא נתן לי כרטיסיה ישנה שקשה היה לי להאמין שתתקבל עם כל הרגולציות של רב קו.
וכמובן - לא קיבלו אותה והנהג שידל אותי לקבץ נדבות. הסברתי לו שאם הייתי רוצה לעשות את זה פשוט הייתי מקימה אוהל ברוטשילד.
בכל אופן עברתי תלאות כדי לחזור הביתה כשכל זה היה נמנע אם הבחור היה לוקח אותי!
מה שאני מנסה להגיד זה האם זה אמור לעורר דאגה ?
או שאלו מהדברים שמוטב להבליג עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סעי ברכבתקלה
מונית הכסף01/03/2012מכירה ת'שיר- ''לא מקפיץ אותך הביתה שם למטה בפינה יש תחנה''?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטובוס
דני01/03/2012שלום לך,
ככל הנראה הזלזול של הבחור "עושה" לך את זה אחרת לא הצלחתי להבין מה בדיוק את שואלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב קו - תגובה
סיגלית גלאי01/03/2012שלום לך,
לא נראה לי שניתן למצוא את התירוצים המשכנעים לחוסר איכפתיות ועניין של הבחור כלפייך, רוצה עצה? אם את מעריכה את עצמך, עזבי אותו ומיד! כי אין ספק שמגיע לך יחס אחר ועלייך לדרוש שיתייחסו אלייך בכבוד. כבוד - זהו היחס הבסיסי לקשר טוב.
בהצלחה
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי בדרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב קו
מונית הכסף06/03/2012סיגלית היקרה,
אינך יודעת את פרטי התקרית הנ''ל. אולי הבחור הציע עוד בדרך הלוך לביתו טרמפ חזרה הביתה לבחורה אך האחרונה התעקשה שתיקח אוטובוס בעצמה בבוקר?? איך את יודעת מה הבחור מרגיש כלפיה וכמה הוא משקיע בה?? באיזו זכות??? זה מה שמלמדים אתכם בבי''ס לטימבול זוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט נוח לו
גדי02/03/2012נדמה לי שהבחור הרגיל אותך לזה ואני מבין שזו לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה. כמה נוח מצידו וכמה טפשי מצידך.
דבר שני. תגידי לי בחייאת. מה את עושה עם בחור שאין לו אפילו כסף לאוטובוס. הרי כל גבר נורמלי מחזיק כמה עשרות שקלים במזומן בכיס.
הוא אפילו לעשה שום מאמץ להזמין לך מונית לפחות ונתן לך לצאת בקור הזה לרחוב.
אני מקווה,לטובתך, שאת מרגישה מושפלת מספיק כדי להבין שלא כך מתנהגים עם אישה.ולא משנה מה טיב היחסים ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?