מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל לא מפרנסזוי09/05/2012
המשך,,,,
קיצר אני לא יודעת מה לעשות....לא פעם הגעתי למצב של התמותתות עצבים. אני כל הזמן עצבנית וחסרת סבלנות.היו תקופות שהשתמשתי בכדורי שינה והרגעה. מאז ההריון עליתי במשקל ולא מצליחה לרדת כי כשאני עצבנית אני אוכלת בלי הפסקה.וילדים שלי גם סובלים מזה.אין יום שלא התקשרתי אליו לפחות פעמיים כדי לשאול מתי הוא מגיעה וביקשתי שיבוא בזמן כדי שאוכל לישון לפני משמרת לילה. ורק הטלפונים לבד-משגעים אותי.נמעס לי כל יום להתקשר אליו ולהזכיר לו לבוא מוקדם,נמעס לי לחכות לו.ובסוף הוא גם מאשים אותי שהכל בגללי -שבגללי הוא לא יכול לעבוד ולהרוויח כסף ובגלל המשמרות שלי,ובגלל שבבוקר הוא לוקח ילדים לגן. ניסיתי לעבוד כל מיני משמרות-לא עוזר.אין יום, שהוא לא יצא לעבודה ולא עבד 8 שעות.קיצר התחלתי לפתוח מכתבים שלו ומצאתי שהוא חייב כסף לביטוח לאומי(וכתוצאה מכך גם הכסף של ביטוח לאומי שצריכים לשלם לי על ילדים-לא משלמים לי,כי הוא חייב להם,אז מורידים ממני).מצאתי גם מכתב של ביטוח לאומי שהוא חייב מזונות לאשה אחרת(לא לגרושתו,אשה שכנראה איתה הוא בגד בי).קיצר כשהתחלתי לפתוח מכתבים שלו(לפני כן בחיים לא התעניינתי בניירת שלו ובמכתבי) גיליתי מלא דברים.גיליתי שהוא בגד בי.אני לא יודעת מה לעשות אם הייתי יודעת שאסתדר לבד מכל הבחינות ובחינה כלכלית ושילדים לא יפגעו-הייתי כבר מזמן עוזבת אותו.מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל לא מפרנס - תגובה
יששכר רוטרי09/05/2012שלום לך זוי,
ה'זוגיות' שלך כל כך גרועה בחברתו, שאני לא יודע מה עוד צריך לקרות על מנת שתביני שלחיות בחברתו זה הרס המשפחה שלך, בכל המובנים.
לא ציינת בת כמה את ובמה את עובדת. אני גם מבין שאין לכם ילדים משותפים.
לא די שהוא בוגד בך, משקר אותך, לא מפרנס, לא מתיחס, והכי גרוע לא איכפת לו ממך..ואת עוד שוקלת מה לעשות????.
אכן מזמן היית צריכה לעזוב אותו (כדבריך).
הילדים לא יפגעו מדי, ילדים הם סתגלניים, לפי דעתי אם הוא לא יהיה בבית,
גם מצבך הכלכלי ישתפר בהמשך...
הכי חשוב שאת תתחילי לחיות את חייך, תאכלי פחות, תרזי יותר, תראי טוב, העולם יחייך אליך, ואת תחייכי אליו.,
תאזרי אומץ ותעשי סוף סוף את הדבר שאת רוצה לעשותו.
כל טוב ובהצלחה
רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליששכר
זוי09/05/2012תודה שעניתה
אני בת 37.וילדים הקטנים הם ילדים המשותפים שלנו,
אז למצוא גבר אחר בגילי עם שלושה ילדים זה סיכוי קטן כמו שאתה מבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליששכר
זוי09/05/2012האם לדעתך יש מקום בכלל לטיפול זוגי?כשהבעיה העיקרית היא זה שהוא לא מפרנס? אני לא מבינה מה יכולה להיות הבעיה שלי,שאני יכולה לגרום לו לא לפנס? למה הטיפול זוגי? אני לא חושבת שהבעיה העיקרית היא בי. אני חושבת שהוא זה שצריך טיפול או שיחה.לפחות אם מישהו היה מתערב ואומר לו שהוא לא בסדר. אני לא אומרת שאני מושלמת.גם לי יש את השיגעונות שלי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליששכר - תגובה
יששכר רוטרי09/05/2012היי זוי,
יש בהחלט מקום לטיפול זוגי שזה אומר שאני אפגוש כל אחד מכם לחוד. אני אדריך אותו לכוון עבודה,... לפחות אני אבין מה הסיבה שהוא נמנע.
האם יש משהו שאינך יודעת שגורם לו לא לעבוד.
ואותך אני אדריך על מנת לגרום לו שהוא ירצה לעבוד.
אני מבין ממכתבך שהתקשורת ביניכם גרועה מאוד אם אינך יודעת דבר כה בסיסי עליו
דברי איתי
רוטרי יששכר טיפול זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל לא מפרנס - תגובה
דליה שוורץ14/05/2012זוי,
הבעיה היא לא רק שהוא לא מפרנס אלא שהוא עובד ולא מביא את הכסף הביתה ומצד שני לא אומר היכן הכסף, הוא נעלם ללא הסברים והדבר היחידי שיש לך זה שהוא נמצא עם הילדים שהם גם שלו כשאת עובדת.
אני בהחלט חושבת שכדאי לבדוק מה קורה בזוגיות שלכם כי יש כאן בעיה.
את אומרת שרק בגלל הילדים את לא רוצה להפרד אבל האם זאת סיבה מספיק חזקה כדי להשאר עם בן זוג שמתנהל כאילו חי לבד?
אני חושבת שכדאי לכם לפנות לייעוץ זוגי כדי לברר כמה שאלות שיש כאן ולנסות לפתור את הבעיה.
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?