מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?מתוסכלת21/04/2012
אני נמצאת לבד עכשיו לאחר שהייתי 8 שנים במערכת יחסים, אני מקבלת את העובדה שנפרדנו וכל הזמן מנסה להסביר לעצמי בצורה הגיונית את הדברים. הבעיה שאין מנוס מהמחשבות האלה ואני לא בטוחה שמה שאני עושה זה באמת נכון לעשות. אני לא רוצה ליצור איתו קשר למרות שכבר היו לי כמה נפילות. אני מנסה לעשות מה שטוב עבורי אבל לפעמים אני נכנסת למיטה ומתחילה לחשוב או מתחילה לדבר עם אנשים. התהליך הזה לא נמשך הרבה זמן סך הכל חודשיים ועדיין לא מרגיש לי שעשיתי התקדמות כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
טלי21/04/2012תעשי אימון אישי.זה הרבה יותר טוב מטיפול פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
דליה שוורץ22/04/2012שלום לך,
קשר בן 8 שנים הגיע לסיומו ולכן מאוד ברור שקשה לך.
פרידה היא סוג של אבל שצריך לעבור אותו ויש לו שלבים. הפרדה בעצם מאלצת אותך להפסיק להיות עם אדם אהוב בלי שאת באמת בחרת בזה ולכן חודשיים זה זמן קצר יחסית בכדי להרגיש טוב וחופשי.
המחשבות הן הגיוניות ואת צריכה להמשיך להחזיק את עצמך ולא ליצור קשר. לזמן יש משמעות מאוד גדולה בתהליך הפרדה, כמו באבל גם בפרידה צריך לעכל את המציאות החדשה וללמוד איך לחיות בה.
תמשיכי להיות בקשר עם החברים שלך ולדבר ולשתף ולספר. תבכי כשאת מרגישה צורך והכי חשוב נסי ליצור לך עיסוקים ופעילויות שיעסיקו אותך. תמצאי מה מעניין אותך ותני לזה זמן, תשקיעי בקשרים עם החברים והחברות שלך ורק אחרי שתרגישי שאת עוברת ימים שלמים בלי לחשוב עליו תוכלי להתחיל לייצר לעצמך דייטים חדשים...
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?