ייעוץ - בעל בוגדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ - בעל בוגדני
    אסתר
    30/04/2012

שלום,
    אני נשואה 19 שנים.
    בעלי פלטטן , אוהב נשים, כל הזמן מסתכל על נשים.
    הוא עמיד ויש לו זמן פנוי .
    לפני מס' שנים תפסתי איתו בבגידה עם רוסיות צעירות - והוא הודה.
    מזה כמה שנים שאינני רגועה, הוא כל הזמן באינטרנט, מתרחק ממני מינית, משתיק את הנייד, מקבל שיחות בערבים ממוסתר, צמוד לנייד, חש באי נוחות בכל פעם שמקבל שיחה, מכחה שאלך לישון ואז גולש באינטרנט ועוד ועוד.
    אני לא מצליחה לנטרל אותו מבגידותיו, איימתי בגירושין, הסתייגתי ממנו, ולא עוזר, הוא בשלו (רק למד להיות יותר מתוחכם עם הזמן - ומנסה להסתיר עד כמה שיכול).
    הוא מכחיש זאת , ואומר שיש לי בעיה ואני מדמיינת.
    אני לא טיפשה.
    הבעייה שלי שאני אוהבת אותו (עוד יותר אוהבת בידיעה שנשים מעוניינות בבעלי).

אני לא מתכוונת להתגרש - מה עצתכם עבורי.

האם לשאול אותו ולהצר עליו עוד יותר?
    כדאי לשים תוכנה שעוקבת אחר ההתכתבויות?
    לשים לו מעקב (רק מתוך סקרנות?

אגב, אני נראית ממש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ - בעל בוגדני

הוספת תגובה

• בעל בוגד

דני
    30/04/2012

היי,
    נראה לי שאין לך ממש ברירה אלא למצוא לעצמך גם מאהב בדיוק כמו שבעלך עושה ולהנות גם מהחיים...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל-

בני
    30/04/2012

היי
    זוגיות טובה ובריאה היא כזו שבו כל אחד יכול כל רגע לצאת ממנה ובכל זאת "בוחר" להשאר בה!
    את לא מתכוונת להתגרש הווי אומר אני נמצאת בקשר הזה משום ש...
    כל זמן שאת לא מתכוונת להתגרש הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. כי הוא יודע ולוקח אותך כמובן מאילו.
    "המובן מאילו" הוא רוצח הנישואין מס 1 בעולם!
    זה שאת נראית טוב זה מצוין! אבל לא מספיק כדי לספק גבר שפיתח דפוס התנהגות קלוקלת. עד שהוא לא יסכים מרצונו החופשי להחליף דפוס התנהגות ולהתחשב גם בצרכים שלך... אין טעם וחבל על הכסף והזמן שתוציאי על מעקבים חסרי תועלת ותכלית.
    פתרונות???
    אין פתרונות קסם!
    הבחירה בידייך ולא בידיו. תחשבי איך את מרוויחה מהמצב שנוצר. מה את יכולה לעשות במסגרת האפשרויות שלך כדי לקדם את עצמאותך ולהרוויח את חייך בחזרה.
    ממליץ לך בחום לגשת לכמה שיחות עם אנשי מקצוע שיעזרו לך להתנהל בתוך הקשר הבעייתי הזה או לחלופין לצאת ממנו בנזק מועט.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ - בעל בוגדני - תגובה

יששכר רוטרי
    01/05/2012

היי סיגל,
    אם אינך מתכוונת להתגרש למה לך לשים מעקבים זה יעשה לך רק יותר רע....
    מה שאני כן מציע לך זה לומר לו שרע לך ואת רוצה שתלכו לטיפול זוגי..
    ועכשיו בה הקטע החשוב: אם הוא יסכים ל"הציל" את נישואיו, מצבך טוב וראוי לקבל ייעוץ...
    אם הוא יגיד: "תעשי מה שאת רוצה"...אז אני כן מייעץ לך לפתוח תיק ברבנות, גם אם בהמשך לא תיישמי אותו...
    לחיות כך זה בלתי אפשרי...הסבל שלך רק ילך ויגדל....זה לא מגיע לך.
    לגבי האפשרות של: 'למצוא לך מאהב'...אינני פוסל זאת על הסף.
    רוטרי יששכר סקסולוג ומטפל זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל כנסי

mosha
    01/05/2012

יקרתי רוב הגברים בוגדים ופוזלים הצידה ...כי יש שחיקה בחיי הנשואים ויש כל מני סיבות.....מה יתן לך אם תתפסי אותו .לדעתי יכאב יותר.עצתי לך תהני גם את מהחיים צינת שהוא עמיד ..אני מניח שאת גם תפנקי את עצמך בקניות/ קפה טוב /ללכת לים לבד להנות מהכל וגם יחזרו אחרייך תרגישי נערצת תעשי הרבה ספורט הליכות חדר כושר.... .וניראה לי שכבר בעלך ישאל אותך שאלות בהפוך על הפוך........ותהני לך יקירתי הזמן רץ ואת תפסידי בסך ה"כ בהצלחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ - בעל בוגדני - תגובה

דליה שוורץ
    02/05/2012

סיגל שלום,
    את יודעת שהוא מפלרטט מצוטט ובוגד אז למה את כל הזמן בודקת? למה את רוצה לשים מעקב? מה תגלי שאת לא יודעת?
    עומדות בפנייך שתי אפשרויות: האחת - להודיע לו שאת רוצה להתגרש ולהתחיל לקדם את העניין של הגרושים כלומר לקחת עורך דין לפתוח תיק וכל הכרוך בזה...
    אפשרות שניה שעומדת בפנייך היא להשלים עם העובדה שזה הבעל שלך ושהוא פלרטטן כזה ולהתחיל למלא את חייך במה שאת מעוניינת לעשות. לצאת לבלות עם חברות, להרשם לפעילויות שמעניינות אותך, למצוא לך מאהב או כל דבר אחר שבא לך לעשות..
    את בוחרת בדרך שהיא הגרועה ביותר עבורך, את בוחרת להשאר ולהלחם במה שנראה כמלחמה אבודה...

נסו ייעוץ זוגי - אולי עם איש מקצוע תוכלו להבין למה זה קורה ולשפר ואוליתגיעו להחלטה שהכי טוב להפרד אבל במצב שאת נמצאת כרגע ממש לא כדאי לך להשאר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו