התלבטויות שלא נגמרות..האם זה ייפסק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטויות שלא נגמרות..האם זה ייפסק?
    חצויה
    18/04/2012

מי אמר שצריך להחזיק בזוגיות לנצח? למה צריך לעשות "הכל" כדי להשאר בתוך מערכת יחסים שלא ממצאת אותנו? לא מפרה אותנו? ושאנחנו לא מרגישים בה כל כך טוב? למה? בגלל שהתחתנו? שהבטחנו? בגלל הילדים? בגלל הנורמות החברתיות? בגלל הכלכלה?
    בגלל הנוחות? בגלל שבנינו יחד ועכשיו צריך לפרק?
    למה אני חייבת? לא רוצה!!! רוצה חופש רוצה להיות אני בלי דין וחשבון לאף אחד! הילדים מאוד חשובים לי..אבל להיות במשפחתיות הזו כשאני לא שלמה? אני צריכה להקריב את עצמי למען ילדיי? (ככה אמור להיות נכון?)
    האם כל מי שמתגרש מתחרט אחר כך?
    האם כל הילדים של המ תגרשים הם ילדים לא שמחים?או לא מאושרים?
    האם כל אשה גרושה במעמד הביניים סובלת מבעיות כספיות?
    למה? למה? למה מנסים בכל הכוח להשאיר זוג ביחד? אני באמת רוצה להבין?!
    ומי שרוצה לפרק אומרים שהוא "התחרפן" או "שיצטער על כך " האם זה באמת נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכל אדם יש את החופש לבחור- תגובה

סיגלית גלאי
    18/04/2012

היי
    יחסים זוגיים נבנים על "תן וקח" גם אם אנחנו לא מודעים לכך, הבחירה שלנו בבן זוג מסוים תמיד יש לה סיבות. יחסים הם דינאמיים משתנים ומתפתחים ולכן אין אמת מוחלטת אחת והחופש לבחור ולהחליט קיים בכל רגע נתון. אך מכיוון שאנחנו לא חיים בבועה מנותקת מהעולם סביבנו, טבעי הדבר שכל אחד מאיתנו עושה את שיקולי ה"סיכוי מול הסיכון" או אם תרצי העלות מול התועלת, במצבים שונים בחיים האישיים והזוגיים.
    נראה שהגעת לשלב שבו את צריכה לעשות חשבון נפש כדי להחליט איזה "מחיר" את מוכנה לשלם, בלבד או בביחד. בכל מצב, כדאי שתיפרדי מתחושת הקורבנות ובמקום זאת קחי אחריות על החיים שלך ותבחרי.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחרתי

חצויה
    18/04/2012

קשה לי לחיות במקום בו אני נמצאת! קשה! תחושה של מועקה ושל "משחק" בתאטרון.. השתדלות מאוד מאוד גדולה לעשות את כולם מאושרים!!! ומה איתי? אני לא מאושרת עם עצמי... מאושרת לראות את ילדיי שמחים ןמאושרים ואחר כך... אני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצויה

mosha
    19/04/2012

האמת את צודקת בשני המקרים קשה...והלבד קשה יותר הן מבחינה כלכלית/ וחברתית משפחה /ילדים /תאמני לי קשה יותר.......אבל הפיצוי לכך יבוא מימך תתפנקי תתרוחי לך בכל דרך שינעים את חייך...כך את תתגמלי את עצמך על המצב הכבוי בביית.....את תאירי את חייך.....נקודה....ויש דרכים יותר יצירתיים ..שלא אכתוב כאן...לחיים יפים שבדרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטויות שלא נגמרות..האם זה ייפסק? - תגובה

יששכר רוטרי
    19/04/2012

שלום לך,
    מכתבך מאוד הרשים אותי בשילוב המיוחד שיש בו בין תסכול, תובנות, והרצון להיות מאושרת.
    לכל אדם באשר הוא אדם יש זכות להיות מאושר...האם כולנו, או לפחות רובנו יודעים להגיע אל האושר?
    התשובה היא לא!!!
    עם כל הסיכונים והצרות שיש בהיפרדות ובגירושין, מגיע לך לעשות הכל על מנת שתהיי מאושרת, ועם פגיעה מינימלית בילדיך....הם יפגעו בכל מקרה, השאלה היא עד כמה?!
    אני טיפלתי בבני זוג שהתגרשו, השתקמו, מצאו זוגיות חדשה, והם מאושרים!!!
    לעומתם טיפלתי בבני זוג עם זוגיות שניה, שהיתה עוד יותר גרועה מהזוגיות הראשונה.
    הדבר הנכון לעשותו הוא: ה"בחירה הנכונה", שעליה כתבתי מאמר לפני זמן מה.. אם תשלחי לי את האימייל שלך, אוכל לשלוח לך את המאמר, או אז יהיו לך פחות התלבטויות ברצון לפרק את הקשר.
    בכל מקרה אני יכול לעזור לך לעשות את ההחלטה הנכונה.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יששכר

חצויה
    19/04/2012

תודה על תשובתך ..
    האם תוכל לפרסם את המאמר שלך כאן? קצת קשה לי לפרסם את האימייל שלי.
    מאוד אשמח לקרוא!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חצויה

נכס
    19/04/2012

היי
    1 אין אחד שיכול לומר לך להחזיק זוגיות לנצח
    2 התשובה בתוך השאלה לא צריך להישאר אם לא ממצאת אותנו
    כל התשובות נימצאות בתוך השאלות
    יקירתי את ממורמרת בבית את לא מוצאת את עצמך את כמו "שיפחה" שצריכה לספק את בני הבית לראות באושרם כשלך אין אושר ואת מקריבה את עצמך
    לכן לא חייבים להישאר "במיסגרת" אתם לא הזוג הראשון שמפרק את החבילה
    ילדייך יכעסו תקופה קצרה ולאחר שיבינו שאת "מתה ולא חיה" הם יבינו ותמיד ישארו ילדייך
    וזוגות שמפרקים הם לא "מחורפנים"
    נכון קשה לחיות במקום עם תחושת מועקה ולא שמחה הקליפה החיצונית שמחה הביפנים מ ת :}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו