מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות אם הבעל ?מאוכזבת26/04/2012
עברתי שנה מאוד קשה גילתי שבעלי בגד בי תקופה ארוכה והגענו לרבנות פעם שנייה
והחלטנו על שלום הבית אני עדיין מרגישה כועסת ניסנו יועצת זוגית אך לא התאים לבעלי אני מרגישה שאני שוב מנווטת את עצמי לפיו , השבוע גילתי שהא נכנס לאתר הכריות וסקס ז הלא פעם ראשונה שנתפס מפלרטט עם משהי דרך sms והתשבוה זה סתם משיעמום אני יודעת מראש מה תהיה התשובה אני תוהה עד כמה עליי להישאר בקשר הזה בעיקר שיש בסיפור ילדים .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות אם הבעל ? - תגובה
יששכר רוטרי26/04/2012שלום לך,
לצערי בן זוגך ימשיך לפלרטט, משום שכנראה אין לו סיבה שלא לפלרטט, הוא טוען שזה מתוך שיעמום.
ברור שזה שיעמום...השאלה איזה סוג של שיעמום? שיעמום אישי, שיעמום שיחתי, ואולי שיעמום מיני? או שכל השיעמומים גם יחד?
לא ברור לי מה היועצת הזוגית ניסתה לעשות, אבל אם המצב לא השתנה...אז פירושו שהייעוץ נכשל עבורכם.
סיפור כמו שלכם, שיש בו ילדים הוא סיפור קשה, אך לא בלתי אפשרי לפתרון.
דבר איתי, אשמח לעזור.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות אם הבעל ? - תגובה
דליה שוורץ28/04/2012שלום לך,
בעלך בוגד בך וממשיך לעשות זאת וזה יכול להיות מכמה סיבות, אחת מהן זה מחסור בתוכן בזוגיות שלכם כן תוכן חברי והן תוכן בחיי הסקס שלכם. סיבה נוספת יכולה להיות שהוא זקוק לפלרטוטים האלה בלי שום קשר אליכם, יש אנשים שהחיזורים האלה מחזקים להם את האגו ואת הבטחון בעצמם וביכולתם להמשיך להיות אטרקטיביים...
בכל מקרה אתם זקוקים לייעוץ כדי להבין למה זה קורה. לעיתים עדיף לפרק את הזוגיות גם כשיש ילדים לא חייבים לשלם כל מחיר בגלל הילדים אבל כן כדאי לברר מה הסיבה לבגידות ולפלרטוטים כדי שתדעו שעשיתם כל מה שצריך כדי לשמור על הזוגיות וכמובן שגם יש סיכוי שזה יצליח.
אשמח לעזור,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?