מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות או לא??צופה מהצד...18/03/2012
שלום לכולם יופי של פורום יש לכם פה, אני בד"כ צופה מהצד אבל הפעם מרגישה שחייבת להתייעץ, לשמוע דעות נוספות, אולי אני באמת לא בסדר... אני בת 32 נשואה פעם שניה עם ילדה מתוקה בת 3.5 מפרק א', אבא שלה לא מעורב יותר מידי אבל רואה אותו 2-3 פעמים בחודש, התגרשתי לפני 3 שנים והתחתנתי שוב לפני מס' חודשים, בעלי מטורף על הילדה באמת מאוד אוהב אותה אין ספק לגבי זה וגם המשפחה שלו קיבלה אותה כנכדה לכל דבר. ביני ובינו יש חיכוכים רבים, על רקע המצב הכלכלי, על רקע החינוך של הילדה ועל דברים רבים נוספים, כשאנחנו רבים הוא מאוד צועק ונעלב ומנבל את הפה. יש לו קטע של צביטות ודגדוגים שהוא למד מאבא שלו, רק עם הבדל קטן, אבא שלו איש קטן והוא (בעלי) איש ממש גדול והצביטות שלו מאוד מכאיבות, ואפילו שהן נעשות במטרה של משחק ואהבה הן מכאיבות (לפעמים משאירות סימנים) וביקשתי ממנו שיפסיק וגם אמא שלו תומכת בזה, היא גם לא אוהבת את זה. הרבה פעמים הוא מציק ככה לקטנה ואני מתערבת כדי למנוע מצב שהיא תתחיל לבכות כי זה לא נעים ואז הוא יעניש אותה כי היא בכיינית.... ואז הוא כועס עלי שאני מתערבת ורב איתי וכל מריבה נהיית מאוד מכוערת עם מילים לא יפות ואיומים לעזוב וכו'... (אבל בפועל הוא לא עוזב...) העניין הוא מאורע שהיה בסוף השבוע, נתתי קצת רקע ועכשיו לענין, ביום חמישי בערב רבנו כל כך חזק שכמעט הוא עזב את הבית (חבל באמת חבל שלא עזב), ואמא שלו היתה כבר מעורבת ובסוף נגמר בזה שהוא מבטיח לא להתנהג ככה יותר ו"נשבע" בכל היקר לו... ביום שישי בצהריים עת הקטנה היתה אצל אבא שלה, הוא צבט אותי ממש חזק והתעצבנתי והחזרתי לו והתפתחה בינינו מריבה ממש קשה שבסופה הוא השכיב אותי על הרצפה עם יד על הפה כדי שלא אצעק וכתוצאה מכך קיבלתי מכה כנראה מהכסא בעין וסימן די רציני (מזל שיש מייק-אפ...) מה דעתכם? אלימות או שאני מגזימה? כי לדעתי זו אלימות ואני צריכה לעוף מהבית בהקדם האפשרי, אבל אולי אני מגזימה? אני ממש לא יודעת , לפעמים אני מצטערת שאין מישהו אובייקטיבי מהצד שיגיד מי אשם, נגיד שבאמת עצבנתי אותו (לא נראה לי!) , עדיין לדעתי אין הצדקה להגיע למצב כזה! מה דעתכם? סליחה על האורך, אני פשוט מיואשת ואין לי עם מי לדבר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות
רחל18/03/2012זה בכלל לא משנה אם את אשמה. אסור לו לצבוט אותך ובטח שהשארת סימנים זו אלימות. כל דבר שהוא עושה לך או לבתך וזה לא נעים לך הוא חייב להפסיק מיד ובוודאי אחרי שהבהרת לו כבר יותר מידי פעמים ש"זה לא נעים לך".דרך אגב - זהו המשפט הראשון שמלמדים בגן הילדים- להגיד-"זה לא נעים לי"- לשם הגנה עצמית ולמניעת אלימות כבר בגיל הרך.אם הוא לא מבין את זה אולי כדאי שמישהו מקצועי יסביר לו את זה - כדאי לך להתייעץ בהקדם. בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרת לעדכן...
צופה מהצד24/07/2012הפורום נפלא, הכמה מילים שקיבלתי אז עזרו מאוד כי התביישתי לדבר עם אנשים שמכירים. היום, תודה לאל, אני במקום אחר.... התגרשתי, אני שקטה ורגועה והבת שלי מאושרת ביותר :-) תודה לכם שהייתם כאן בזמן הנכון... רק בשורות טובות ובריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצופה מהצד
נכס24/07/2012שלום מאד שמחתי שכתבת שאת מאושרת ושקטה וכך צריך להעשות ולא יותר מדי לגרור אולי ואולי ואולי לא טוב לך יאלה לא קרה שום דבר את לא האישה הראשונה שמתגרשת ולא אחרונה טוב להיות חיים ולהינות מאשר להיות חיים מתים "ולאכול את הלב " שמחתי מאד וואאחל לעצמי תודה ששתפת אותנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות או לא?? - תגובה
דליה שוורץ18/03/2012צופה מהצד שלום לך.
את מתארת כאן בסלחנות מסויימת את הצורך שלו לצבוט כאילו שזה סוג של משחק אבל, זה לא משחק. אם את אמרת שזה לא נעים לך או אם הילדה שלך בוכה מהצביטות אז כן זו אלימות! להשכיב אותך על הרצפה עם יד על הפה שלך כדי שלא תצעקי זו אלימות! ואם לא תעצרי את זה עכשיו.. זה ילך ויחמיר. אסור לזלזל באלימות פיזית כי את יודעת איפה היא מתחילה אבל את לא יודעת מה הגבול.
דבר נוסף שאני רוצה להתייחס אליו, הזכרת פעמיים את המעורבות של אמא שלו, שהיא תומכת בצד שלך ושהיא מעורבת במריבה שלכם.. את בת 32 גרושה ונשואה אמא לילדה.. יש לך הסבר הגיוני מדוע אמא שלו מעורבת? טוב לא יכול לצאת מזה.
אני מציעה לכם לפנות לקבלת עזרה אני חוששת שיש סוג של כאוס במערכת היחסים שלכם וצריך קצת סדר בבלאגן.
פנו לייעוץ זוגי בהקדם.. אחר כך יהיה מאוחר מדי.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצופה מהצד
נכס18/03/2012צופה . אלימות זו לא רק צביטות או מכה אלימות יכולה להיות גם צעקות או ניבול פה אלימות זו שמישהו מחליט עבורך לכן צופה כדאי מאד שתיפנו ליעוץ או למדרגות של הרבנות היום זה צביטה וצעקה וקללה מחר מי יודע מה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הרע בללטף
oz19/03/2012משחקי ידיים תמיד נגמרים רע ,תסבירי לבעלך שאת נהנת יותר מליטוף נגיעות קטנות פה ושם ,וכמובן לעצור המשחק המוזר הזה, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקי ידיים
mosha02/04/2012תמיד מסתיים רע ....תבקשי ממנו להפסיק כי זה מכאיב לך ..פשוט לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות או לא?? - תגובה
יששכר רוטרי04/04/2012שלום לך,
זאת אלימות ללא שום ספק!!.א. כי ..הוא רואה שזה מסב צער וכאב לך ולבתך..
ב. למרות שהסברת לו את אי הנחת (בהמעטה) שבהתנהגותו כלפיכן, הוא עדיין בשלו, אינו מפסיק.
ג. רמת המודעות שלו על התנהגותו היא נמוכה
ד. ניבולי הפה שלו וההצקות היא אלימות מילולית..
איני מייעץ לך לעזוב את הבית!
בשלב הזה יהיה מספיק טוב אם תקבלו ייעץ זוגי. אם לא יצליח?! אז נראה.
רוטרי יששכר מטפל זוגי וסקסולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?