מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שנטש חזר ולי יש חבר חדש.אמי12/03/2012
מבקשת את עצת הפורום בעניין לא פתור. לא סגרתי עניין עם החבר הקודם. הייתי מאוהבת והוא נעלם מחיי. עכשיו שיש לי חבר חדש הוא פתאום הופיע ואני מבולבלת, לא סגורה, מוחמאת משני כיוונים אך לא יודעת לאן לפנות. לא יודעת האם לספר את זה לחבר הראשון ואז הוא יפגע. לספר לחבר השני והשני יפגע ובמקרה כזה אשאר קרחת מכאן ומכאן. אני חוששת, אני מבולבלת ולא יודעת איך לנהוג במצב שנכנסתי אליו. רגשית אני קשורה עם הראשון, הוא נעלם ופתאום הופיע. אך גם לשני נקשרתי וחזרתו של הראשון בילבלה אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למבולבלת
חלי15/03/2012מי שברח ייברח שוב.אל תתני לגבר שכזה לבלבל אותך.הוא מכין לך מלכודת דבש,השארי בזוגיות העכשווית שלך. הוא בא למשש דופק ולא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שנטש חזר ולי יש חבר חדש. - תגובה
סיגלית גלאי16/03/2012שלום אמי
אין ספק שאת עשויה לפגוע ובעיקר להיפגע מכיוון שמהות הקשר שלך עם הבחור ה"נעלם" לא ברורה. האם הייתה משמעות לאהבה שלך אליו או שהיא הייתה ונשארה חד צדדית? לשם מה הוא חזר? אולי גם הוא נהנה להרגיש מחוזר וקשה לו להיפרד מההרגשה הנעימה הזאת? מדוע את נותנת לא את האפשרות לבלבל אותך? כדאי שתחשבי על השאלות האלה כדי להבין מה את באמת רוצה עבור עצמך. קשר יציב או קשר מתעתע?
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

