מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בדילמה בני תודה עצה דחוף תודה?מלאך08/05/2012
שלום לכולם יהודים יקרים אוהבת אותכם אז קחה גרושה עם שלושה ילדים בוגרים אני בזוגיות שנה בערך עם נרקומן 30 שנה גרוש בלי ילדים משתמש מדי פעם הוא ניגמל ולוקח אדולן תחליף לסם וחוזר שוב לסם אבל הוא בן אדם טוב שקט עובד המון שעות כל יום מכבד מפנק רומנטי מאוד אוהב מפרגן הוא מביא לי רוגע בחיי ויש לנו הרבה במשותף חוץ מסמים זו פעם רישונה בחיים שאוהבים אותי ומערכים אותי מכל הבחינות אכפת לו ממני קודם כל אני ואחר כך הוא מקפל כביסה רוחץ כלים קניות לא קמצן בכלל לארז כשהוא יוצא לעבודה נשיקה וכשהוא חוזר מהעבודה נשיקה שואל לשלומי אך היה היום אנחנו אוהבים מאוד אחד את השני ומערכים אחד את השני מה עושים? אני בדילמה רצינית בשבילו קחה הוא אומר זואות האהבה הרישונה שלו הוא אמר לי בחיים שלו הוא לא יתאהב ואני האהבה הרישונה שלו האם יכול להיות? מאושרת מאווד איתו אבל נרקומן? עצה בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בדילמה בני תודה עצה דחוף תודה? - תגובה
יששכר רוטרי08/05/2012שלום לך,
תארי לך שבן זוגך היה חולה במחלת נפש כגון סכיזופרניה, אך הוא מאוזן ומתפקד היטב עם טיפול תרופתי, האם השאלה הזו היתה עולה? אולי כן ואולי לא...
במקרה שלך הוןא מתפקד, לדבריך אוהב אותך, ילדיך כבר גדולים, אני מניח שאתם בסביבות גיל 60 . הוא עובד ומתפקד, את מאושרת איתו ותמשיכי להיות.
עצתי היא:לא לוותר עליו!! את מאושרת איתו הרבה יותר מאשר עם גבר שאינו נרקומן, שאינו אוהב אותך, אינו מעריך, ונוהג בך בגסות רוח.
לסיום, לפניך משפט שיוכל ללות את הצעתי:
"הצרה שעדיין לא באה, היא זו שמדירה שינה מעינינו"
שיהיה לך כל טוב, ושתהני מאהבתו ה"ראשונה" ואף מאהבתך אליו.
רוטרי יששכר- מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהלם!!
דני08/05/2012אני בהלם לאחר שקראתי את תגובת "המטפל" זוגי שמייעץ כאן,איך אתה יכול לייעץ לאישה במצוקה שלדעתי גם ממעמד סוציו אקונומי נמוך להמשיך בקשר עם נרקומן וצרכן סמים?! מאיפה רכשת את המיומנות והאינטיליגנציה לייעץ דבר כל כך דבילי וחסר אחריות?! אנשים כאן פונים לייעוץ מקצועי בכדי לחלץ אותם ממצב עגום אליו נקלעו ואתה עוד מייעץ לה להמשיך בקשר מסוכן שמסכן לא רק אותה אלא גם את ילדיה.. מעניין לדעת האם גם אתה משתמש כשאתה כותב תשובה כזאת בנוגע לסמים?
במקום לכתוב לה שלנרקומן אין תקנה,מי שנוגע בסמים לא יכול להיות בעל עמוד שידרה יציב בכדי לנהל חיים נורמאליים , ראוי שאם יש מי שמפקח על האתר הזה יזרוק אותך ואת תשובותייך לאלף עזאזל ויפה שעה אחת קודם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרקומן..
דני08/05/2012שלום לך,למה בדיוק את מחכה או מצפה מקשר כזה עם נרקומן מועד? לחיים טובים בריאים ומאושרים? או שמה את מחכה ליום שגם את תיפלי לסם? מה בדיוק יש לך לחפש שם? צרות? אין לך מספיק? ניחה אם הבחור היה הולך לגמילה ומוכיח רצון טוב להפסיק עם הסם לפחות למענך אם לא בשביל עצמו הייתי אולי מבין אותך.אבל להכנס במודע לצרה צרורה שכזאת זו התאבדות..כל אחד בוחר איך לחיות את חייו ואם זו בחירתך אני מאחל לך לטוב ולרע הצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?