האיש שלא בגד מעולם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיש שלא בגד מעולם...
    דן
    03/03/2012

שלום לכולם וגם ליועצות,

התחבטתי לא מעט זמן עד שאזרתי אומץ וישבתי לכתוב...
    אני גבר נשוי, משכיל, נאה, בן 39 (3 ילדים מתוקים), איש העולם הגדול ואיש משפחה בכל רמ"ח אבריי.
    תאמינו או לא - מעולם לא בגדתי.
    אשתי ואני הבנו כבר מזמן שאנחנו פשוט לא מתאימים אבל לשנינו הצורך העז לשמור על תא משפחתי שלם ולהעניק ליצורים הזכים האלה שהבאנו לעולם - אהבת אמת ללא תנאים או גבולות.
    בקיצור לאף אחד מאתנו לא היה את האומץ לשבור את הכלים ולעזוב.
    מצד שני, אנו חיים זוגיות עגומה ואומללה.
    בשנים האחרונות, ניסינו טיפולים זוגיים אצל שלושה מטפלים שונים - אך לשווא.
    כשאין התאמה - זה פשוט לא ע ו ב ד וחבל על העצבים ובזבוז האנרגיות!

מחד, המצב כרגע הוא שאנו חיים באותו הבית אבל מנותקים אחד מהשני לחלוטין.
    אני מכבד אותה וחושב שהיא אדם נהדר - אבל לצערי אנחנו לא מתאימים.
    יתכן ולחלקכם זה נשמע פתטי או תבוסתני - אבל קשה לנו לנפץ את התא המשפחתי וללכת.
    מאידך, להעביר את החיים כך- זה בזבוז של חיים נוראי ולכן החלטתי לנסות משהו אחר.
    אני פשוט מתגעגע להתנשק, לדבר, לחזר, לבלות, לגלות, להבין, ליצור, להתעלס, לפרגן ולהאמין שזוגיות בריאה היא דרך חיים שמעירה אותנו כל יום עם חיוך רחב וכיף בלב.

החלטתי לחפש אישה שמחפשת לאהוב ולהיות נאהבת - שרוצה לחוות את מה שיש לחיים להציע ולהרגיש נחשקת.
    מי יודע, אולי זה הטריגר שיעזור לי לקחת החלטה אמיצה ולשנות את מסלול החיים.

עכשיו אני נתקל בבעיה אחרת: איפה אני מוצא מישהי שתהיה מוכנה לקחת חלק בהרפתקה ההזויה הזו? הם ישנו מקום כזה של כל החנוקים והחנוקות שרוצים להרגיש חיים? האם ישנן נשים כאלו שיענו לאתגר בחיוב או שמא אני שוגה בדמיונות ופנטזיות?

בבקשה הגיבו.

שלכם,
    דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האיש שלא בגד מעולם...

הוספת תגובה

• האיש שלא בגד מעולם... - תגובה

דליה שוורץ
    03/03/2012

דן שלום,
    אתה מציג סיטואציה של מערכת יחסים שהסתיימה אך החיים המשותפים נמשכים. בחרתם לעשות זאת מסיבות שנראות לכם נכונות אבל שכחתם לבדוק אם הסיבות האלה נכונות לכל אחד ואחד מהמרכיבים של המשפחה. לא בטוח שההחלטה הזו נכונה עבורך ועבור אישתך, עובדה שאתה כבר מחפש לך מישהי אחרת לאהוב.. בעצם אתה אומר אם תיהיה לי מישהי אחרת אולי אוכל לשנות את ההחלטה ולצאת למסלול חיים חדש...
    אני חושבת שאם המסלול הזה לא נח לך והיית רוצה לעצמך אהבה ותשוקה וכל מה שתארת שחסר לך כרגע, הדרך הנכונה היא לסיים מערכת יחסים אחת ולהיות פנוי כדי להכנס למערכת יחסים אחרת. ההחלטה להפרד צריכה לבוא מתוך הרצון שלך לסיים את מערכת היחסים הנוכחית ולא בשביל אישה אחרת ....

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו