מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה דחופהחני27/03/2012
שלום, לבעלי יש חוסר חשק מיני, נשואים כבר 14 שנה עם שלושה ילדים. ראשית, הוא לא ישן איתי במיטה וזה מיוזמתו שנית, הוא מקציב לי פעם בחודש סקס (שזה לא מספיק לי בכלל, אני מבקשת ממנו, רומזת לו והכל יבש). אני יכולה לומר שיש לי מחזר... והעניינים מתחילים להתחמם... מחד גיסא אני מאוד רוצה סקס ומגע, זה חסר לי ברמות מטורפות ואין לי את זה ומאידך אני מאוד נהנת מחיזוריו ורוצה איתו סקס... חד משמעי. אני רומזת לבעלי הוא מסרב, מאוד אפתי, הוא אינו מוכן ללכת לסקסולוג ולראות מה קורה (מסרב בכל תוקף ואומר שזה נורמאלי לקיים יחסים פעם בחודש). יש ביננו פערים משמעותיים, אני מאוד מינית וחיה כך 14 שנה והחלטתי שלא עוד. האם זה יהיה נורא אם אענה לחיזוריו? לבעלי לא בא, אז אמצא זאת במקום אחר ואני מאמינה שזה לא יפריע לו כלל. אני אישה אני צריכה ואף זקוקה למגע ולסקס ומאוד קשה לי לחיות כך. האם זה נורא לבגוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחופה - תגובה
סיגלית גלאי28/03/2012שרי שלום,
אני מסכימה איתך שפעם בחודש זה מינון נמוך שמשדר "לצאת ידי חובה מהעניין" כמו כן התחושה לישון לבד אינה נעימה ויוצרת מעצמה ריחוק וניכור. למרות הקשיים שתיארת, אני לא ממליצה על בגידה כפתרון, כי יש בכך סיכון גדול, אינך יכולה לשער מה תרגישי רגע אחרי..
כדאי לא לוותר לו להתעקש ולבדוק מה המקור להתנהגות שלו, בעיה פיזית? בעיה רגשית? מדוע הוא ישן לבד? האם לו יש מערכת יחסים עם אישה אחרת? אפשר לחשוב איתו גם על פתרונות אפשריים שייענו לצורך שלך. למשל, ללכת לטיפול לבד/משותף שהוא יציע, או לנהל מערכת יחסים פתוחה בהסכמה (אם כי גם זה אינו פתרון אידיאלי) אבל לפחות לא תהיה מעילה באמון וחיים בצל הסוד.
בהצלחה
סיגלית גלאי ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
mosha28/03/2012את כבר ענית על שאלתך ....זהירות נידרשת אשמח להכיר אם את מהדרום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
חני28/03/2012לא מהדרום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי - תגובה
סיגלית גלאי28/03/2012שלום שרי,
אני
הפרטים שלי נמצאים בדף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
mosha29/03/2012חבל ... אשמח אם מתאים היתכתבות במייל......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב דומה
ערן30/03/2012אשמח לשוחח על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי
חני30/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
חני01/04/2012שלום רוני,
הייתי מעדיפה קשר במייל... תשלח את המייל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציון לביא.......
נועם01/04/2012שאשתך לא תעלה עלייך.......
תזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבגוד
דני29/03/2012שלום רב,
ככל הנראה האמת המרה היא שיש מצב שבעלך מוצא את פורקנו במקום אחר.ואם כך הם פני הדברים ולשניכם חשוב לשמור על המסגרת המשפחתית לא רק שלא אסור לך לבגוד אלא רצוי שתימצאי גבר שיעניק לך את מה שחשוב לך ואת בעלך כלל לא מעניין.
עצוב אבל למה את צאיכה לסבול ולא להרגיש אהובה רצויה ונחשקת.לפעמים רומן אסור מייצב ושומר על המסגרת המשפחתית וחיי הנישואים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
חני30/03/2012להערכתי ואני כמעט בטוחה שאין מצב שהוא מוצא את פורקרנו במקום אחר (אלא אם כן הוא מאונן) ואכן הוא אמר לי בעבר שהוא עושה זאת. אז.... מה איתי? אני ממש סובלת והוא לא רואה זאת, אני אומרת לו שהוא מזניח אותי... על כל פנים, זה נמשך שנים... וגם עכשיו שהוא מעט מדופרס המצב לא שונה מתמיד. אתה יודע מה, המצב מדכא, מדכא לחשוב שאדם שאתה כ"כ אוהב... מאכזב אותך, ואני נאלצת לאכזב אותו ואף את עצמי.. לצערי...
תודה על ההתייחסות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורא
פניני30/03/2012שלום
אכן נורא לבגוד זו לא הדרך אולי תנסי שיטות אחרות ולא כדימה למיטה את צריכה להיות יצירתית ולא יהיה מנוס גם לצאת לפאב ולשתות קצת עם בעלך ולהכנס לרכב ושם לעשות את זה זה רק יתן לו שינוי ראי כי זה יצליח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?