מה לעשות אם הבעל ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות אם הבעל ?
    מאוכזבת
    26/04/2012

עברתי שנה מאוד קשה גילתי שבעלי בגד בי תקופה ארוכה והגענו לרבנות פעם שנייה
    והחלטנו על שלום הבית אני עדיין מרגישה כועסת ניסנו יועצת זוגית אך לא התאים לבעלי אני מרגישה שאני שוב מנווטת את עצמי לפיו , השבוע גילתי שהא נכנס לאתר הכריות וסקס ז הלא פעם ראשונה שנתפס מפלרטט עם משהי דרך sms והתשבוה זה סתם משיעמום אני יודעת מראש מה תהיה התשובה אני תוהה עד כמה עליי להישאר בקשר הזה בעיקר שיש בסיפור ילדים .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות אם הבעל ?

הוספת תגובה

• מה לעשות אם הבעל ? - תגובה

יששכר רוטרי
    26/04/2012

שלום לך,
    לצערי בן זוגך ימשיך לפלרטט, משום שכנראה אין לו סיבה שלא לפלרטט, הוא טוען שזה מתוך שיעמום.
    ברור שזה שיעמום...השאלה איזה סוג של שיעמום? שיעמום אישי, שיעמום שיחתי, ואולי שיעמום מיני? או שכל השיעמומים גם יחד?
    לא ברור לי מה היועצת הזוגית ניסתה לעשות, אבל אם המצב לא השתנה...אז פירושו שהייעוץ נכשל עבורכם.
    סיפור כמו שלכם, שיש בו ילדים הוא סיפור קשה, אך לא בלתי אפשרי לפתרון.
    דבר איתי, אשמח לעזור.
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות אם הבעל ? - תגובה

דליה שוורץ
    28/04/2012

שלום לך,
    בעלך בוגד בך וממשיך לעשות זאת וזה יכול להיות מכמה סיבות, אחת מהן זה מחסור בתוכן בזוגיות שלכם כן תוכן חברי והן תוכן בחיי הסקס שלכם. סיבה נוספת יכולה להיות שהוא זקוק לפלרטוטים האלה בלי שום קשר אליכם, יש אנשים שהחיזורים האלה מחזקים להם את האגו ואת הבטחון בעצמם וביכולתם להמשיך להיות אטרקטיביים...
    בכל מקרה אתם זקוקים לייעוץ כדי להבין למה זה קורה. לעיתים עדיף לפרק את הזוגיות גם כשיש ילדים לא חייבים לשלם כל מחיר בגלל הילדים אבל כן כדאי לברר מה הסיבה לבגידות ולפלרטוטים כדי שתדעו שעשיתם כל מה שצריך כדי לשמור על הזוגיות וכמובן שגם יש סיכוי שזה יצליח.

אשמח לעזור,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו