בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    פניני
    09/03/2012

שלום למיעצת
    אני בחור בן 50 נהלתי רומן קצר מאוד מאוד עם אשה כבת 35 במשך פרק זמן לא קימנו יחסי מין בנינו אפילו שהיו רמזים מאוד עבים
    רק לאחר זמן מה קימנו יחסים שהתפוצצו לי בפנים בצורה מאוד כואבת
    שפגע באשה שאני איתה מאז אני עובר 7 מדורי גהנום אין מנוח לנפשי וזה כולל כל מה שאת מעלה על דעתך מי קללות ועד להשליך עלי חפצים כההים לפגיעה ומכות שבכל הזמן אני לא מגיב אבל הפחד שלי הוא להגיב דבר שאני לא מסוגל.
    נכון להיום אני יצאתי אל מחוץ לבית כדי לתת לה את המרחב שלא תיראה אותי אבל ההצקות מגיעות אלי דרך הילדים שהם כבר גדולים מעל לגיל 20 שעדין נמצאים בבית.
    הגברת נכון להיום מאוד מעונינת להתגרש שזה לדעתה מתכון בדוק לחיים אחרים ולא מה שאני חושב.
    אני ניסיתי בכל דרך שאפשרית לגשר על הבעיה בזה שקיבלתי את כל הפגיעות במשך כל התקופה האחרונה.
    אני הצעתי לגברת שנלך שנינו נלך לטיפול זוגי אבל באותו הרגע קיבלתי מקלחת של קללות וגידופים שלא נשאר מקום אלה לשתוק . ולנסות לרצות אותה בכל מה שהיא רוצה מי ניתוחים שהיו לה ועמדתי לרשותה מתוקף חובתי לתמוך בה וכלה בניתוחים קוסמטים כמו הגדלת חזה וכדומה.
    האם עלי ללכת כפי שהיא רוצה ולפתוח תיק ברבנות לגרושים או לנסות לתת למהלך שאני מחוץ לבית ולראות מה יקרה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    11/03/2012

פניני שלום,
    אישתך חוותה בגידה וזה לא נעים וכואב מאוד. אין ספק שאחרי גילוי כזה צריך זמן להתאושש ולהתגבר על הכעס והעלבון שיש בזה. כמובן שקללות ואלימות אינם הדרך להגיב ואינם הדרך להתמודדות. בכל מקרה, כרגע אתה מחוץ לבית וזה זמן מצויין לתת לה להרגע ולבחון את המצב של עצמה. תניח לה קצת וקח גם לעצמך את הזמן להבין מה אתה רוצה. למרות שאתה זה שפגע אני לא חושבת שאתה צריך לספוג אלימות מכל סוג, לא מילולית ולא פיזית. אתה צריך להסביר שאתה מעוניין להשאר יחד ושאתה מתחייב לא לחזור על הטעות הזו ולשמוע ממנה למה היא מצפה. אם היא לא תרצה להשאר יחד אתה לא תוכל להכריח אותה ותאלץ להתגרש.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לדליה

פניני
    26/03/2012

דליה שלום
    אחרי הרבה זמן אני מגיב אליך אני נמצא בבית איתה הילדים כבר מחוץ לבית בלימודים או בצבא אני כבר משקיע הרבה מאוד בזוגיות כמעט כל מה שהיא מבקשת אני נענה אבל זה לא זה עדין אני שומע מימנה את התרוניה של הבגידה והיא אומרת דברים שפוגעים מה שלא ידעתי לפני הבגידה שבה אני ביקשתי סליחה ולא אחזור על דבר זה עוד פעם נורא קשה לראות שהאשה זורקת מילים ליד הבנות על הנושא ואין לי אפשרות להגיב ולומר לה הלו גברת את יכולה אולי לשתוק כי אני יכול להכנס לסרט מאוד לא נעים והתפרצות לא רצוניות אבל שאנו ביחד לבד היא מתנהגת מאוד נינוח אם לא אמרתי הגברת שלי אחרי ניתוח של הגדלת חזה שאותו מימנו מכספי הבית כי זה רצונה ואני מטפל בה בצורה מאוד רגישה . אני יודע שהבנות אומרות לי אם לא מתאים לך לחיות כך פשוט עשה את המהלך ותתגרש מה שאני לא רוצה מה עלי לעשות תודה פניני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו