מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עצה דחוף תודה רבהמלאך07/05/2012
עברתי הרבה בחיים יכולה לכתוב ספר אז קחה גרושה עם שלושה ילדים גדולים יתאהבתי במשתמש בסמים המון שנים גבר יפה תואר מפנק תומך אוהב מפרגן שקט ועוזר אני בדילמה מה עושים עצה דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאך-
בני07/05/2012עם כל הכבוד ויש כבוד...עדיף שתכתבי ספר! תרוויחי יותר. תהיי מפורסמת בזכות מה שאת... ולא בזכות מה שהיית! מקווה שאת מבינה מה אני א---ומר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עצה דחוף תודה רבה - תגובה
דליה שוורץ14/05/2012מלאך,
התאהבת בגבר מכול לסמים... זאת בעיה מאוד מאוד מורכבת מאחר והלב מושך אליו אבל הראש אומר שזה מסוכן. ואכן זה מסוכן!
את צריכה להבין את כל המשמעויות של בן זוג מכור לפני שאת מקבלת החלטה. להיות מכור לסמים זה אומר שמאבדים שליטה על החיים. כל הכסף. על מערכת יחסים.
אני מציעה לך לבחון טוב טוב את הסכנות ורק שתביני את כל המשמעויות של הדבר תחליטי אם את נשארת בקשר הזה או מוותרת למרות שאת אוהבת אותו.
גשי לשיחת ייעוץ אחת או שתיים כדי לעשות לך סדר במחשבות ואז תוכלי לקבל החלטה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?