לא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עובר
    תקועה
    26/03/2012

כל פעם כשאני רק מכירה בחור חדש תוקפות אותי חששות ומחשבות על האקס
    וכל דבר מזכיר לי אותו ,אני מפסיקה את הקשרים שאני מתחילה,כי אני מרגישה לא פנויה נפשית לקשר אני מאוד עמןסה בלימודים ובחיי האישיים ואין לי כח לערב בחור חדש בחי ,אבל שניה אחרי שאני מפסיקה קשר שכזה בוער בי הרצון להכיר בכל-זאת וחוזר חלילה ,לא יודעת איך "לבחור" באחד... יש לציין שכל הזמן בשנה וקצת מאז הפרידה אני יודעת שהאקס עשה לי רע אבל נוטה לבחור בחורים שלא מתאימים לי מבינה חיצונית או הגיל או קשיים אחרים שאני אומרת לעצמי שיש בינינו..
    אני יודעת שאסור לחזור לאקס אבל הוא כל פעם משתלט לי על הלב ...מה עושים?
    איפה ואיך אפשר להכיר מישהו שיהיה נהדר וכל מה שאני רוצה וצריכה ?
    גם כשמכירה בחיזורים אני תמיד מוצאת על מה לפסול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עובר

הוספת תגובה

• תקועה

mosha
    02/04/2012

היי גם להיות לבד בלי מחזרים או מערצים עושה טוב מרגיע את הנפש ונותן סטארט לחיים אחרים...הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עובר - תגובה

דליה שוורץ
    02/04/2012

שלום לך.

כתבת כאן שאת מרגישה לא פנויה נפשית לקשר ושאת מאוד עמוסה בלימודים ובחיים האישיים אז אני רוצה לפתוח בשאלה, אם את מרגישה שאת לא פנויה לקשר מדוע את כל כך רודפת אחרי קשר? מדוע את לא מצליחה לחיות בשלום עם העובדה שאין לך כרגע קשר עם מישהו?
    יכול מאוד להיות שאת לא מצליחה למצוא את האחד שמתאים לך ושאת פוסלת כל אחד שאת פוגשת כי כרגע את לא באמת מסוגלת להכיל זוגיות בחייך.
    תני לעצמך זמן להשאיר את האקס שלך באמת מאחור ותני לעצמך זמן להיות קצת לבד בתוך העומס של חייך.
    אם את כל הזמן מחפשת לך קשר ולא משאירה לך זמן לבד עם עצמך יש סיכוי טוב שאין לך שמץ של מושג מי מתאים לך ומי לא. את לא באמת עוצרת רגע להכיר את עצמך ואת מה שנכון לך ומה שלא נכון לך.
    עשי לעצמך היכרות עם עצמך ותגלי שכשאת מודעת לעצמך הבחור הנכון יגיע.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חווה את אותו הדבר

אילה
    21/04/2012

לאחר פרידה, בייחוד אם היא ביזמת הצד השני, נשאר בלב חלל גדול מאוד שפשוט דורש ושואב בני זוג אחרים פנימה, אפילו רק בשביל החמימות הרגעית הזו... ומצד שני, כמו התקועה, גם אני חושבת על האקס ומרגישה מעין מחויבות מטופשת לשמור לו אמונים.
    מעבר לזה, הצורך בקשרים חדשים נובע גם (כך לפחות אצלי) מהצורך להגשים את עצמי מבחינת זוגיות ואפילו משפחה ולעשות זאת בשנים הקרובות כי ישנה התחושה שהזמן הולך ואוזל (אני בת 28) ואם לא אכיר מישהו מתאים בקרוב אני עלולה לא להכיר אותו לעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עובר - תגובה

יששכר רוטרי
    03/04/2012

שלום לך,
    יש הבדל בין אהבה לבין זכרונות האהבה, מה שמשתלט עליך הם זכרונות האהבה...מה שמוכיח שאת בן אדם מאוד רומנטי,...
    רק אהבה חדשה תשחרר אותך מההשתלטות של זכרונות האהבה עליך.
    עם כל הכאב ויש כאב אין לך ברירה אחרת.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו