נשוי בקשר מחוץ לנישואים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי בקשר מחוץ לנישואים.
    הרי
    03/04/2012

נשוי הרבה מאוד שנים, שלושה ילדים בוגרים, מנהל רומן לוהט, עם אישה נשואה, צעירה ממני בחמש עשרה שנה, אמא לשלושה קטנים.
    הקשר מבוסס על אהבה, תשוקה, סקס פירגון ותמיכה הדדית.
    עם אשתי, היחסים טובים מאוד, אבל אין יחסי מין כמעט ,אלא פעם פעמיים בחודש, וגם זה מאוד שמרני ,עם המאהבת יש מימוש של פנטזיות מכל הסוגים,אני עובדים באותו מקום ומצליחים להיפגש ולעשות סקס בעבודה, מצד שני ,רגשות אשמה עמוקים, וחיים בסוד.
    אני הייתי מוכן לשקול גירושים, אבל המאהבת ממש לא מוכנה לשקול אפשרות של היפרדות מבעלה, אבל היא לא מתייסרת ולא מרגישה יסורי מצפון כמוני.
    איני יכול לוותר עליה, אך גם להתגרש בגיל חמישים פלוס זה לא פיקניק, מצד שני קשה עם תחושות האשם, וחיים בפחד מתמיד שכל העניין יתפוצץ.
    אשמח לתגובות ותובנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי בקשר מחוץ לנישואים.

הוספת תגובה

• שלום לך

ברגרינה
    03/04/2012

כשזה מתפוצץ-(וזה יתפוצץ-בזה אתה יכול להיות בטוח) זה כל כך מכוער.זה כל כך כואב לכל הצדדים הנוגעים בדבר.וזה מאוד מאוד עצוב.אלה דברים שלא לוקחים אותם בחשבון כשנמצאים עמוק בתוך האהבה האסורה.ההתרגשות וההתאהבות מקהים מאוד את החושים, ומאבדים את חוש הזהירות- טלפון או הודעה שתשכחו למחוק ושלא תותיר שום ספק או מישהו שילשין לאחד מבני הזוג שלכם וזה יתפוצץ לכם חזק בפרצוף-זה סיוט שאין כדוגמתו.סליחה שאני נשמעת כמו נביאת זעם אך כאחת שעברה את זה אני מרשה לעצמי לייעץ לכם לעשות רגע חושבים כשעדיין אפשר כי אחרי שהכל מתפוצץ למה שאתם חושבים כבר לא יהיה שום ערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון ברגרינה

נכס
    03/04/2012

ברגרינה את צודקת . אבל הגבר מוכן להתגרש ולחיות עם בת זוגו מצד אחד אבל הוא מפחד להתגרש בגיל 50 האשה מוכנה רק להיפגש ול... לכן לדעתי אין זה לא הרבה ישנה אם העסק הזה יתפוצץ . השאלה אם הייתה בן הזוג אהבה או שסתם בשביל המין ? מקריאה שניה לא הייתה אהבה בין בני הזוג יש זוגות שהמין הוא בדרגה 10 והאהבה בדרגה ראשונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

ברגרינה
    04/04/2012

אני בטוחה שיש בין בני הזוג אהבה-הם לא היו מסכנים את כל מה שיש להם רק בשביל סקס.זו גם לא השאלה-השאלה היא איך נוהגים לפני שנתפסים ולא אחרי .אני לפני שהכל התפוצץ אצלי-והאהבה היתה מטורפת,באמת!!! דווקא חשבתי שכדאי לפנות אני לבעלי והוא לאשתו ולהגיד שהאהבה נגמרה ושרוצים לפרק את החבילה -ואם עושים את זה נכון אפשר לעשות את זה(לדעתי) . הוא לא חשב כמוני אלא שצריך לחכות עד ש... עד שהילדים ישתחררו מהצבא ויעזבו את הבית ו... ו... ו... שזה בערך 8 שנים והוא היה בטוח שאם ניזהר ונשמור על עצמינו נוכל לחכות את הזמן הזה מבלי להיתפס אך המציאות היתה אחרת לגמרי-הכל התפוצץ ומהאהבה הזו נשארו רק גוויות.אני בחיים שלי לא אפגע יותר בבעלי ובילדי וזה בסך הכל מה שהצעתי להם- ללמוד מנסיונם של אחרים .לחשוב לפני ולא אחרי כי לאחרי כבר אין לא טעם ולא משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת כיצד התגלה?

חני
    04/04/2012

ובכל זאת כיצד התגלה הקשר אם הייתם כ"כ זהירים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

ברגרינה
    04/04/2012

מה זה חשוב?כמו שאמרתי זה תמיד מתגלה בסוף.מישהו שרואה ומספר או שיחת טלפון או מסרון שלא נמחקו מהפלאפון.חוץ מזה גם אי אפשר לשחק אותה לאורך זמן כמה זמן אפשר לזייף רגשות בסופו של דבר בן הזוג מרגיש משהו, מתחיל לחשוד .
    אין מנוס- זה מתגלה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב ברגרינה

נכס
    04/04/2012

שלום לך לדעתי את קצת הרבה מגזימה השרות במבא נמשך 3 שנים אני בטוח גם שהייתה אהבה רבה בניכם ויכול להיות בגלל שאת היית בזיג זג אולי פעם כן ופעם לא
    וכל זה אני אומר לך מתוך ניסיון אהובתי שלי הייתה לפעמים לא יודעת מה היא רוצה היינו קוראים לימים האלו ימים שחורים ועל כן גם אני אולי לא יודע מה לעשות . נכון שנישארה רק גוויה אחת וזה אני שלא חי בבית כשהצד השני "חי" בבית . אני הייתי רוצה מדי פעם לדבר איתה לשמוע ולהשמיע מה באמת קורה לי אין לי עם מי לדבר בנושא זה והכל נישאר לי בפנים וזה מה שאני מינסה להעביר לנשמתי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב שוב שלום ברגרינה

נכס
    04/04/2012

ברגרינה את מנסיונך אם השותף שלך לאהבה - בגידה היה יוצר איתך קשר טלפוני היית עונה לו ושומעת את מהלך חייו מאז שאתם לא "ביחד"???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שמוליק
    04/04/2012

ברגרינה ? יש סיכוי שנקבל תשובה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנכס

ברגרינה
    04/04/2012

נכון שאין עם מי לחלוק את שאנו עוברים עם אף אחד. זה לא משהו שאפשר לדבר עליו עם אחרים. אך אני גם לא בטוחה שיש בזה טעם. אם הסיפור נגמר וכמו שאמרתי- נותרו רק גוויות-מן הסתם כשאחד עזב את הבית והשני נשאר בבית זה לא אומר שהוא לא "גוויה" .מכיוון שאין לך אפשרות לדבר איתה אז אתה גם לא יודע מה באמת עובר עליה ומה היא מרגישה-ואני אומרת את זה מתוך ניסיון-זה לא קל לעזוב את הבית אך זה גם לא קל להשאר בבית לאחר פיצוץ כל כך גדול ויש גם את רגשות האשמה על אהוב שחייו התפרקו בגללך- זה באמת לא קל .אך עם זאת- צריך לכבד את הצד השני שהחליט להשאר בבית .כל יצירת קשר נוסף משבשת את החיים ואולי נותנת תקוות שוא לצד השני. אני אישית משתדלת לא ליצור קשר למרות הרגשות שלי. אני לא רוצה לפגוע שוב במשפחתי וגם לא באף אחד אחר. גם הפעם שכבר הייתה היא יותר מידי. כואב לי על כל הפגיעות שפגעתי.
    וזה מה שאני מציעה גם לך- אם היא החליטה להשאר בבית שלה-תכבד את ההחלטה שלה ותניח לה . מה שצריך לקרות יקרה לטובה או לרעה לצד זה או אחר. אי אפשר להתערב בגורל זה מה שהיא החליטה וזה כנראה מה שצריך להיות- כבד את זה!!! תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ברגרינה

נכס
    04/04/2012

תודה לך הארת את עני אחכה בסבלנות לנשמתי {כך קראתי ואמשיך לקרוא לה} עד שיבוא יום ואקבל אותה בזרועות פתוחות ולא אוותר עליה אני יודע שאני אוהב אותה המון ואהבה זה לא נייר שאפשר לקרוע לשמחתי היא גם אוהבת אותי רק שאיננה יכולה לצור קשר ובכלל בכלל נמשיך לחכות אבל זה לא אומר שאפסיק לצור קשר {לא בזמן הקרוב ] ושוב תודה לך נ.ב יש לך כינוי או שם יפה מאין זה בא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה

שמוליק
    04/04/2012

את אשה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי בקשר מחוץ לנישואים. - תגובה

סיגלית גלאי
    03/04/2012

שלום הרי

מספר נקודות למחשבה:
    אולי אם תשקיע בפרגון וחיזור אחרי אשתך יתעורר גם בה הרצון ליותר סקס, ניסית לבדוק אולי גם היא מעוניינת לפרוץ את הגבולות איתך? דיברת איתה על הפנטזיות והרצונות שלך?
    נראה שלמאהבת שלך יש גבולות מאוד ברורים ביחסים איתך, כדאי שתיקח את זה בחשבון אחרת אתה עלול למצוא את עצמך קירח משני הכיוונים, לא חבל!
    הרבה פעמים קשר שמבוסס על "מים גנובים יימתקו" הוא קשר שמבלבל את המציאות מול הפנטזיה, במיוחד על רקע פער הגיל הקיים ביניכם.
    קשר זוגי טוב ויציב אינו מבוסס רק על סקס לוהט, אני משוכנעת שהקשר שיש לך עם אישתך מבוסס על גורמים משותפים רבים שפיתחתם במשך השנים, את ההיבט המיני תמיד ניתן לפתח ולשפר.

בהצלחה וחג שמח
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

סיגלית גלאי
    03/04/2012

שלום הרי

מספר נקודות למחשבה:
    אולי אם תשקיע בפרגון וחיזור אחרי אשתך יתעורר גם בה הרצון ליותר סקס, ניסית לבדוק אולי גם היא מעוניינת לפרוץ את הגבולות איתך? דיברת איתה על הפנטזיות והרצונות שלך?
    נראה שלמאהבת שלך יש גבולות מאוד ברורים ביחסים איתך, כדאי שתיקח את זה בחשבון אחרת אתה עלול למצוא את עצמך קירח משני הכיוונים, לא חבל!
    הרבה פעמים קשר שמבוסס על "מים גנובים יימתקו" הוא קשר שמבלבל את המציאות מול הפנטזיה, במיוחד על רקע פער הגיל הקיים ביניכם.
    קשר זוגי טוב ויציב אינו מבוסס רק על סקס לוהט, אני משוכנעת שהקשר שיש לך עם אישתך מבוסס על גורמים משותפים רבים שפיתחתם במשך השנים, את ההיבט המיני תמיד ניתן לפתח ולשפר.

בהצלחה וחג שמח
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יששכר רוטרי
    03/04/2012

זאת שאלת מיליון הדולר, אם היה בטחון שלא תיתפסו לעולם ותוכל לחיות בשני העולמות מבלי שאף אחד ינזק....כלומר אשתך ובעלה של המאהבת..., הייתי אומר לך:תהנה מכל העולמות. תהנו שניכם...
    הסטאטיסטיקה מראה שבסופו של דבר הקשר הזה יתגלה על ידי אשתך, או בעלה של המאהבת. לידיעתך- אם מישהו מהם יחשוד וישכור בלש אתם תתפסו עוד לפני שהבנתם איך זה קורה.
    אז בזהירות...
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרי, כנס רגע....

חוה
    16/04/2012

יש פתגם חכם שאומר "מים גנובים ימתקו"... עם אשתך יש סקס שגרתי של פעמיים בחודש לערך, עם המאהבת יש סקס שאתה מממש את הפנטזיות. ברגע שהמאהבת תהפך לקבועה והסקס יהיה קבוע, באיזשהו שלב הוא יהפוך להיות כמו הסקס עם אשתך. לא ממליצה לך לעזוב אלא לנסות להחיות את הסקס עם אשתך. כל דבר קבוע הופך לשיגרה לצערי... שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי

mosha
    16/04/2012

אז מה הבעיה גבר ...זה חיים יפים וכפים שממש לקנה בך..זהירות ורגישות תהנה מ שני עולמות יפים ומענגים...ולא מפרקים משפחה...זה הבונוס של החיים...זהירות והיתחשבות....דעתי בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יששכר רוטרי
    16/04/2012

שלום לך,
    הסטאטיסטיקה מראה שקשר כזה לאורך זמן מתגלה ....פיצוץ, או לא פיצוץ, זה תלוי בעיקר בנפשות הפועלות.
    אם אין סיכוי שהמאהבת שלך תיפרד מבעלה ותחבור אליך (היא כנראה יודעת למה ומדוע), עליך לכבד את רצונה ואת דעתה.
    פעמים רבות לאחר שמפרקים משפחות, על מנת ללכת עם ה"לב" מתברר שזה היה צעד שגוי ואגואיסטי.
    על כן עליכם לעשות כל מה שניתן על מנת שתהנו זה מזה ללא פגיעה בצד השני (הנבגד).
    יתר על כן, אני מייעץ לשניכם לתת לצד השני את ההרגשה הכי טובה שאתם יכולים לתת, משתי הסיבות הבאות:
    הראשונה- על מנת שלא יתעורר חשד.
    השניה: כי אולי מגיע לו....
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות.

הרי
    17/04/2012

הענין לא מתחיל ונגמר בסקס, יהיה משובח כאשר יהיה. ביני לבין המאהבת נוצרו יחסים אמיתיים של אהבה, איכפתיות, תמיכה הדדית, כאשר היחסים בבית הם בעיקר טכניים, לוגיסטיים, בבית אני מת חי, עם ה"היא" אני מרגיש כמו תלמיד תיכון באהבה ראשונה, זה משהו שממלא אותי ,מעסיק אותי ,מרגש אותי, איני יכול לוותר עליה, אבל אין מצב לפירוק הנישואים, והתחלה מאפס , מבחינה כלכלית, גם השמירה על הסוד, ורגשות האשם קשים, איני רוצה לפגוע באישתי, כי היא אישה טובה בכל המובנים, אבל התשוקה בבית מתה לפני שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו