הוצאה לפועל וגירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאה לפועל וגירושין
    אני
    17/04/2012

שלום,
    אני עומדת להתגרש מבעלי אחרי כשנתיים של נישואין.
    בעלי כרגע נמצא במצב של כינוס נכסים. תהליך שהוא התחיל עוד לפני שהיכרנו. בתקופת הנישואין היינו מחוייבים למלא דוח הוצאות והכנסות של שנינו ולהגיש כל חודש לכונר. השאלה שלי היא, עכשיו כשאנחנו מתגרשים, האם יש איזשהן חובות שחלות עלי, או שאני יוצאת נקייה מהסיפור כמו שנכנסתי?
    אני רוצה גם לציין שאנחנו גרים בשכירות שאני משלמת וכמעט כל הדברים בבית הם שלי. האם יש משהו שאני צריכה לדאוג מבחינת חלוקת רכוש?
    תודה מראש ומקווה לתשובה בהקדם.

מאוכזבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאה לפועל וגירושין

הוספת תגובה

• הוצאה לפועל וגירושין - תגובה

דליה שוורץ
    18/04/2012

שלום לך,
    את שואלת שאלה ששיכת לתחום המשפטי ופורום זה עוסק במערכות יחסים רגשות והתנהגויות.
    פני לפורום רלוונטי או אפילו לעורך דין שיתן לך תשובות מדוייקות לשאלות החשובות והמשמעותיות ששאלת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקרים

טלי
    07/11/2012

שלום אני נשואה חודש וחצי,
    ובעלי משקר לי המון. מדברים קטנים של המצאת סיפורים לנושאים גדולים יותר, הפרת הסכמים שלנו וכו'...
    בפעם הראשונה אחרי שהוא שיקר יום שלם ובסוף הודה ששיקר הוא טען שהוא פחד להגיד את האמת כדי שאני לא יעזוב אותו, או ינקום בו (מה שאיימתי לעשות)
    היום, נכנסתי לאינטרנט וב'כרטיסיות שנפתחו לאחרונה' מצאתי אתר פורנו. שאלתי אותו והוא מכחיש שנכנס. (בהיסטוריית אינטרנט הכל מחוק)
    ואני נשארת עם מילה שלו מול הוכחות טכניות, חסרת אונים.
    הוא רוצה לעבוד על הקשר ולשמר אותו בכל מחיר (חוץ מלהודות), אבל אני נשארת עם המשקעים של הפגיעה עצמה+ השקר. ואני נשארת עם הידיעה של המעשה, והשקר ואפילו אין על מה לעבוד ולשקם כי הוא לא מודה!!!!!!!! אני נחנקת... כי אני צריכה להבליג ורק לסמוך עליו שדברים כאלה בחיים לא יקרו.
    אני חסומה מאוד נפשית ופיזית ואנחנו בתחילת טיפול שאני ילמד לשחרר ולהתמסר, והמקרים האלה רק חוסמים אותי ומרחיקים אותי יותר.
    הייאוש של הידיעה מול ההכחשה החוזרת שלו, והפחד של החוסר אונים ושזה ימשיך לקרות שהוא יעשה דברים ויכחיש ולא יהיה לי מה לעשות...
    אני צריכה לחכות לרגע שכבר יהיו ילדים ואני ימצא אותו שוכב עם בחורה מול העניים שלי כדי לקום וללכת??
    אני אוהבת אותו מאוד אבל לא מסוגלת להישאר עם השקרים והמעשים האלה.
    מה לעשות??.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו