רב קו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רב קו
    אודי סיאה
    29/02/2012

הבחור איתו אני מתרועעת נתן לי לחזור באוטובוס אחרי ש"ישנתי" אצלו. הטמפרטורה היום היתה 5 מעלות צלסיוס והעמדות הכלכליות שלי קפיטליסטיות. לא היה עלי כסף וגם לא עליו אז הוא נתן לי כרטיסיה ישנה שקשה היה לי להאמין שתתקבל עם כל הרגולציות של רב קו.

וכמובן - לא קיבלו אותה והנהג שידל אותי לקבץ נדבות. הסברתי לו שאם הייתי רוצה לעשות את זה פשוט הייתי מקימה אוהל ברוטשילד.

בכל אופן עברתי תלאות כדי לחזור הביתה כשכל זה היה נמנע אם הבחור היה לוקח אותי!

מה שאני מנסה להגיד זה האם זה אמור לעורר דאגה ?
    או שאלו מהדברים שמוטב להבליג עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רב קו

הוספת תגובה

• סעי ברכבתקלה

מונית הכסף
    01/03/2012

מכירה ת'שיר- ''לא מקפיץ אותך הביתה שם למטה בפינה יש תחנה''?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוטובוס

דני
    01/03/2012

שלום לך,
    ככל הנראה הזלזול של הבחור "עושה" לך את זה אחרת לא הצלחתי להבין מה בדיוק את שואלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב קו - תגובה

סיגלית גלאי
    01/03/2012

שלום לך,
    לא נראה לי שניתן למצוא את התירוצים המשכנעים לחוסר איכפתיות ועניין של הבחור כלפייך, רוצה עצה? אם את מעריכה את עצמך, עזבי אותו ומיד! כי אין ספק שמגיע לך יחס אחר ועלייך לדרוש שיתייחסו אלייך בכבוד. כבוד - זהו היחס הבסיסי לקשר טוב.

בהצלחה
    גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב קו

מונית הכסף
    06/03/2012

סיגלית היקרה,
    אינך יודעת את פרטי התקרית הנ''ל. אולי הבחור הציע עוד בדרך הלוך לביתו טרמפ חזרה הביתה לבחורה אך האחרונה התעקשה שתיקח אוטובוס בעצמה בבוקר?? איך את יודעת מה הבחור מרגיש כלפיה וכמה הוא משקיע בה?? באיזו זכות??? זה מה שמלמדים אתכם בבי''ס לטימבול זוגי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט נוח לו

גדי
    02/03/2012

נדמה לי שהבחור הרגיל אותך לזה ואני מבין שזו לא הפעם הראשונה שאת עושה את זה. כמה נוח מצידו וכמה טפשי מצידך.
    דבר שני. תגידי לי בחייאת. מה את עושה עם בחור שאין לו אפילו כסף לאוטובוס. הרי כל גבר נורמלי מחזיק כמה עשרות שקלים במזומן בכיס.
    הוא אפילו לעשה שום מאמץ להזמין לך מונית לפחות ונתן לך לצאת בקור הזה לרחוב.
    אני מקווה,לטובתך, שאת מרגישה מושפלת מספיק כדי להבין שלא כך מתנהגים עם אישה.ולא משנה מה טיב היחסים ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו