מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם האקסנירית01/03/2012
טוב היה לי חבר שנתיים ושלוש חודשים הכל היה תקין אבל באיזשהו שלב הוא רצה ששניפרד כדי להתנסות בחיים ולא להרגיש פספוס כמובן שזה כאב אבל הסכמתי אני לא יכולה להחזיק אותו כוח ולמרות זאת המשכנו להיפגש כאילו שום דבר לא קרה והחלטנו שכדאי לחזור, במקביל הכרתי משהו ממש חמוד במשרד והתפתח בנינו קשר ידידותי אבל גם נמשכתי אליו. פעם אחת הוא הזמין אותי אליו לסיור בעיר והסכמתי לא הייתה לי שום כוונה לעשות איתו משהו באמת שחשבתי שזו יכולה להיות חוויה נחמדה, וגם לא לא הייתה אבל איך שהוא התקרבנו יותר ונוצרה סיטואציה והתנשקנו הרגשתי רע עם עצמי ממש. הרגשתי שלא עובר לי כלום בראש באותו ערב יצאתי עם החבר שלי ישנתי אצלו ולא אמרתי לו כלום על מה שקרה ובערב, למחורת יצאתי עם אתו בחור הוא לא ידע שיש לי חבר יום למחרת כשנפגשתי שוב עם החבר הרגשתי שאני לא יכולה יותר ונפרדתי ממנו והוא לא ממש התנגד יומיים אחרי כבר אני והבחור השני סיכמנו שאנחנו ביחד וזה נודע לחבר שלי שכיום הוא כבר האקס והוא נורא נפגע ולמרות הכל לא אכפת לנו מכלום אנחנו עדיין אוהבים אחד את השני ואנחנו עד היום נפגשים ושוכבים כאילו אנחנו עדיין חברים מצד אחד ומצד שני יש לי חבר אחר יש לי רגשות כלפיו ונורא קשה לי שאני עם שני אנשים במיוחד שהחבר הנוכחי שלי לא יודע שאני בוגדת בו ואני לא מרגישה רע בכלל שזה עוד יותר נורא אני לא יודעת מה לעשות נורא נורא קש לי לנתק את הקשר עם האקס אבל אני גם לא רוצה להפסיד את הבנאדם המדהים שהכרתי במיוחד שלהשאר עם האקס זו לא החלטה נכונה היא לא תוביל לשום מקום
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריו
דני01/03/2012שלום לך,
מצטער על הגסות אבל אולי תשתפי את החבר ביחסים עם האקס ככה תוכלו להיות שלישיה מאושרת,...
מאין לך לדעת?למה לשקר?למה לבגוד?למה להסתיר? הרי את רוצה את שניהם,לאקס לא אכפת שיש לך חבר,אולי לחבר לא יהיה אכפת שיש לך יחסים עם האקס? תחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם האקס - תגובה
סיגלית גלאי01/03/2012נירית שלום,
נראה שאת יודעת את התשובה בעצמך, את מציינת שעלייך לנתק את הקשר מהאקס כדי לתת לעצמך הזדמנו לאהוב שוב את החבר המדהים שפגשת. אם את באמת מאמינה בדברים האלה, עלייך לקחת אחריות על חייך ולא להתנהג באופן ילדותי, כי בסופו של דבר את היא זו שתישארי קירחת לא חבל??
חשבי כיצד את היית מגיבה אילו היו נוהגים כך כלפייך? אולי זה יעזור לך לנווט את עצמך לפחות באופן מוסרי.
בהצלחה
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?