שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    14/02/2008

לי ידידה נשואה ואני בקשר איתה מאוד חזק מאוד...עכשיו היא סיפרה לי שהיה לה רומן עם מישהו שהיא אהבה מאוד מאוד והיה לה את זה כמה שנים טובות וזה נגמר מסיבות שונות ומשונות ..ואחרי שנתיים הבן אדם שנפרדה ממנו הוא עדיין מתקשר מאיים ומתעלל בה ורוצה לספר הכל לבעלה ועשה כמה צעדים ממש מגעילים ..יש לה הקלטות שלו שהוא מאיים לרצוח אותה וכו' אבל היא לא רוצה לספר למשטרה כי לא רוצה שבעלה ידע מזה והיא מרגישה כבולה ואני גם בעצם מנסה לחשוב על משהו אבל לא מצליח..יש לכם פתרונות או משהו שאפשר לעשות נגדו מבלי שבעלה ידע.?!
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• איום

תמי אורן
    16/02/2008

שרית שלום,
    אני חושבת שהחברה שלך בבעיה גדולה מאוד לכן הדרך הנכונה לטפל בזה היא לאזור אומץ ולספר לבעל , אם קשה לה שתעזר באיש מקצוע , ומכאן הדרך לפתור את האיומים של המאהב פשוטה יותר.עליה לפנות למשטרה בהקדם . לדעתי לחיות תחת איום כזה זה בלתי נסבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איום

חילי
    05/03/2008

גברים ואו נשים במיוחד הבוגדות בבן זוגם/ן צריכות /ים לכלכל צעדיהן/ם מראש ולחשוב היטב עם מי הם הולכות/ים להזדיין. כמעט כל בגידה עשויה להתגלות.
    עצתי תספרי לבעלך על בגידתך מהר ככל האפשר אם אתם זוג חזק אולי תתגברו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו