בעל לא מפרנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל לא מפרנס
    זוי
    09/05/2012

אנחנו נשואים 8 שנים ויש שלושה ילדים-7,4,2, בעלי גרוש ויש ילדים מאשתו הראשונה 28,22,20. יש בינינו הפרש 13 שנה ואנחנו ממוצא שונה.מאז שהתחתנו אני המפרנסת העיקרית של המשפחה,שבעצם חוץ מלפרנס את עצמי וילדים(וכולם יודעים שהיום זה לא כל כך פשוט-רק מעון וגן עולה 4000 שקל) הייתי גם קונה לבעלי בגדים ,נעליים,מזמינה אותו לצאת איתי למסעדות,חתונות,בתי מלון.קניתי לו כרטיסים לחוץ לארץ כדי שיראה את המשפחה שלו-שלא ראה אותה 15 שנה.קיצר אני זאת שיוזמת כל היציאות שלנו ואני גם זאת שמשלמת עבור הכל.הוא לא יוזם ולא משלם כלום.לא קונה מתנות לילדים ולימי הולדת וגם לי לא קונה שום דבר. הוא עבד כעצמאי הרבה שנים וכרגע חצי שנה-שכיר. יש לציין שלאשתו הקודמת הוא לא חייב כלום. הוא לא משלם מזונות. הוא השאיר לה הכל-בית,כל מה שהיה בתוכו,רכב וגם שילם לה 50000 שקל בנוסף.כל השנים האלה אני ממש נלחמת איתו לגבי משכורת.כל הזמן שואלת מתי תהיה משכורת,למה אין משכורת וכו; הוא תמיד ממציא כל מיני תירוצים ואמר שלא שילמו לו או לא נתנו לו או עוד שבוע או עוד חודש ןכו.אני אף פעם לא ידעתי איפה הוא עובד וכמה הוא מקבל ומתי הוא חוזר מעבודה.הכל הוא מסתיר ממני ואני לא מבינה למה. ניסיתי הרבה פעמים לדבר איתו על הנושא ורבתי איתו ובכיתי וצרחתי לא עוזר כלום. לא פעם חשבתי לעזוב אותו ולהתגרש,אבל זה מאוד קשה ,כי ילדים שלי מאוד קשורים אליו ואוהבים אותו-אבא בישבילם זה הכל.ואני לא יכולה לחיות בצורה כזאת לא פעם אחת נכנסתי למינוסים וביטלו לי כרטיס אשראי וחוץ מזה-לא מקובל עלי שאשה צריכה לפרנס את את הבית,גדלתי וחונכתי בבית שבו גבר הוא מפרנס העיקרי ולא האשה.זה מאוד פוגע בכבוד העצמי שלי והערכה.קרו גם כמה פעמים שהוא רב איתי ולא חזר הביתה לישון ולא ישן בבית כמה ימים.ולשאלתי איפה ישנתה-אמר באוטו.איפה הייתה-אצל הבן שלי.לפעמים הוא חןזר הביתה לקרעת בוקר ולשאלתי איפה הייתה-עונה שתיתי בירה עם חברים וכו.זה בן אדם בלתי צפוי שאי אפשר לדעת אם יבוא היום הביתה או לא יבוא או שידפוק ברז(אם קובעים ללכת לאנשהו הוא אף פעם לא מגיעה בזמן תמיד מאחר,ויכול גם בכלל לא להגיעה),קרה כמה פעמים שבטלתי את המשמרת כי הוא לא הגיעה הביתה ולא עונה לנייד או לא זמין ולא יכולתי להשאיר את הילדים לבד(אני עובדת במשמרות גם לילות).שאלתי אותו ךא פעם אם מביא את הכסף שילדיו או לגרושתו אמר שלא.כל הזמן אני חיה בלחץ ולא יכולה להשתחרר,כי אני חיה במין בועה כזאת.אני תלויה בו והוא כנראה יודע את זה.כי בצד אחת היתי רוצה להתגרש ממנו ובצד שני אני מרחמת על ילדים וגם תלויה בו כי אני עובדת במשמרות והוא לוקח ילדים לגן.ואם אתגרש ממנו אצתרך להחליף מקום עבודה,כי לא אוכל יותר לעבוד במשמרות ,כי אין מי שישאר עם ילדים.וגם המשכורת שלי תפגע.ארוויח כמה אלפי שקלים פחות(ולא יודעת אם בכלל אוכל להתקיים מהמשכורת כזאת).קיצר אני נמצאת במעגל סגור ולא יודעת איך לצאת ממנו.הוא כל הזמן משקר לי.שקרים על גבי שקרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעל לא מפרנס

הוספת תגובה

• בעל לא מפרנס - תגובה

יששכר רוטרי
    09/05/2012

היי זוי,
    אכן טעיתי לגבי הילדים, הבינותי עכשיו שיש לכם ילדים משותפים.
    בגלל הילדים, ורק בגללם, הייתי נותן לכם סיכוי אחרון לטיפול ולשיקום הזוגיות,
    אני מוכן לנסות לעזור לכם .
    רוטרי יששכר טיפול זוגי ומיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו