מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאה לפועל וגירושיןאני17/04/2012
שלום,
אני עומדת להתגרש מבעלי אחרי כשנתיים של נישואין.
בעלי כרגע נמצא במצב של כינוס נכסים. תהליך שהוא התחיל עוד לפני שהיכרנו. בתקופת הנישואין היינו מחוייבים למלא דוח הוצאות והכנסות של שנינו ולהגיש כל חודש לכונר. השאלה שלי היא, עכשיו כשאנחנו מתגרשים, האם יש איזשהן חובות שחלות עלי, או שאני יוצאת נקייה מהסיפור כמו שנכנסתי?
אני רוצה גם לציין שאנחנו גרים בשכירות שאני משלמת וכמעט כל הדברים בבית הם שלי. האם יש משהו שאני צריכה לדאוג מבחינת חלוקת רכוש?
תודה מראש ומקווה לתשובה בהקדם.
מאוכזבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאה לפועל וגירושין - תגובה
דליה שוורץ18/04/2012שלום לך,
את שואלת שאלה ששיכת לתחום המשפטי ופורום זה עוסק במערכות יחסים רגשות והתנהגויות.
פני לפורום רלוונטי או אפילו לעורך דין שיתן לך תשובות מדוייקות לשאלות החשובות והמשמעותיות ששאלת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקרים
טלי07/11/2012שלום אני נשואה חודש וחצי,
ובעלי משקר לי המון. מדברים קטנים של המצאת סיפורים לנושאים גדולים יותר, הפרת הסכמים שלנו וכו'...
בפעם הראשונה אחרי שהוא שיקר יום שלם ובסוף הודה ששיקר הוא טען שהוא פחד להגיד את האמת כדי שאני לא יעזוב אותו, או ינקום בו (מה שאיימתי לעשות)
היום, נכנסתי לאינטרנט וב'כרטיסיות שנפתחו לאחרונה' מצאתי אתר פורנו. שאלתי אותו והוא מכחיש שנכנס. (בהיסטוריית אינטרנט הכל מחוק)
ואני נשארת עם מילה שלו מול הוכחות טכניות, חסרת אונים.
הוא רוצה לעבוד על הקשר ולשמר אותו בכל מחיר (חוץ מלהודות), אבל אני נשארת עם המשקעים של הפגיעה עצמה+ השקר. ואני נשארת עם הידיעה של המעשה, והשקר ואפילו אין על מה לעבוד ולשקם כי הוא לא מודה!!!!!!!! אני נחנקת... כי אני צריכה להבליג ורק לסמוך עליו שדברים כאלה בחיים לא יקרו.
אני חסומה מאוד נפשית ופיזית ואנחנו בתחילת טיפול שאני ילמד לשחרר ולהתמסר, והמקרים האלה רק חוסמים אותי ומרחיקים אותי יותר.
הייאוש של הידיעה מול ההכחשה החוזרת שלו, והפחד של החוסר אונים ושזה ימשיך לקרות שהוא יעשה דברים ויכחיש ולא יהיה לי מה לעשות...
אני צריכה לחכות לרגע שכבר יהיו ילדים ואני ימצא אותו שוכב עם בחורה מול העניים שלי כדי לקום וללכת??
אני אוהבת אותו מאוד אבל לא מסוגלת להישאר עם השקרים והמעשים האלה.
מה לעשות??.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?