התאהבות בגבר אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות בגבר אחר
    שני
    23/04/2012

היי אנני יודעת כיצד להתחיל ואם הייתי מסתכלת על עצמי מהצד לא הייתי מבינה שאני היא הדמות הראשית בסיפור זה.
    אני נשואה כ 10 שנים אמא ל 4 ילדים. התחתנתי ללא אהבה לחץ משפחתי, הפחד להשאר לבד (למרות שהתחתנתי בגיל 27) אני חושבת שאני עצובה המון שנים מטבעי אנני אדם דיכאוני או עצוב אבל מרוצת השנים הביאה אותי להיות כבוייה, עצובה ומתוסכלת.
    לפני כ 3 חודשים הכרתי בחור צעיר ממני בשנה - רווק- והתפתחה ידידות נפלאה שדי במהרה ואני לא מבינה את עצמי הכיצד כי אני אדם מאוד שמרן אפשר לומר אבל התאהבתי אפשר לומר מעל הראש וזה היה הדדי ביותר. הוא היה לחבר הכי טוב שלי התייעצתי איתו על הכל ותמיד אמר לי אם לא טוב אל תשארי בגלל הילדים תעזבי . אני שנים רוצה להתגרש מבעלי אבל לא היו לי את הכוחות הללו והיום לאחר שהכרתי אותו אני לא חושבת יותר מדי.
    בעלי התחיל לחשוד בי מכוון שפתאום אני יוצאת מהבית (כאילו לחברות) מצב הרוח שלי מרומם, מחמיאים לי על הצורה החיצונית... וה'חבר' מפחד שאני אסתבך והוא מאשים את עצמו שבעלי לא יתפוס אותי מכוון שאני תמימה ומסונוורת מאהבה ואז הוא יגרום לי לקריסה !
    לפני מס' ימים החבר החליט שהוא לא יכול מכוון שאני לא שלמה עם עצמי והוא עושה צעד אחד אחורה. פתאום זה קשה לו, הוא חושש כל הזמן אמרתי לו שאין סיכויי שיהיה עתיד ביננו מכוון שהוא רווק ואני עם 'חבילה' עם 4 ילדים אז זה לא הרתיע אותו ואמר שנלך צעד צעד שוא אוהב אותי מאוד ויהיה טוב. אבל עכשיו הוא חוזר על מה שאמרתי לו ואומר אין סיכויי ביננו !
    אני מאוד עצובה ואובדת עצות לא אוכלת מרגישה ריקנות כאילו אני ילדה קטנה וללא שליטה.
    בעלי מקלל אותי המון ואני מרגישה די גועל מעצמי ומהכל ! לא מבינה איך הגעתי למצב הזה למרות שהחבר אמר שהוא תמיד כאן בשבילי ותמיד יעזור לי ושאני חשובה לו מדי אבל זה כנראה לא מספיק לי !!! מקווה שלא תשפטו אותי בחומרה אני עצמי לא מבינה איך התאהבתי בגבר אחר ובגדתי כך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאהבות בגבר אחר

הוספת תגובה

• התאהבות בגבר אחר - תגובה

יששכר רוטרי
    23/04/2012

שלום לך,
    לעולם אל תתגרשי בשביל מישהוא אחר!! ויהא זה החבר, או המאהב הטוב ביותר בעולם.
    אם רע לך כל כך בבית, את חייבת להתגרש רק עבור עצמך, ורק עבור החיים שלך.
    אם בעלך יתוודע שהוא נבגד, הוא יכול להרע את זכויותיך בתהליך הגרושין....אז קודם כל להיזהר...
    אני בכלל לא שופט אותך, להפך אני חושב שההתאהבות שלך היא סוג של תרופת הרגעה מול בעל מקלל וגס רוח שאינך אוהבת אותו וכנראה שגם הוא לא אוהב אותך.
    אחרי שתהיי פנויה יהיה לך הרבה יותר קל לבחור את בן הזוג שלך ורצוי שהוא יהיה בסטאטוס דומה לשלך..
    רוטרי- מטפל זוגי וסקסולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

mosha
    23/04/2012

מותר להיתאב ולפנטז
    אבל לא לפרק משפחה (זה החשוב ביותר)
    תהני לך בדיסקרטיות ובזהירות.....וחייב להיות חכם ולא צודק...בהצלחה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר אחר

אלי
    27/04/2012

מאהב/ת חיים כל הזמן בשקר מתמשך כלפיי הבעל והאישה, לא שווה את העוגמת נפש שחיים בשקר מתמיד. בהצלחה עם ההחלטה שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאהבות בגבר אחר - תגובה

דליה שוורץ
    28/04/2012

שני שלום,
    את מתארת מצב שאני הייתי מחלקת אותו לשני נושאים, המצב שלך בבית וניתוק הקשר של החבר/מאהב.

לעזוב משפחה בגלל קשר עם מישהו אחר זו טעות ענקית! אהבה אסורה מתוקה הרבה יותר מהחיים עצמם. ההתרגשות לפני כל פגישה וחוסר השגרה והמחוייבות מייצרים מציאות דמיונית ולא אמיתית. אותו מאהב מדהים יכול להיות בעל די לא נח ולא כזה מרגש ולכן ההחלטה לעזוב את הבית צריכה להיות כי את החלטת שלא טוב לך יותר ואת לא מוכנה להמשיך לחיות בעצבות ועם קללות וכו'. נסי לחשוב עם עצמך, אם לא היית פוגשת את אותו בחור היית חושבת לעזוב את הבית?

הפרדה מאותו מגבר אולי לא פשוטה לך כי את מאוהבת ולכן אני מציעה לך להבין קודם עם עצמך מה את רוצה מהקשר איתו. אולי הפגישות מידי פעם מספיקות לך ואת בעצם רואה את עצמך ממשיכה את הקשר הזה בדיוק ככה.. או שאת רואה את עצמך חיה את חייך איתו.
    אולי מה שאת צריכה זה אותו בנוסף לבית שיש לך ואם זה מתאים לו אז מצויין תהני ותזהרי לא להתפס. אם את רוצה יותר מזה אז התחילי קודם כל בשלב פירוק הזוגיות שלך ורק אחרי שתיהיה פנויה תבחני אם הוא מתאים לך כבן זוג או לא.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו