מה עושים עצה דחוף תודה רבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עצה דחוף תודה רבה
    מלאך
    07/05/2012

עברתי הרבה בחיים יכולה לכתוב ספר אז קחה גרושה עם שלושה ילדים גדולים יתאהבתי במשתמש בסמים המון שנים גבר יפה תואר מפנק תומך אוהב מפרגן שקט ועוזר אני בדילמה מה עושים עצה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מלאך-

בני
    07/05/2012

עם כל הכבוד ויש כבוד...עדיף שתכתבי ספר! תרוויחי יותר. תהיי מפורסמת בזכות מה שאת... ולא בזכות מה שהיית! מקווה שאת מבינה מה אני א---ומר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עצה דחוף תודה רבה - תגובה

דליה שוורץ
    14/05/2012

מלאך,
    התאהבת בגבר מכול לסמים... זאת בעיה מאוד מאוד מורכבת מאחר והלב מושך אליו אבל הראש אומר שזה מסוכן. ואכן זה מסוכן!
    את צריכה להבין את כל המשמעויות של בן זוג מכור לפני שאת מקבלת החלטה. להיות מכור לסמים זה אומר שמאבדים שליטה על החיים. כל הכסף. על מערכת יחסים.
    אני מציעה לך לבחון טוב טוב את הסכנות ורק שתביני את כל המשמעויות של הדבר תחליטי אם את נשארת בקשר הזה או מוותרת למרות שאת אוהבת אותו.

גשי לשיחת ייעוץ אחת או שתיים כדי לעשות לך סדר במחשבות ואז תוכלי לקבל החלטה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו