הרסתי הכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרסתי הכל
    סיוון
    04/05/2012

עבדתי כל כך קשה כדי להשיג אותו.. היינו ביחד שלוש שנים מתוכם גרנו ביחד כמעט כל התקופה.. היה מושלם .. אבל אני הרסתי הכל לאט לאט.. עם הקריזות שלי, והעצבים, והקנאה, והעקשנות והשתלטנות..
    ידעתי שאני עושה נזק גם תוך כדי, אבל פשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי ובכל פעם משכתי עוד ועוד.. היה שלב שרציתי ללכת לטיפול כי הרגשתי שאני הורסת בגלל בעיות שלי עם עצמי ולא רציתי שיהיה מאוחר מידי, ולא עשיתי את זה בסוף.. לא ברור למה.
    וזה הדרדר.. עד שנגמר שבוע שעבר בריב, אחרי שנתנו כל פעם "הזדמנות אחרונה", הוא איבד את הסבלנות ואמר שהוא החליט וזה סופי ואין עתיד.
    אני שבורה ומרוסקת.. יודעת שהרסתי הכל במו ידיי.. הייתי מודעת ולא עצרתי את זה.. והוא לא מוכן להקשיב, לא מוכן לתת עוד הזדמנות..
    פניתי לטיפול השבוע בלית ברירה כי אין לי מושג איך להתמודד עם המצב הזה.. אני לא מצליחה להתרומם.. כל מה שאני רק רוצה זה שהוא ייתן לי צ'אנס להוכיח לי שהפעם אני באמת אשתנה והתחלתי תהליך.. הוא לא רוצה לשמוע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרסתי הכל

הוספת תגובה

• הרסתי הכל - תגובה

יששכר רוטרי
    05/05/2012

שלום לך סיוון,
    אני רוצה לצאת בהכרזה: "כל עוד שחיים, שום דבר עוד לא אבוד"....אני אומר לך את זה מתוך נסיון של 30 שנים כמטפל זוגי ומיני.
    מכתב זה הוא אישי עבורך סיוון, אך מיועד לכל אותם שסבורים שם הרסו הכל ואין יותר תקווה! .אז יש ובגדול...
    ועתה אחזור אליך סיוון.
    לו היית טוענת שהוא אדיש אליך ואינך מעניינת אותו....יכולתי לומר לך שהקשר ביניכם אבוד ולא ניתן לתקנו. כי אין מה לשקם!!
    לא במקרה שלך! השנאה (שהיא מצבור כעסים) אינה ההפך מהאהבה! ההפך מהאהבה היא האדישות, האהבה והשנאה הן שני הצדדים של אותו המטבע.
    האהבה עשויה להפוך בין רגע לשנאה (לדוגמא : "בגדתי בך...השנאה גואה). לשנאה לוקח זמן להפוך לאהבה...אך זה לא בלתי אפשרי...
    הסיבה שאני פונה אליך היא: אל תוותרי עליו!
    את לא יכולה לשנות את האישיות שלך...מאידך ניתן לשנות את ההתנהגות שלך, ואת הקבלה שלו אותך.
    ניתן לגרום לו (אני יכול) שייתן לשניכם הזדמנות נוספת ומתוחכמת כזו שתוציא את כל הטוב והמענג שיש לכם לתת לצד השני.
    לא לחינוכו! מה שעשית,
    לא לקנאה ולחשדנות (שלך).
    לא לשתלטנות! (שלך).
    כן להתאמה, כן להשתלבות,
    כל טוב
    רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך?

סיוון
    05/05/2012

איך? מה אני יכולה לעשות? התקשרתי אליו באחד הלילות השבוע מתוך משבר והוא סינן.. אמר שאין לנו מה לדבר.. שלחתי לו הודעה אוהבת ומתגעגעת..הוא לא ענה. הוא מתנהג כאילו שפגעתי בו, שבגדתי בו.. מעולם לא רציתי לעשות לו רע ואני לא מבינה על מה אני נענשית.
    אני מבינה שהוא רוצה את השקט והניתוק כדי להמשיך הלאה, אבל נראה כאילו הוא הולך עם זה רחוק מידי..
    כולם אומרים לי לתת לו את השקט, לא ליצור קשר, לתת לו להתגעגע.. פוחדת שיהיה מאוחר מידי.. מה לעשות? איך אני יכולה לגרום לו לתת עוד הזדמנות כשהוא אפילו לא מוכן לדבר איתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך? - תגובה

יששכר רוטרי
    05/05/2012

היי, סיוון,
    אני בהחלט מבין לריגשותיך, את נמצאת עכשיו בסוג של פאניקה, במצב זה אינך יכולה להיות שקולה, ולעשות את הצעדים הנכונים על מנת להחזיר אותו.
    כפי שדרוש עורך דין שקול, שאינו רגשני, שידע לתמרן עבורך ולטובתך את תוצאות המשפט. כך את זקוקה ליועץ, שידע לכוון אותך לעשות את הצעדים הנכונים לטובתך, ותתפלאי אף לטובתו...
    שום דבר לא מאוחר מדי, כל עוד חיים..
    דברי איתי, אני אוכל לייעץ לך מה לעשות על מנת שהוא ירצה לשמוע ממך,
    אם הוא אף יסכים שתיפגשו עימי, אני מאמין שאוכל לשנות את המציאות.
    הנסיון שלי מוכיח שזה אפשרי.
    רוטרי- מטפל זוגי ומיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרסתי הכל - תגובה

סיגלית גלאי
    07/05/2012

שלום סיוון
    חשוב שתלכי לטיפול רק במידה ואת מרגישה שאת רוצה ליצור שינוי בעצמך עבור עצמך, ולא עבור אף אחד. מכיוון שאם אנחנו "משתנים" עבור הסביבה זה לא מחזיק זמן רב, וזה יוצר תסכול גדול יותר.
    ולכן אם את חושבת שיש דברים שהיית רוצה לעבוד עליהם ולשפר כדי לשפר את איכות חייך אזי זאת מטרה חשובה.
    ובקשר לזוגיות אני מאמינה שאף פעם לא מדובר באחד שהורס אלא תמיד בדינאמיקה בין השניים, ולכן מומלץ לעבוד בשניים על הקשר ואולי זה עוד יקרה, תני גם לו את הזמן להבין שהקשר שלכם חשוב לו. ואם זה לא יקרה אז האמיני שהכל לטובה, וכל מה שתלמדי על עצמך יביא את התוצאות בקשר הבא.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו