שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    רחל
    27/03/2012

שלום- כתבתי כאן את הסיפור שלי ולא מעט אנשים בפורום יעצו לי עצות כאלה ואחרות.קראתי את כולן והחלטתי לפי "צו ליבי" שלא אפרק את משפחתי שאשכח הכל ואמשיך הלאה.להגיד שהצלחתי זה יהיה שקר אחד גדול. אני תקועה!!!- הלב אומר דבר אחד וההגיון דבר אחר. אני "חזקה" בהחלטתי להמשיך הלאה- השאלה היא איך עושים זאת?
    אני לא נפגשת עם שותפי לבגידה בכלל אך מידי פעם נוצר קשר טלפוני(לא ביוזמתי) שלאחריו לוקח לי המון זמן להתאושש.יהיו כאלה שיאמרו-אז אל תעני לטלפון אך מבחינתי זה לא מעשי-כי אני כן עונה לטלפון !!! - הפכתי להיות האוייבת הגדולה של עצמי.לפני כן בגדתי בבעלי ועכשיו אני בוגדת בכל ההחלטות שלי עם עצמי.הפכתי להיות כל כך חלשה -כל מחשבותי נתונות למישהו אחר שהוא לא בעלי ואני מוצאת את עצמי חושבת עליו כל היום - חושבת ומתגעגת ולא מצליחה להשתחרר.ברור לי שאני בבעיה גדולה-יש לי בעל שמוכן לסלוח אך יש לו תנאים ואם ידע שמידי פעם כן נוצר ביננו קשר הוא ישתולל.
    השאלה היא איך אני עוזרת לעצמי? יעצו לי כאן ללכת לטיפול זוגי (גם בעלי)אך אני כל הזמן דוחה את זה כי אני יודעת שלא אפתח שם את הקלפים שאסתיר המון ולא אהיה אמיתית ופתוחה ולכן הטיפול לא יניב פרי.בגלל שסרבתי לטיפול זוגי בעלי יעץ לי ללכת לטיפול לבד אך גם את זה אני לא עושה כי יש לי הרגשה שמה שיצא ממני בטיפול כזה יוביל אותי להבנה שאני כן צריכה לפרק את המשפחה וזה לא משהו אני מוכנה בכלל לשקול.בקיצור- אמרתי שאני האוייבת של עצמי.השאלה היא איך אני מצליחה לשקם את עצמי ואת חיי?אולי אני טועה לגבי הטיפול הזוגי?אשמח לשמוע עצה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

דליה שוורץ
    29/03/2012

רחל שלום,
    קיבלת החלטה שלא לפרק את המשפחה אבל כפי הנראה ההחלטה הזו לא ממש מתאימה לך. ההחלטה התקבלה מהראש והלב מושך לכיוון אחר.
    את מתארת את התחושה שלך כבגידה בעצמך, וזה יוצר תסכול. אולי את לא ממש בשלה להחלטה שקיבלת ואת לא ממש מסוגלת להוציא לפועל את ההחלטה שקיבלת בעצמך.
    אני חושבת שאת צריכה להכנס קצת יותר פנימה לתוך עצמך ולהבין מדוע את צריכה את הרומן הזה ומה חסר לך בזוגיות שלך שאת מוצאת באותו באותה בגידה.
    אני חושבת שייעוץ אישי וזוגי יוכל בהחלט לעזור. טיפול אישי יעזור לך להבין מה חסר לך ומדוע קיבלת את ההחלטה שקיבלת טיפול זוגי יוכל לתת לכם את הכלים איך להתמודד עם מה שלא טוב ואיך למלא את הצרכים של כל אחד מכם בתוך הזוגיות.
    מה שברור כרגע הוא שההחלטה שקיבלת אינה תואמת את הבשלות שלך ליישם אותה ולכן את מרגישה בוגדת בעצמך כל הזמן.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבנות

דני
    29/03/2012

שלום לך,
    את חייבת לשבת עם עצמך ורק עם עצמך ולהגיע לתובנות מכאן לאן.ברגע שתשימי את הדברים על השולחן מה נותן לך רומן אסור אל מול האפשרות לאבד את כל עולמך ומשפחתך היקרה תוכלי לחזק את עצמך.אסור לך בתכלית האיסור לענות לבחור לטלפונים! זה מדליק את האש שאת מנסה לכבות שוב ושוב.רחוק מהעין רחוק מהלב! חד משמעי.המצב קשה כי מי שטעם את טעם האסור תמיד יישאר לו טעם של עוד.ברגע שתימנעי מכל קשר ותתרחקי מזה תצליחי להתנתק ולשקם את חייך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

נכס
    30/03/2012

שלום רחל ליבי ליבי איתך ומבין לליבך תמיד אמרתי שיש אברים בגופנו שאיננו שולטים בהם ואחד מהם הוא הלב .בהודעתך האחרונה כתבת שהיית רוצה דעה מקצועית מאחר שאנני יועץ מקצועי בחרתי לא "ליעץ" לך בשלושת הימים האחרונים היעוץ שקיבלת השאיר אותך "באוויר," וכדי לא ללכת לטיפול לבד שמה תפרקי את משפחתך נסי לצור קשר עם אהובך ושבו לטכס עצה מה עושים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שמוליק
    30/03/2012

רחל אינך יכולה לשלוט באהבה את דוחקת הצידה אבל זה תופס הרבה במוחך לכן גם אני חושב שאת צריכה להפגש עם שותפך לאהבה וללבן את הסוגיה מה עושים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

mosha
    02/04/2012

כן זהירות נידרשת בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי עזרה

פניני
    30/03/2012

רחל שלום
    אני מסתכל על הענין המצד השני שבו אני הבוגד ואני רוצה לאשאיר את התא המשפחתי שלי שלם המבלי להפגע הענין אם את רוצה כי אני עומד בצד שלך רק מהעבר השני של הבוגד. זה בעיה מאוד גדולה אבל יש צורך גדול שלך ליצור קשר עם הבן זוג השני ולדבר איתו בצורה גלויה ותנסי להעמיד אותו במצב של אני מתגרשת בשהלך ולחיות איתך האם אתה מוכן למהלך הזה וראי מה הפלא שהוא ימאר לך סליחה גבירתי אני לא מוכן לפרק את התא המשפחתי שלי אם הוא רוק זה יותר קל הינה התשובה סליחה מה אני צריך לקבל את החבילה של לחיים שלי לא תודה דבר זה רק יכניס אותך למצב של בוגדת מנוצלת דבר שיפגע באגו שלך של אשה נחשקת.
    עם בעלך את צריך לעשות את מה שהוא עושה איתך ואת זה את צריכה לדרוש אפילו אם תבצעי ניתוח של הגדלת חזה או כל דבר של איסטטיקה ורק כך בעלך לא יתן לך את הגב בלילה ויחשוק בך תנסי להיות יותר יצירתית במיטה זה הזמן שלך.
    מהלך נוסף את יכולה לומר לקולגה שלך לבגידה תשמע בעלי רוצה לפנות אל אשתך ולספר לה ואני מאוד מנסה לעצור את זה מה אתה אומר תעזור לי וראי מה הפלא עוד באותו הרגע את כבר לא מקבלת טלפון מהבן זוג נסי וראי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל

נכס
    01/04/2012

שלום לך רחל האם חשבת לאמץ כמה מהעצות ? הייתי מאד רוצה לשמוע מה חשבת אם תוכלי לשתף את אותנו נשמח מאד { שנדע מה לעשות להבא} תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רחל

נכס
    01/04/2012

רחל שלום הייתי רוצה לשאול אותך בתקווה שתעני . אם שותפך לאהבה [לבגידה} היה יוצר איתך קשר בזמן זה היית עונה לטלפון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יד תשובה ???

שמוליק
    02/04/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי,

ורה
    02/04/2012

"עקב (בוגד) הלב ואנוש הוא, מי ידענו?" (ירמיהו י"ז:ט)... הלב שלנו בוגדני. והדחף לריגושים ולקירבה הוא אנושי ומובן. אבל תחשבי, עד כמה שזה קשה, לרגע, עם הראש:
    התאהבת, לפני שנים, בבעלך. רצית אותו. חלמת עליו. כמה מאושרת היית כשהוא הציע לך נישואין! כמה יפה היית ביום כלולותיך! וכמה את מעריכה אותו על כל מה שהוא בוודאי עשה למענך לאורך השנים, על אף הטעויות והמשגים - כל בני האדם אינם מושלמים. וזה בסדר לטעות. אבל כמה מדהים מצידו לסלוח לך ולרצות לתקן הכל!
    עכשיו תחשבי על התסריט הבא: את והמאהב יחד. אתם מפרקים את המשפחות ומתחתנים, ביום מן הימים. אבל הסרט חוזר על עצמו. התשוקה דועכת, האהבה שמבוססת עליה אט אט עוברת גם היא. והוא בוגד בך שוב. כי הוא כבר בגד פעם - האם תאמיני שאתך זה יהיה אחרת? שבך הוא לא יבגוד?
    נסי לחזור לתחושה שהיתה לך ברגעים הטובים והיפים ביותר עם בעלך. אולי כתבת אותם, אולי נהלת יומן? אולי יש לך סרט מהחתונה? מכתבים? תמונות?
    האהבה לא יכולה למות אם היא מבוססת על אמת, ולא על תשוקה עיוורת. וכמו כל מדורה, כשלא מוסיפים לה עצים - נכבית.
    תציתי את האהבה הזאת שוב. בקשי מבעלך שיעזור לך. שיחזר אחריך שוב. שייתן לך בדיוק את מה שאת רוצה. חשוב להיות פתוחים! כי הסיבה שמלכתחילה בגדת בו - היתה כי לא ספרת לו אילו דברים את רוצה שהוא לא נותן לך .וכעת הזמן לתקן. עזבי יעוץ זוגי - זה הכל בך ובו! הלהבה, ההחלטה והאהבה. דברו על הכל הכי חופשי בעולם. ומניסיון אישי - אין דבר שאותו לא תוכלו לנצח אם שניכם תהיו בתמונה.
    ואני רוצה לתת לך עוד טיפ קטן, אם זה בסדר... יועץ הנישואים הטוב ביותר הוא מי שהמציא את המוסד הזה. וזה יהוה, אלוהים. וספר המקרא - מלא בעצות שבהם גם פסיכולוגים משתמשים, לעיתים בלי לדעת. לא מדובר בדת, מדובר בספר החכם מכל, ומספיק לקרוא את ספר משלי ל"א או קהלת כדי לראות את החכמה האמיתית שלו, השונה כל כך מהפילוסופיה הרווחת כיום.
    אני מאחלת לך את כל השקט והמרגוע, וגם את הריגוש - רק מצאי אותו קרוב אליך. הוא חייב להיות שם עדיין. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

יששכר רוטרי
    06/04/2012

שלום לך,
    אתם זקוקים לטיפול זוגי אך לא להגיע ביחד...כל אחד לחוד!!
    קיימות אפשרויות שלא תצטרכי לבגוד בבעלך, ואפילו לא בעצמך, ובוודאי לא לפרק את המשפחה..
    הטיפול הזוגי שהכרתם לא היה נכון מבחינתכם , עובדה שהוא לא הביא לתוצאות.
    מגיע לך לשקם את חייך ואת זוגיותך, ולא לבגוד בעצמך וכן למצות את האושר במשפחתך.
    רוטרי יששכר מטפל זוגי וסקסולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו