אחרי פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי פרידה
    ניבה
    06/05/2012

שלום, רציתי להתייעץ לגבי מה לעשות..
    אני יודעת שזה ממש טיפשי אבל לפני כחודש וחצי אני ומי שהיה חבר שלי נפרדנו ואנחנו היינו ביחד לא הרבה זמן, חודשיים וחצי , אבל זאת הייתה המערכת יחסים הכי ארוכה שהייתה לי בחיים והוא גם היה הראשון שלי וזאת חוויה שאני חלמתי עליה הרבה מאד זמן ותמיד חיכיתי לבן אדם המתאים ואז חשבתי שמצאתי אותו ופתאום מסתבר שלא וזה גורם לי לחשוב הרבה מחשבות ממש שליליות על הקשר שהיה לנו ועל עצמי ואז אני מתחילה לכעוס עליו ו...אני יודעת שזה ממש רע אבל אני לא מצליחה לשלוט בזה...אני לא מרגישה כמו עצמי יותר....אני תמיד הייתי בן אדם ממש אופטימי ועכשיו..אני פשוט עצובה וכועסת ורוצה להוציא עליו את הכל אבל אני יודעת שתמיד אומרים לא לדבר עם האקס אחרי הפרידה אז אני ממש מתאפקת אבל זה ממש קשה לי.
    אני אוסיף ואומר שהסיבה לפרידה הייתה בגלל בעיות שהיו לו עם הגוף שלי שזאת בעצם החוויה המטלטלת פה...כל החיים שלי דחו אותי בגלל הגוף שלי ואני תמיד האמנתי שמי שיאהב אותי באמת יאהב גם את הגוף שלי וחיכיתי כל כך הרבה זמן (אני בת 25) כדי להכיר מישהו כזה ואז חשבתי שהכרתי וכמה שעות אחרי שעשיתי צעד שהיה לי כל כך קשה לעשות והייתי איתו במצב אינטימי הוא רמז לי שהוא רוצה שאני אשנה את זה ואני לא מבינה בכלל איך זה יכול פתאום להפריע לו כי אני הייתי ככה כל הזמן.
    בקיצור זה הסיפור ואני לא יודעת עם אני צריכה לחכות שזה יעבור ואם זה היה אמור כבר לעבור ואולי אני בכלל התחרפנתי לגמרי ואני צריכה ללכת לפסיכולוג...אשמח לשמוע מה דעתכם! לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי פרידה

הוספת תגובה

• אחרי פרידה - תגובה

יששכר רוטרי
    06/05/2012

שלום לך ניבה,
    שמתי לב שאת נמנעת מלתאר את הבעיה, או את הבעיות שיש לך עם הגוף שלך. אולי את בעלת משקל יתר, או שמא רזה מדי. איני רוצה לנחש...אני רק יכול לומר לך שאצל גברים החיצוניות היא גורם משמעותי (תתפלאי, אף אצל חלק מהנשים).
    זאת תמימות מצידך לחשוב: "אם הוא יאהב אותי באמת, אזי הוא יאהב גם את הגוף שלי".
    ההפך הוא הנכון, גברים (בעיקר הצעירים ), נמשכים קודם כל לחיצוניות ורק לאחר מכן לתכונות האופי, ולאישיות (די שתחשבי מהי המחמאה הגברית הרווחת של גברים לנשים, ואז תביני).
    אם כל החיים דחו אותך בגלל הגוף שלך (לדבריך), אז יתכן שרצוי לעשות משהו בהקשר לזה- אם ניתן?
    אני במקומך הייתי מעריך את הדעה של הבחור, כי הוא החזיר אותך למציאות הקשוחה של החיים, ואלי בזכותו לא תשגי באשליות, שלאחר מכן תבוא האכזבה הכואבת.
    לא מגיע לך לסבול ....
    אינך צריכה להתחרפן, אני כאן בשבילך: לדוא"ל, לשיחה, לייעוץ אישי, את תחליטי.
    כל טוב,
    רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי פרידה - תגובה

סיגלית גלאי
    07/05/2012

ניבה שלום
    מכיוון שעברת חוויה חדשה וזוגיות ראשונה זה נורמאלי בהחלט להרגיש את כל הרגשות שאת מתארת הנעות בין אכזבה, כעס ותסכול. אבל הבחירה הנתונה בידייך היא אם להיתקע ברגשות שליליים אלה או לעבוד על עצמך ולצאת משם חזרה אל האופטימיות והשמחה. הדרך לחזור אל עצמך היא קודם כל להאמין ולאהוב את עצמך. נכון שגברים מסתכלים קודם על החיצוניות של האישה אבל זה לא אומר שהנשים צריכות להסכים עם זה. אם את לא אוהבת את המראה שלך אולי זה הזמן להתחיל לשנות את זה בשביל עצמך והבריאות שלך. אבל אל תאבדי את האמונה שתמצאי את האדם המתאים שיראה אותך מעבר לחיצוניות.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    יעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות...

ניבה
    07/05/2012

ההפתעה המטלטלת שדיברתי עלייה נובעת יותר מזה שרגע אחד הוא הכי נמשך אליי בעולם ורגע אחר כל כך קשה לו להתמודד עם הגוף שלי שהוא מנסה לשנות אותי...עד אותו רגע אני לא חשבתי על זה, כשהייתי איתו במצבים אינטימים לא הפריע לי שאני שמנה, אבל אולי הסיבה שלא הפריע לי היא כי לא הרגשתי שזה מפריע לו..ומאז שהוא אמר שזה ממש מפריע לו ואם אני לא משנה את זה אז הוא לא חושב שהוא יכול להיות איתי, הרגשתי כאילו הוא שיקר לי, וממש רע לי עם זה. כשנפרדנו אמרתי לו שאם הוא רוצה משהו שאני לא יכולה לתת לו זה בסדר, כי אני לא יכולה לכעוס עליו כי יש לו רצונות, וממש שמחתי שהמילים האלה יצאו לי מהפה רק חבל לי שאני לא באמת מצליחה לעמוד בהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו