לב חלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לב חלש
    אילה
    21/04/2012

שלום, לפני כמספר חודשים חוויתי פרידה מאוד קשה מאדם שמאוד מאוד אהבתי.
    הכרתי מאז בחור אחד שהצליח להרחיק מעט את המחשבות מהאקס...
    אנו דומים בהרבה דברים, אך שונים בדבר אחד מהותי- הוא לא שאפתן כלל, לא מענין אותו להצליח והוא מאוד פאסיבי (גם פאסימי) לגבי כל מה שקורה לו בחיים... והוא בן 30. אני לעומת זאת בדיוק ההיפך- מאוד חשוב לי להשיג ולהצליח ולהגשים...
    הגעתי למסקנה שאנו לא נהיה זוג של ממש, זאת משום שאיני רוצה כל חיי לנסות לשנות אותו, כי לעולם לא אצליח להשלים עם ההתנהגות הזו שלו, אבל עם הזמן ועם כל פגישה שלנו אני מתחילה להקשר ולהתאהב.
    האם לתת לעצמי להיסחף ולהיות איתו בלי לחשוב על העתיד וכך אולי להתגבר על האקס? האם זהו בזבוז של זמן ועלי להפסיק את הקשר איתו ולהמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב חלש

הוספת תגובה

• לב חלש - תגובה

דליה שוורץ
    22/04/2012

אילה שלום,

את מדברת על הקשר הזה בשני מישורים, האחד מישור רגשי והשני שכלתני.
    העניין הוא שאהבה מתחילה ברגש ולא בראש. אם את רוצה לאפשר לעצמך את הזכות להתאהב אז כמובן שעלייך להמשיך בקשר הזה. אם את רוצה בן זוג שיהיה דומה לך בשאיפות ובתכונות האופי אז חבל על הזמן שלך כי את כבר יודעת שהוא לא כזה.
    עכשיו עלייך להחליט מה את רוצה שיקרה. את רוצה להתאהב או שאת פוחדת להתאהב באדם ששונה ממך... לאחר שתקבלי את ההחלטה תדעי מה לעשות.

נ.ב - זה שהוא שונה ממך ופחות שאפתן זה לא מצביע על כך שאינכם מתאימים. אפשר לקבל ולאהוב מאוד אדם ששונה ממך וכל אחד ימלא פונקציה אחרת בחיים המשותפים..

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב חלש - תגובה

יששכר רוטרי
    23/04/2012

שלום לך,
    זה כף להתאהב ואני מבין שאת כמהה לזה, השימוש שלך באהבה זו היא על מנת להתגבר על האקס...במילים אחרות זה סוג של תרופת הרגעה, זה לגיטימי וכך צריך לעשות.
    מאידך, הואיל שאת בחורה מעשית ופרגמטית את מבינה שלא תוכלי להתמודד עם החינוך שלו, בשביל להפוך אותו לפעיל אנרגטי, אקטיבי.ומצליחן.
    על כן לדעתי הוא מתאים לך כמאהב בתקופת ההתגברות על האקס.
    לא נראה לי שהוא יתאים לך כבן זוג לחיים.
    לו מפגשתי את שניכם הייתי הרבה יותר נחוש מה לייעץ לכם לגבי העתיד הנכון עבור שניכם.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו