דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    נטע
    01/03/2012

שלום קוראים לי יובל ואני בת 23
    לפני חודש הבן זוג שלי לקח ממני פסק זמן של שבוע וחצי לאחר 4 שנים
    שבפסק זמן יצא לי להכיר מישהו אחר אבל עדיין לא להיפגש איתו
    הבן אדם שהכרתי הוא גם פרוד מחברה שלו שבועיים
    לפני שבועיים חזרתי לחבר שלי
    אבל אני עדיין מדברת עם אותו בחור אני לא מפסיקה לחשוב עליו ודלקתי עליו ממש
    היינו אמורים כמה פעמיים להיפגש ולא יצא לנו
    אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו
    מאד התגעגעתי לתחילת קשר של להרגיש את הפרפרים ולתת נשיקות כל פעם ולהרגיש דברים אחרים שזה לא קורה לי עם הבן זוג שלי
    אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליו ...אבל אני מפחדת מצד אחד להפסיד משני הכיוונים
    אני מפחדת שהבחור ההוא לא רציני לגבי כי הוא שולח לי הודעות ומדבר איתי אבל הוא לא מראה באמת מה שצריך להראות ורק אחרי שאני יפגש איתו אני ידע עם הוא באמת רציני לגבי

אני ממש חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות אני הרבה זמן לא הייתי בקשר עם מישהו ואני לא יודעת איך להתנהג אני מפחדת שהוא יחשוב שאני רוצה אותו יותר מדי ואז ירד לו ממני
    ואני מאד רוצה אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• לא הבנתי

גדי
    02/03/2012

זאת אומרת הכרת אותו אבל עוד לא פגשת אותו. היכרתם דרך אינטרנט? זה גם נשמע לי מאד מוזר שבגילכם עוד לא מצאתם זמן להיפגש. מילא אם הייתם נשואים לבני זוג אחרים והיו לכם ילדים אז אולי אפשר להבין אבל אם אתם רווקים אז זה לא ממש מובן.
    תראי. תחושת פרפרים בבטן מוכרת לכולנו וכולנו מחפשים אותה אבל זה בדר כלל קורה אחרי תקופה ארוכה של שגרה שוחקת וזה כשלעצמו לא סיבה לעזוב הכל ולרוץ אליו. דבר שני מה היתה הסיבה לפסק הזמן שלכם? ודבר שלישי אם את כל כך דלוקה עליו אז מה את בדיוק עושה אצל החבר שלך?
    יש פה יותר מדי שאלות שאת צריכה לענות עליהן אם את באמת מחפשת עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

דליה שוורץ
    03/03/2012

יובל שלום,
    את מתארת כאן שני מצבים שאני רוצה להתייחס אליהם:
    1. זוגיות עם החבר שלך שחסרה בה ההתרגשות וההתלהבות והנשיקות וכו'
    2. הכרות עם בחור שנדמה לך שהוא לא רציני ואת מאוד רוצה אותו.

אני חושבת שאין קשר בין שני הדברים, הזוגיות עם החבר שלך כנראה נכנסה לשיגרה וצריך לבדוק למה. מה הסיבה שבגיל כל כך צעיר נכנסתם לשיגרה כזאת שאינכם מסוגלים לרגש ולהתרגש אחד מהשני.
    הסיטואציה השניה היא שאת אומרת שאת מאוד רוצה מישהו... אני מזכירה לך שטרם נפגשת עם אותו הבחור אז בדיוק את יודעת שאת מאוד רוצה אותו? את מצליחה להתרגש מהפלירטוט ומהתחושה של הקשר החדש, בדיוק מה שחסר לך עם בן הזוג שלך....
    אני מציעה לך קודם כל לנסות לבחון למה בעצם את נשארת איתו ומה הוא מספק לך.. האם רק הצורך בבן זוג משאיר אותך איתו או שאת באמת אוהבת אותו.
    אם את באמת אוהבת אותו, עזבי את הפלירטוטים ותני את כל תשומת הלב שלך לחבר שלך ותתחילו לייצר לעצמכם רגעים שישברו שיגרה. אם את נמצאת איתו כי את ממש רוצה חבר אז זה הזמן המתאים לסיים את הקשר ולהשקיע את כל כולך בקשרים חדשים ולמצוא לעצמך את אותו אחד שירגש אותך באמת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נטע
    04/03/2012

את צודקתץ אבל יש לי פחד להפסיד משני הכיוונים
    בכל אופן בשישי האחרון ניפגשתי עם אותו אדם שהכרתי
    לכמה ד'ק , ולא היה זורם בשיחה היא נקטעה כל הזמן זה היה פגישה ראשונה והוא היה שונה מהתמונות ,
    הוא שאל אותי " מה את עושה מחר " " תדברי איתי מחר " אמרתי לו בסדר ואז הוא הלך .
    עברו כבר יומיים והוא לא התקשר או שלח הודעה
    לא הראה התעניינות
    חברה שלי אומרת שהוא העביר את הכדור אליי וציפה שאני יעשה את הצעד וכשראה שאני לא עושה אז הבין לבד
    מה אני אמורה להבין פה ומה אני אמורה לעשות איתו ?
    אני חושבת שאם גבר היה מעוניין אז הוא היה מתקשר ושולח הודעות ממזמן
    חייבת עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו